2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 碰上千代女的悲劇...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: yipkawing112
go

[其他] 碰上千代女的悲劇...   [複製鏈接]

玩過星曲WEB

BlueO 發表於 13-8-22 12:14 PM
樓主其實做得O岩, 就咁睇件事都覺得條友仆街到冇朋友....
叫人俾隊長然後踢人, 咁都做得出, 人渣到......
...

我估佢密頻130金係佢另外買O野, 唔關事~+1
密錯人應該.

真心覺得2KF好多打手
公道就一定還唔到比樓主
但緣滅呢個公會係咩料子我諗大家都好清楚
唔係話一竹篙打一船人
團隊責任係共同負責
同班狗里做團友唔好話打王
我真係退團好過
支持樓主唱衰佢地,雖然無咩意思
BTW,百三金了事,我覺得絕對物超所值

唔緊要 個名臭左再開AC 反正50之後打埋D日任無野DO

打手出沒注意

支持樓主,呢d人一隻千代女,就已經知道佢地有幾9. 放心啦我會記住呢幾個嫁啦,下次打到隻王咁上下,踢左佢.

緣滅個D..由晴空個時都好似傻仔FEEL    見慣不怪了

你應該查佢IP送D木馬比佢爽下

入得公會就要為自己公會負番自己責任
比人唱罪有應得

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回覆 小肥包 的帖子

多謝你支持 亦都多謝番咁多位有良心的板友幫我發聲>_<
PS我都覺好多打手  

只可以講人渣到無朋友

yipkawing112 發表於 13-8-22 07:26 AM
原本打完50地獄丫古C之後出了千代女(第一次看見),但有一個隊友走得太快出了傳送陣,之後缺了一個人
過了一會 ...

因為當事人未上線 唔可以問清楚呢件事既發生同經過 所以暫時未可以作出決定.稍後有決定既時候會交代清楚

另外想澄清幾樣野..圖入面密頻既"樂樂"並唔係緣滅公會既成員,所以唔係幾清楚有錢唔一定可以解決問題呢句係代表d咩.會唔會係你當時既買賣將呢件事拉埋一齊黎講?

此外緣滅係晴空物語沒有創立公會.

最後.可以的話pm告訴我你的遊戲名字 好讓我了解更多呢件事

divid1992 發表於 13-8-22 09:00 AM
想要人清楚所有事 都要 有交代 俾所有玩家 你post 一d 唔post 一d 即係 信唔信 您好? 雖然 我未夠 50lv 唔 ...

真正字海。。。辜=十十  孭=弓金

回覆 Rukachu 的帖子

當時我冇叫頻賣過任何野 你地D會員密左我3,4次 當中有個叫樂樂以為係你地公會好正常姐?
可能係我將2件事混淆左 我會將有錢大晒DEL番 不過由一開始你會員踢左我組你D會員黎睇點都係你地錯

<緣滅>正式回應如下:

首先我要代表公會回應你既控訴 因當時人仲未上線 未能俾到一個最終既解決方案/回答你
但就你O個呢個POST所提出既指控, 我都想正式咁表達我地公會既立場, 我地一向歡迎理性討論,
希望能以解決問題作為大前提 之後無論我地最後決定點做, 我地都會提醒會員唔好做一D有損公會形象既事,

講返件事先,以我既理解件事係琴晚約3~4A.M.發生既事,因此我地處理都需要一D時間, 站在公會既立場,
就算有人投訴我地都會先了解哂成件事先去做決定, 呢點希望你明白先.

以我所知件事係你地一行4人打完尾王出左源神後滅團, 之後你所提到既會員叫你轉移隊長俾佢之後就踢左你,
呢件事毫無疑問呢個會員既做法好有問題, 呢點我代表公會同你鄭重再一次道歉. 但我聽到事後我地會員聯絡你
希望代為處理, 你俾我地既回覆係要我地交出2個AC 之後由你DEL角, 我相信呢個要求我地真係無可能做到, 畢
竟呢幾位會員都係由呢個遊戲先加入我地, 就算係舊會員 我相信我地都無咁既權力去拎人地個AC.

如果你願意我地都會要求當時人去做合理既賠償同道歉去表示誠意, 而我地提出呢點個大前提係想解決件事,
畢竟件事已經發生左都返唔到轉頭, 希望你都理性去同我地去討論點樣解決

同時以我所知呢件事已經O係交易頻洗頻左一段好長既時間, 件事始終因我地而起 打擾到各位真係唔好意思,
同埋希望各位明白 一個公會已經出現左好幾年 一定會曾經/現在存在搞事分子, 但如果理性討論, 我地係絕對會
正視

另外有見有某D人又O係度抽水又話有打咁, 你可以直接O係GAME入面俾信/密我傾 (GAME ID:MM巧克力), 你都可以直接SEND E-MAIL去呢個
AC 既E-MAIL ADDRESS, 就算我唔得閒我地都會有人跟進, 呢度我地再一次為你/各位做成不便道歉   

千代女,可以交易?可以賣錢?唔得囉,點解要做到咁尻?
一隻只要LV上左去,得閒打下副本遲早儲得齊既源神,洗唔洗為左佢出賣自己人格?

