2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 魔塚與敵對幫會的那些事(圖新增在#50)
樓主: stekyle01
go

[閒聊討論] 魔塚與敵對幫會的那些事(圖新增在#50)   [複製鏈接]

回覆 九陰帥兒 的帖子

而且魔塚在仇和o魂打追殺時幫手打o魂 (當時魔塚未同仇同盟)

其實海嵐你跟住會講咩?
我地比錢G1所以佢地話我地無用外掛?

當初系邊個公會講挑戰全Ser
系你地 然後呢?
輸成咁就話我地用外掛

圖呢? 無圖你話你地有20個開太極都得啦

唔好因為自己戰術失誤就話敵人用外掛
如果我地真系用外掛 你地會宣我地?

請問“有個幫眾” 姐系邊個?
唔好得把口 我信等等你一定會講:果位幫眾彈左 所以無得cap圖

見到你話我地開分身洗英雄帖同埋上2000fun開貼 我真系笑左
不如你話比我知系邊個開分身 我到E家都未知

咁希望海嵐你可以一一回答我既問題 大家share下邊個做打手

九陰帥兒 發表於 2013-9-27 12:15
查實我唔係好知本身打仇既x魂會變左打魔塚?

原理同誓惡打打下紅塵打埋百鬼相近

回覆 WOODSUM 的帖子

你睇下人地冰破天幾理性

你睇下你自己似乜

kenlam_2204 發表於 2013-9-27 23:10
其實海嵐你跟住會講咩?
我地比錢G1所以佢地話我地無用外掛?

當初系邊個公會講挑戰全Ser
系你地 然後呢? ...

首先 個位幫眾有cap圖 擺埋上RC
而我地都有人sd左圖比官方

另外 分身問題
我可以講比你知 2kf個 紅塵玩能猿
同英雄帖個 柒乂兒 神鵰 都係對面D打手分身
你自己睇下上面冰破天佢都有認有人搞事

齊來哈哈笑 發表於 2013-9-27 02:10
仲有講多幾句

之前1SER X打神判無雙就話人地BUG落地底救火
至於點BUG 就完全唔知

好啦 事過左咁耐 X由退 ...

就算唔講bug落地下 你敢講你無bug落二樓?

我100%肯定 魔塚無

有既話我拍片del左海嵐個人佢

其實我地唔係bug入地底

係bug走左你隻眼 等你地睇唔到我地 等你地on99甘搵我地d消防員

點知你地幫有個人用屎眼一睇 馬上發現我地 因為我地無諗過你地幫識用屎眼睇野

你都知屎眼係向地下 結果佢咪以為我地係地底救火

我為我地戰線解釋呢個bug既成因

利申:柳清水

回覆 ZeRo柔雅 的帖子

呢個post係理性討論post

好行唔送。

同埋邊個係柳清水

唔識wo 你咩幫架

stekyle01 發表於 13-9-30 07:50 AM

同埋邊個係柳清水

你2個開擂打場啦

mie_花 發表於 2013-9-27 23:50

花姐……係方靖密神童話佢同九九fd啲所意幫佢 追殺令會到 幫戰唔會到 你可以問神童拎圖

mie_花 發表於 2013-9-27 23:50

花姐……係方靖密神童話佢同九九fd啲所意幫佢 追殺令會到 幫戰唔會到 你可以問神童拎圖

九陰帥兒 發表於 2013-9-30 08:33
花姐……係方靖密神童話佢同九九fd啲所意幫佢 追殺令會到 幫戰唔會到 你可以問神童拎圖 ...

花姐

帥兒
老老實實~ 不如你再搵開SER戈時
神童同我傾 同盟 我話百鬼唔入線...唔傾同盟         
我估都有呢D圖
就算魔塚X同我傾一樣有圖  (無法無天雙霸王令前)
魔塚入服
百鬼一樣一場都無打 包括街戰 (魔塚打到6張地)

唔同情況 當然就有變

正如你條柒LOOK  入魔塚 叫人打紅塵
(照我知魔塚 人地魔塚入SER 係真係諗住靜靜地玩..打下富本 玩下華山 柴蛙蛙HAPPY下
.而家因為你條撚樣洗濕左個頭咁解)
------------咁多位觀眾..你地唔信???可以試下問下魔塚為咩打(一開始)...

