2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 ((((求虐 )))) 唔該你啦.....做人唔好做到咁衰啦/.\' ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 冰使
go

[閒聊討論] ((((求虐 )))) 唔該你啦.....做人唔好做到咁衰啦/.\'   [複製鏈接]

wkk5209484 發表於 13-9-4 02:59 AM
錯就認9左佢; 你中意唱; 已經證明左你人品啦^_^!! s0? 你慢慢唱;898~ 只會有更多的人認為你0n9~  ...

我冇吾認錯丫,我都認左幾次啦,點解你仲係叫我認錯丫,你除左人品有問題外,你智商係咪都有問題? 好簡單地問你一句,記者報導一个做左壞事既人俾所有公眾知,莫非佢地全部都係on9?同埋佢地既人品又有問題? 我都係將你既行為報導俾其他人知,叫佢地小心你呢啲人啵。!好多人交易錯誤,都會搵番對方,証明佢地有家教,人品都好,而你?你吾覺得自己有問題,反而只覺得對方有問題,同宜家既野蠻大陸人有何分別?求虐,自己唸下啦。。

笑傲無雙 玩過星曲WEB

樓主自己傻..不過個求虐都吾好得去邊..明知人地交易錯..仲要開哂人地D野..呢個人以經有問題...送返個3日既貓耳就想了結左件事 咁你未好著數? 比著我吾會咁簡單放過呢位求虐人兄 好想問下求虐兄..點解吾直接買返10個包還比樓主..如果怕冇人賣 放心我賣比你就點話求虐兄!! 最多平小小比你..嘿嘿
仲有呢位求虐兄 講到好似你公會同埋d人都幫你咁..相信你如果目前冇能力還個10個包你公會d人都會幫你 咁不如就還返10個包包比樓主啦  

我吾識樓主 只係睇吾過眼 明知人地奇錯仲要開哂d包 仲要大條道理覺得自己冇錯 d態度以經有問題 比著我係你會長一早踢你出公會 另外我一直好想撞到呢d呃野既人..點解我撞吾到..最好60級以上..比著我一定玩死佢!!! 好似樓上條友講左可以告佢 網絡欺詐罪或不誠實地使用電腦 加上你game有圖 佢係呢個帖都回左 認哂d野 直接報警 再叫官方查ip 就算搞佢吾死 上差館d時間都煩死佢 幾好哂小小錢玩一個人 就算告吾到網絡欺詐罪
不誠實地使用電腦 呢個一定告得入

e…原來甘做已經可以構成犯罪嫁啦?甘我影低佢啲証據先^_^ 謝謝你既提醒,同時希望各位千其吾好做好似求虐呢位人兄既行為,這是等同於犯案。同埋有冇人知佢咩公會and佢會長係咩名?想提醒下佢公會有一人危險既人物存在,謝謝各位

求虐,你真係好過份囉~
拎多左人地野,又唔肯比返人,已經好錯架啦
好心你就潛水啦,你仲要咁大條道理回帖,反串返樓主,火上加油
似你想搞事多D,做得無賴就要預左比人唱衰架啦

又邊個狗里公會d人..喂 唔係話你狗唔好 但唔好狗果幾廿蚊港紙啦
你呀媽比零用錢你都唔止 攪到個名花9哂 大條道理咁既款  
新學期你就比心機讀下書學下咩叫人品

一開頭條友話比番貓耳 仲諗住係永久 阿屌你原來係3日 仆街啦3日有JJ用咩 一隻3日貓耳都唔洗20金
一收到12個拿拿聲開哂佢 見抽唔到野就比番3日貓耳人當冇左件事
10個包值幾多hkd阿?50蚊? 去買50蚊點比番人咪算囉 你咁搞咪姐係畫花自己
個名臭左 冇既野就唔止50蚊嫁啦

玩過星曲WEB

求虐佢應該想學之前電視果個的士佬

為左5毫子  搞到上法庭 -口-

帥鬼xd 發表於 13-9-4 12:41 PM
一開頭條友話比番貓耳 仲諗住係永久 阿屌你原來係3日 仆街啦3日有JJ用咩 一隻3日貓耳都唔洗20金
一收到12 ...