題外話:
凡系有人唱某公會時,果個公會D人一定會玩字海
可唔可以一開波講重點?講咁Q多廢話,想睇死人?定系想用文字壓死人?
屌你好撚有文學修養?寫小說丫笨,每次睇到字海都笑左,直接飛過,萬一整盲左我隻眼我搵邊個賠/_\?
我諗會好認真睇完你篇字海文既人LZ一個,玩字海扮澄清既人有冇諗過LZ感受A_A?

回覆 阿拉蕾 的帖子

冇錯我都認同千代女唔係好值錢 源神不嬲冇咩用人大家都知 不過我嬲的係無啦啦比人踢左
而係佢地踢左我先,咁到底係邊個出賣自己人格?
如果係認為我玩字海咁我冇野好講 重點?我唔信有人個正常人平時同人溝通講單詞 作文寫一句就完
你唔想睇味設定到TICK走佢 冇人BIG到你睇嫁BO  

阿拉蕾  另外有一點你講得好岩,的確冇人迫我睇a_a所以我懶尻得睇,我唔想整盲自己先冇睇,唔好誤會XD  發表於 13-8-23 02:26 PM
阿拉蕾  特別系5樓果件,完全唔知佢up乜尻,分行又唔分,豆號又唔撚用,幼稚園岩岩學識生字?  發表於 13-8-23 02:23 PM
阿拉蕾  我有話你字海?你字量可以接受,我講緊5樓同35樓  發表於 13-8-23 02:21 PM

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

好彩同我吾系同1SER
好撚心你獨食1開始就吾好組街外人
等出左好野就立即將街外人踢曬叫自己人尼撿現成?
我理撚得打千代女系米包跌碎或鑰
反正佢地過橋抽板就系事實 冇品 SAY SORRY大曬?
SAY SOPPY = 冇事 禁我下下禁做再道個歉米乜撚事都冇!
講埋D歪理 道歉就算 正1 ON9

SIU悠  so what? 抽水? 邊個希罕? 睇吾過眼出聲洗你批準? 點乜評 直接回覆啦 ^_^  發表於 13-8-23 02:32 PM
ShiftFocus  你睇左人地篇正式回應未, 抽夠水就走啦.  發表於 13-8-23 03:49 AM

手先 樓主唔係隊長 係有人斷左先過左隊長個位比樓主 同埋 佢地4個應該係同你打左幾次發覺唔夠打先想組過第2個幫手   如果佢地真係狗到一開波見到望月就踢你咁就真係狗到無朋友 但係打左幾次唔夠打而樓主右一下秒既情況下想搵其他人幫都算有少少少少情有可諒 雖然你可以話佢地都係狗見你一下秒就踢你 右可以話佢地無同你講過咩理由就踢你去搵自己公會既人幫手(呢到佢地真係ON9仔) 但最後最起馬都禮貌上同你講句SORRY 而樓主就不斷講D無可能既事出黎要佢地解決事件(叫佢地是但2個人送AC比你當解決) 利申(我係佢地3個既朋友當時RC食緊杯面聽緊佢地講)(得43LV無得打/.\)(我AC名係破體無形劍器) 最後 樓主你自己知自己事 講過D咩人在做天在看 你自己係咪隊長當時打王情況你最清楚

ShiftFocus  係交個AC比佢,等佢DEL左兩個AC。  發表於 13-8-23 12:57 PM

原來唔夠打就可以kick人 家陣d公會 真係咩都講得通

好在我唔係入左呢個狗里公會 係呀 話緊你呀 狗里公會

打到千代女 就踢人走? 唔夠打? 咁解日任 副本個時 我係唔係打到尾王 是但kick條友 搞到佢解唔到 我say個sorry就得?

再唔係 講個唔夠打就得? 我知樓主係玩雙劍 打地獄已經好辛苦 同佢打千代女可以話冇希望贏 但係唔係咁樣就可以踢人?

日任已經叫有機會解番 千代女你估咁易出? 話出就出? 千代女就點品泥 一係呢 你地就幫樓主抽番件千代女/碎片番泥

第d野可以拎走你地拎走

呢d就叫誠意啦 sorry? sorry 我誠你條j咩 點抽千代女? 今日商城咪開左 一係你地就買點入佢ac 幫佢抽到為止?

你做到呢樣唔講sorry都叫有誠意啦 做唔出? 咁就要問下你團友當初點解做得出踢佢呢個決定.

btw 我唔識樓主 以事論事 打王踢人組自己友真係好狗 .

ShiftFocus  扮路人也請專業一點  發表於 13-8-23 12:54 PM
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:38 AM , Processed in 0.038048 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存