頭你就整濕左人.....咁你個人呢? 魔塚 紅塵開戰時期 ...你出埋字...((唔好打我)) 呢D圖我都有得出賣

你既情況唔同左 你睇你  一樣有變...

帥兒後感          帥兒= 1SER慕容不義
名門你拉隊  ...................試下問江XX對佢既感覺
魔塚都係你 留意魔塚仲有幾多誓惡 ................你再試下問X 對佢既感覺
一服係神判玩....結果魔塚你都一樣可以照入去.....我都好想知
星夜雨同LILY對佢去魔塚有咩感想(包括拉隊去2SER)

真心對某老友講
一早叫左你唔好收佢   你係度唔信 同我地打生打死
一打就緊係傷和氣  為呢條撚樣值咩?  如果 而家仲係8月 比多次你簡 你仲收唔收佢
仲洗唔洗打成咁....點解唔信我同阿九
我自己既感想係.....我無對任何魔塚反感 包括X 只係立場唔同

但我真係好憎 帥兒你  

黑薔薇  慕容不義呢條友真係去咩幫會,咩幫會就收皮,唔明點解仲有人話佢係好人  發表於 13-9-30 09:52 AM

TO海嵐
理性討論

問題1:
你講緊戈場 當前場景 百鬼場景 守軍60  攻方魔塚90
但魔塚 一個人都見唔到
我相信唔係你地眼花....不過到到830 由於會出王
會發生咩事 大家都好清楚...
操作失常 掉線 咩都有
我當日全日安排 散人 守魔塚   單以散人  對戰記錄 魔塚係需時 1小時攻克   
而同場仲有百鬼 咁魔塚需要幾耐時間先落到去?
到前日 點解魔塚爆左百鬼三隻石獅... 要倒轉頭走?  唔通係認為有外掛?
魔塚幫戰經驗唔會比任何人小 理應好清楚咩一回事
魔塚單點守地有比人硬爆咩? 印象中一次都無 唔通呢D叫BUG? 呢D只係GAME既設定
人數點安排... 係睇指揮 至於你地指揮手段硬朗 次次乖乖地去紅塵 門口 我地控制都唔到

問題2
講返前日 攪到你地搬屋既宣戰BUG....
你地宣戰...係唔係好中意落霸王令  
係唔係落完霸令會無手尾既
點解你地宣戰 咁多霸王令 紅塵百鬼呢面盟線次次占絕對優勢但唔宣霸王令?
一輸幫戰 仲要上泥 小話BUG....
咁到而家你地仲明唔明點解宣地既係 次殺  而唔係紅塵..諗通味...
(我相信你地唔明 問趙暈 佢一樣識答你)

有時唔知答定唔答你好 ....答你就點省你 教精你
問題1...答完你=教埋你守城
問題2...答完你=教埋你宣戰.......

你一有問題就係度鬼殺咁曹 話BUG 話呢樣戈樣
大佬...我地真係唔想教...仲要打落去...

到到最後 以上既BUG只有一個原因 ....呢D只係X 用泥鼓勵魔塚 保持士氣既手法

打到而家 我打心底尊重X
第一次雙霸王令比人2比0
之後數不清既1比0 2比0   
之後係3霸王令 4比0        
最後係清袋3比1
個幫比人打到咁 6張地打到1張地 打到搬埋城  
魔塚一切如常 人數不減反增 X既號召力同堅韌 值得敬佩
(((方靖同九九私下討論 多次有呢個同感)))
係無法子之中 諗法子幫魔塚 保存面子~士氣  的確高招
佢將全部爭議放係自己身上((簡直係九陰摩連奴)) 再次一次向X致敬
唔理佢講咩都好  都只係為魔塚
((但鼓勵士氣既野地方唔應該係2000FUN講....係自己幫講就算...)))比人督爆就無癮

求唔好打我圖

死狗圖: 唔好打我

再嘈就放圖

圖都無學人話理性討論

有個幫眾話我知, 魔塚D人, 個個可以同時開廿個開大極
RC有圖, 而且SEND左比官方

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:31 AM , Processed in 0.031506 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存