係丫,三日既貓耳丫,佢肯道歉或寄番啲值錢既野反而可能算數。。。但佢竟然理直氣狀甘覺得自己好好,个下真係黑人憎,甘多人話佢人品有野,都吾覺得有問題,價值觀完全錯曬。。

冰使 發表於 13-9-4 01:03 PM
係丫,三日既貓耳丫,佢肯道歉或寄番啲值錢既野反而可能算數。。。但佢竟然理直氣狀甘覺得自己好好,个下 ...

原先睇POST果下只係覺得呢個人唔誠實,見到有多左盒諗都唔諗就開晒佢...
之後見到佢回帖果下真係火 -.-
自己唔誠實都算啦仲大條道理咁回帖...
我係樓主而我又咁嬲的話我去客服,警處投訴左先算 -_,-

為左幾十蚊就做臭個名何必呢?

佢開左隻橙耳 我係佢公會啲人
我睇到

樓主~ 求虐係我個公會的  ~
佢話你 on9 還好意思嘈到去 2000fun
我都無言啦 ~

樓主~ 我支持你架

ps: 尋晚公會又有條友, 個個人寄左 100個源神之力, 但係用錯寄信 ~ 唔係付款收個隻 ~
當然公會那個人無比返人啦

badbear 發表於 13-9-4 01:26 PM
樓主~ 求虐係我個公會的  ~
佢話你 on9 還好意思嘈到去 2000fun
我都無言啦 ~

原來佢係你公會成員=0=” 小心啲佢,佢人品甘差,其實最好避開呢个人,人品甘樣,如果係公會可能會搞到公會冇日安寧,同埋最好个公會倉庫千其吾好俾佢自由使用,如果吾係怕倉庫一夜落空,只是提醒,並沒惡意^_^

siuk0301 發表於 13-9-4 01:17 PM
佢開左隻橙耳 我係佢公會啲人
我睇到

開左橙耳。。。。可以賣到好多錢啦。。。連个十个都吾買番俾我。。。真係。。。。

原來佢咁仆街架,樓主只好下次小心D

本人極之討厭這種人的行為
以後大家小心D就好了
唔好為左遊戲而灰心
呢個遊戲好人大有人在
只是咁岩比你撞到呢D衰人
今次呢件事,只令我地更加小心提防此人

玩過星曲WEB

樓主係有錯,錯在大意,損失的確責任要自己承擔,
如同之前提款機個例子,唔記得拎錢怪邊個?
但[受虐]你既做法係明知send錯,對方主動解決及請求交還,而你冇咁做,
就係貪心,而且連人格都輸埋,
樓主講出黎,係提大家同你交易,要[特別小心]個數量,提醒自己唔好[俾錯]數量你
你話講出黎就係搞事,咁警訊又真係成日搞事既,阻礙好多騙徙搵食,[真係唔岩囉~~]

請問你地d價值觀是否被社會扭曲
寄多野 寄錯野 如果係我會退還
你開代表你貪心
開左 仲要比人話吾小心 雖然某程度佢係眼殘抵死
但係點解又吾諗下 人地寄甘多 你就要開?
又吾見話 哎呀我吾小心開甘多個
已有 3 人評分Good 收起 理由
莉迪亞 + 2 原來2KF有正常人,見到樓主比人圍插真係辛苦.
【落葉】 + 1 你說的內容我非常同意
SukiBabei + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 4   查看全部評分

玩過星曲WEB

ricocyk316 發表於 13-9-4 09:50 AM
睇黎好多人既價值觀都錯得好緊要

姐係大家都覺得收銀找多左錢俾你你就應該名正言順咁收左佢

我最記得我細個去買gc600點 個店員手殘比左2張我 我好善良咁行返入間7仔到話你比多左張囉=.=

啊諺  我記得自己個陣仲係小學雞一名haha  發表於 13-9-4 07:01 PM
帥鬼xd  如果冇比番佢.佢就要倒貼番 sad  發表於 13-9-4 06:57 PM

十週年勳章(賀詞)

係唔係E個 求虐

現在 21:00  佢仲係 分流8  49雞王 果到掛緊

仲有條片  1分20秒咁
俾埋你地

笑傲無雙 玩過星曲WEB

條片睇吾到,睇來個位求虐兄以經潛水吾敢出來回應。

有冇人知佢咩公會!

kafai1725  樓上張圖咪睇到囉,佢<血盟騎士團>  發表於 13-9-6 12:06 PM
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:43 AM , Processed in 0.044711 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存