2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 關於曼聯對車路士場波
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ctk199313
go

關於曼聯對車路士場波 [複製鏈接]

原帖由 sin~↑ 於 2009-8-10 11:00 AM 發表
真係好笑.. 呢d 犯規場場波都有.. 亦都有唔少
如果你俾人打反擊.. 你知過埋你冇人.. 你會唔會犯規一樣道理..
球證唔吹係佢的問題.. 宜家反而推番落波歷克身上.. 勁!!!
我想問有邊場波兩隊波唔會犯呢d 規

ps. 我 ...

都5洗【爭】瓜?

原帖由 若松 於 2009-8-10 01:27 PM 發表
我覺得最起碼 補番張紅牌俾波歷克囉..
同埋卡華奴係最後整跌奧雲個球  應該要黃牌..

咁朗尼果球補番乜

路過 見到有些會員選擇性地觀看比賽-.-

原帖由 寒伯 於 2009-8-10 12:40 AM 發表
第四球...曼聯入個球有無越位?
(無睇場波...聽人講)

睇慢鏡應該有.

原帖由 小一郎 於 2009-8-10 12:54 PM 發表

個波落左朗尼到之後佢想"計"續進攻,進攻期間被車仔球員攔截,之後反擊
球証可能覺得佢已得益,之後才被車仔球員攔截打反擊

如果係得益.....球證會做手勢表示
但球證睇到都完全冇表示lo

原帖由 乂鹿 於 2009-8-10 09:05 PM 發表

如果係得益.....球證會做手勢表示
但球證睇到都完全冇表示lo

就係因為咁佢咪比人插囉

車仔第2球入左都唔光彩啦..人地受傷你都唔踢個波出界....

原帖由 康少!! 於 2009-8-10 11:45 PM 發表
車仔第2球入左都唔光彩啦..人地受傷你都唔踢個波出界....

咁做咩自己友唔踢出界先-.-?果時仲係曼聯keep個波,啊比人搶到個波就立即叫人踢個波出界,
未免太雙重標準啦 老友=,=

原帖由 草上飛 於 2009-8-11 08:27 AM 發表

咁做咩自己友唔踢出界先-.-?果時仲係曼聯keep個波,啊比人搶到個波就立即叫人踢個波出界,
未免太雙重標準啦 老友=,=

咁不如又黎講下個球證丫,有一球又係波力克同艾夫拿撞埋一齊
但係球證又冇吹,波仔訓低左,個波係艾夫拿度,艾夫拿想keep住攻
點解個球證要吹停?? 波仔好快就起返身啦,艾夫拿訓左係度幾耐呀(俾波仔打果球)
即係對車仔不利就吹停,對曼聯不利就唔吹?

回返個引用先,自己友唔踢出去就表示車仔都唔要踢出去架喇
有個人訓低左唔知咩事喎,呢d未球品囉~我唔係話曼聯有,但係我都唔覺車仔有囉

原帖由 sin~↑ 於 2009-8-10 11:00 AM 發表
真係好笑.. 呢d 犯規場場波都有.. 亦都有唔少
如果你俾人打反擊.. 你知過埋你冇人.. 你會唔會犯規一樣道理..
球證唔吹係佢的問題.. 宜家反而推番落波歷克身上.. 勁!!!
我想問有邊場波兩隊波唔會犯呢d 規

ps. 我 ...

你夠勁啦,講到犯規合法化咁,球證唔吹係有問題
但波仔犯規唔話佢,話邊個? 佢唔犯規就唔會俾人話啦
俾人過未俾人過囉,咁都冇計架,下下俾人過都犯規仲得掂既
球證同球例係用黎保護球員,避免佢地受到粗暴既攔截動作而引致受傷及另到球賽更公平
並唔係用黎,俾人過左後面冇晒人就用犯規黎停低場比賽
你個觀念真係錯晒,所以我都覺得艾夫拿剷波仔果球雖然係剷得好靚,但係都有d危險,吹罰係正常
但係波仔咁樣起爭,唔吹罰又冇牌,仲要冇品,真係咩都輸晒
唔好話我幫曼聯講野,朗尼果球真係offside,但係你係朗尼你都未必知自己係唔係offside啦,得一個至半個身位突左出黎
呢個就真係只可以怪球證喇,咁都唔吹

十週年勳章(賀詞)

原帖由 cancerboy 於 2009-8-11 09:42 AM 發表

咁不如又黎講下個球證丫,有一球又係波力克同艾夫拿撞埋一齊
但係球證又冇吹,波仔訓低左,個波係艾夫拿度,艾夫拿想keep住攻
點解個球證要吹停
?? 波仔好快就起返身啦,艾夫拿訓左係度幾耐呀(俾波仔打果球)
即係對 ...

1,這是球証的問題
2,自己友有事都唔踢出去,還說他人沒品....

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

球賽已成過去...

十週年勳章(賀詞)

社區盾小事姐

即系咁: Evra俾波仔撞低 但波都系傅左俾朗尼 球證沒手勢系佢問題  !關波仔咩事 !
            朗尼keep住波 自己攻 俾人搶到 之後搞到俾人入波!  咁關車仔咩事!

圖已有,,,睇下邊個岩邊個錯na=]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿寶4大 於 2009-8-11 02:26 PM 發表

圖已有,,,睇下邊個岩邊個錯na=]

球證好似冇比得憶手勢
球證明明睇到,,,但波仔事後都冇事

原帖由 小一郎 於 2009-8-11 10:39 AM 發表

1,這是球証的問題
2,自己友有事都唔踢出去,還說他人沒品....

明白
1.原來曼聯自己冇踢出界冇品,咁球迷或者曼迷就唔應該話車仔冇品
2.咁同樣原理,請以後不要以相同情況入罪曼聯冇品,曼聯己經試過好多似類似情況,呢個係球證問題,同對手問題並唔關曼聯事

以上2點我自己覺得怪怪,但原來個LOGIC係咁,咁今次既情況我都覺得唔關車仔事
係曼聯冇品,咁都唔踢出界,朗尼收皮啦

算啦..場波都過左去-.-.....
雖然我冇睇場波.....
不過社區盾姐-,-

原帖由 cancerboy 於 2009-8-11 03:25 PM 發表

明白
1.原來曼聯自己冇踢出界冇品,咁球迷或者曼迷就唔應該話車仔冇品
2.咁同樣原理,請以後不要以相同情況入罪曼聯冇品,曼聯己經試過好多似類似情況,呢個係球證問題,同對手問題並唔關曼聯事

以上2點我自己覺 ...

先唔好睇雙方有冇品先
自己友唔踢出去我覺得正常,,,,都係想繼續個比賽既同時睇下球證有咩對自己隊波得益既表示
唔通對手犯規整傷自己友都仲要送多個界外球俾人咩?

原帖由 阿寶4大 於 2009-8-11 03:37 PM 發表

先唔好睇雙方有冇品先
自己友唔踢出去我覺得正常,,,,都係想繼續個比賽既同時睇下球證有咩對自己隊波得益既表示
唔通對手犯規整傷自己友都仲要送多個界外球俾人咩?

個界外球會拋返比踢出界果隊....
呢D野一向約定俗成架啦-.-......
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:09 PM , Processed in 0.047018 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存