2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 岩岩有人問我拎錢...
樓主: 柒淚.^.
go

[閒聊討論] 岩岩有人問我拎錢...   [複製鏈接]

忍影世界

做得好

你叫佢比番錢你啦
CY正仆 佳

講真 , 我開個ac甘嘅名係因為政治潮流 , 改個名唔係有罪吓 ?  唔洗又食屎又點點點 , 仲有人話連屎都唔比tim . 不過唔緊要 , 因為你比屎我 , 我都唔會要 , 自問仲有小小自尊 .
甘多位不如你地講下道理先啦 . 真人 , 你點講我都無所謂 , 因為要比人公平地出意見 . 但係我不過係一個game player  , 唔該你地分下事非黑白好冇 .
仲有我真係自問無錢買點炒野 , 有錢我都買書睇充實下 . 我自在玩下同研究下 .我都要係夢到買補品 , 但我唔會用錢 , 甘我味用十分友誠同誠意問你地一D有錢買點炒野嘅人比小小錢我 , 自在日常用品姐 .
相反樓主你為ED小事而出post , 你會唔會有d港男左呢 ? 我係好有誠意問你 , 你仲要串我 . 都唔緊要 , 我講到尾都係問人比錢我果個 . 但係你仲要開post 講 . 仲要係開post串我ed窮人 . 你忍心 ? 你仲有無一d人性 ?
良知你仲有無 ? 我相信你都所剩無幾啦 !

你味睇下我D裝 , 無一樣野有+過 . SP水我都係自己同家族打死地打出ge . 開到個圖以為自己好勁?

無奈x 發表於 12-7-12 12:50 AM
講真 , 我開個ac甘嘅名係因為政治潮流 , 改個名唔係有罪吓 ?  唔洗又食屎又點點點 , 仲有人話連屎都唔比tim ...

下-,-
你自己睇真D啦^_^
冇錯,你係梁振英
不過你係GAME入面既梁振英
而我好明顯唔係話緊你啦.
我只不過用你借題發揮小緊現任特首梁振英咋.
如果我真係突登要咩咩玩鳩你呀.
一早係GAME玩啦.
而家大部份樓上既人都明顯知道我暗串緊現任特首CY
係你自己睇到好大件事姐
例如某某人講緊 佢派錢就差唔多
唔係現任特首派 唔通你派?
你真係想對號入座米參選特首囉.

唔好小學雞啦你 , 你出邊泛唔通唔知咩  .  . 你係比我FEEL到你唔係暗串佢lor .
即使當你真係呀 , 感覺上你都係比我feel到 , 你係事前唔知後果你唔好post , 原意唔係甘但係你比我ge feel係甘 ,你都要負責 .  
但係事後仲有係ed同我講話我做大你意思 . 你暗串明串出邊泛唔通唔知咩 . 唔好再講啦你 . 點講你都要負責 . 你唔承認味等個post散 lor , 我不過想話比你知姐 . 你比我ge feel 係甘呀媽 .

無奈x 發表於 12-7-12 01:33 AM
唔好小學雞啦你 , 你出邊泛唔通唔知咩  .  . 你係比我FEEL到你唔係暗串佢lor .
即使當你真係呀 , 感覺上你 ...

你自己都講左^_^
你自己Feel
你自己覺得同人地覺得係兩回事黎.
凡事就唔好只睇一面又唔睇另一面
事實我借你題發揮小鳩而家個cy
你係咁鐘意對號入座我冇計架wo
大部份人都知我小緊而家個cy啦
由頭到尾係你自己想"對號入座"咋掛...

甘你講到自己甘高手, 甘你味唔好比我feel到啦 . 你令我心靈受損之後上法庭同法官講你看唔到我有心靈受損呀 . 你都有問題ge .

無奈x 發表於 12-7-12 01:41 AM
你好聰明tim , 你知到結果會係一大群人 , 又屎又點 .

唔一班人點會叫"借你題發揮呢!?"
傻豬黎既.
為咁既事咁嬲

傻豬黎既 , 做咩扮傻豬 . 唔好係我面前做豬啦好無 , 你知唔知你做緊行小學雞姐!

你令我心靈受損之後上法庭同法官講你看唔到我有心靈受損呀 . 返去問下你老師啦 . 有問題就唔好出post啦你 .

無奈x 發表於 12-7-12 01:47 AM
傻豬黎既 , 做咩扮傻豬 . 唔好係我面前做豬啦好無 , 你知唔知你做緊行小學雞姐! ...

咩叫你知唔知你做緊行小學雞姐! ...
你講乜?
講真我借你題發揮
家陣d人講緊真人又唔係講你
咁緊張做乜
咁樣叫小學雞?
咁你既小學雞定義都幾低下

無奈x 發表於 12-7-12 01:57 AM
你令我心靈受損之後上法庭同法官講你看唔到我有心靈受損呀 . 返去問下你老師啦 . 有問題就唔好出post啦你 . ...

你心靈受損就報警拉我告我誹謗囉.
咁多嗲做乜柒
d人又唔係話你
你真係咁鐘意對號入座做乜
加上.有問題就唔比出post?
咁你仲更加有問題.

例子你都要串- -
你feel唔到唔代表我feel唔到 . 有得我feel到ge野就一定有其他人feel到 , 你出post無考慮過e點 ?
好啦 , 當.....我真係認錯意 . 甘問題係你ge post 令我feel到你係串我 , 而唔係暗串人地 .  .
你post我同你對話果張相係令到我被誤會同侵犯了我ge知識產權 , 因為你未經我同意post出有關於我ge野係上面 , 而e句野仲係有母辱特首成份 . 不過即使你係想暗串人還是其他 , 你都係侵犯了我ge知識產權
加上你令我損失其他人對我日後嘅同情同信任 . 如果我真係告你 , 真係告得入你 . 以上係當.......我真係會錯意 , 不過可能性唔大 .
仲有你日日都講對號入座 , 借題發揮 , 根本你從來都無答過我問ge問題 .

無奈x 發表於 12-7-12 12:35 PM
例子你都要串- -
你feel唔到唔代表我feel唔到 . 有得我feel到ge野就一定有其他人feel到 , 你出post無考慮 ...

你都話當你係會錯意.仲會有feel到我串你?
事實我係以你黎恥笑CY
加上我冇言論自由!?
我侮辱CY唔得?
大把人改圖果D恥笑佢地咁又唔見你話佢地?
你唔好再吹大D...
再者.你有問我問題咩?
我唔見WO
由頭到尾只係你一尾話我係咁做小學雞行為果D野
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:57 PM , Processed in 0.518769 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存