2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 已經全部講晒出黎=0=有下文,唔係無人睇吧= = ...
樓主: 神怪
go

[討論] 已經全部講晒出黎=0=有下文,唔係無人睇吧= = [複製鏈接]

好長.........................

兆田樺 發表於 14-1-2 10:26 AM
屌〜我真係勁撚認同你所講。。
真係心聲到爆!
唔係話網戀變唔到現實戀!我自己都試過!前兩任男友都係網 ...

廢物男都係做返毒撚啦,學咩人談戀愛呢
連溝女既能力都無就想賴蝦毛食天鵝肉

八神乂 發表於 14-1-2 04:16 AM
我只係覺得,樓主唔好中毒咁深。
你係鍾意人想同人發展嘗試下求其UP個藉口 飛過去旅行順便同佢見一次面
...

對佢講左咁多野,我諗佢對我感覺已淡左囉=0=
可能是我之前改變佢太多,種種原因想法令自己
太咩了,好多野自己唔夠主動,講笑唔識講,好似唔死無用咁=0=
都以自我之心來做人=0=,我係想對方主動同我聊計,主動回覆留言
想不到原來對方是被動= =,之前成日逗佢開心,開始令佢鐘意我
果排真係勁興奮,而家我話唔玩果隻GAME,之後佢月考後變成咁
真係今日不知明天事,仲要擺咩架子,全部都廢話...之前佢都話會黎香港玩
過黎同我見面,我想同大家講,我在等佢囉@@ 等佢黎到,我諗住如果係好既
我會經常走過去,點解講講埋埋咁多野,令人地反感,而家人地都唔理你咁@@
仲有得救嗎??

扑左先戀啦

你係咪係到作故事

十週年勳章(賀詞)

去感情台會好D
小朋友你唸多左啦`
快D放手啦

神怪 發表於 14-1-2 03:29 PM
對佢講左咁多野,我諗佢對我感覺已淡左囉=0=
可能是我之前改變佢太多,種種原因想法令自己
太咩了,好多野自 ...

算啦.....電話都唔敢同佢交換.....佢黎到你敢出去咩?

人地就算有心同你發展....都比你D爆燈負能量嚇走啦....少搵你一排就爆十幾廿句野出黎.....FB無理你你又爆幾廿句出黎叫人走....對你淡....

簡單D講......你好細路仔脾氣

FortuNE622 發表於 14-1-2 11:40 PM
算啦.....電話都唔敢同佢交換.....佢黎到你敢出去咩?

人地就算有心同你發展....都比你D爆燈負能量嚇走啦 ...

係囉=0=我想改變@@ 點樣改變呢D脾氣啊?

因為呢排心情勁底落,岩岩死左個患癌病既契媽=0=

真係種種原因搞到D野爆晒出黎,話你唔重視她了

不知不覺的 發表於 14-1-2 02:36 PM
廢物男都係做返毒撚啦,學咩人談戀愛呢
連溝女既能力都無就想賴蝦毛食天鵝肉 ...

如果係咁我寧願做返毒撚好過呀= =起碼唔洗煩

有又煩,無又煩~咁好玩嗎? 起碼少個人管住你啦

自己鐘意賭波賭波,賭馬賭馬,賭錢賭錢,叫雞叫雞,無人阻住晒

YESH

K歌達人 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

太長唔想睇
同埋你似係網戀多過似拍拖囉
網戀還網戀 現實還現實 係兩回事黎

常山趙子龍 發表於 14-1-3 09:01 AM
太長唔想睇
同埋你似係網戀多過似拍拖囉
網戀還網戀 現實還現實 係兩回事黎 ...

我無話過想同佢一齊=0=只係上網戀住先,試下D人格
如果D咁既環境都頂唔順,諗長遠D= =將來同佢結左婚
點搞= =,如果你低落佢都唔理你,上次佢話愛你
個幾禮拜後因為你無時間陪佢,而對你淡...FB我又話
如果佢有空留言問候,每次都想佢呢D說話,到後來佢扮
無影,扮FB被盜,成日上FB又上唔到,每次要改密碼等幾小時
我已經等左幾日,我要同佢講野佢先回頭=0=無同佢講野好似
佢唔識留言比我,問候下都好呀= =而家直頭無@@
要同佢分手佢都視而不理既,因為之前遊戲咩點數
武器都係我出,如果佢係對我淡既我仲要求乜野?
咁就算啦,真正的愛唔係咁架=0=視而不理的嗎??
而家我又出王牌了,之前話過比佢聽我契媽患癌,而家契媽死左
心情好低落,唔知條女睇到會點  不竟是台灣人
無咩點架啦=0=只係騙自己而已~
其實契媽仲生OUT OUT係到,情況已樂觀~但我係希望她能健康快快樂樂
過日子@@ 年年都逗到佢封利是~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

屌,我唔撚明又要溝又要唔敢溝,
溝黎把撚咩?

算了,

要同台灣games 好多女仔下下都要用錢=3=
一開始就會說要養
= =男定女都唔知就要養.................

wa-,-字海

樓主 連自己想要咩結果都唔敢肯定 , 只係活係 哩條女係網上俾你既一種感覺!
其實睇完你第一頁就夠哂明白你想講咩! 其他字海都係多餘!
樓主講野負面自卑, 只係想條女可憐你,回頭望望你(回覆信息)
可以猜得出樓主經濟一般, 不願付出太多又想留住那份感覺!

ps: 清醒下啦 , 搵個近d既 你有能力見到面既 再去付出啦!

悟空仔仔 發表於 14-1-3 02:10 PM
樓主 連自己想要咩結果都唔敢肯定 , 只係活係 哩條女係網上俾你既一種感覺!
其實睇完你第一頁就夠哂明白你 ...

我又唔係好想佢同情我,可憐我=0= 只係想睇下佢係咪重視
你囉=0=如果唔係樣樣野都視而不理既,又無咩感覺可以比到
你既,你等佢都無謂囉=0=,如果係鐘意你既,無論你工作係點壓力
係點都同你分擔囉=0=而唔係視而不理囉,如果係咁既留住這段情
都係晒氣=0=不如早講清楚比較好@@ 你又唔想聽我講野,只係...我
其實想一個禮拜見佢一次上線同一個禮拜一句回覆問候=0=咁都做唔
到咩? 咁我又點解會對佢咁好,因為我對佢有好感囉,佢比我感覺真係念
念不忘,呢種感覺真係平常人好難明白= =各有各出自內心諗法,人各有志
不相並論,我對一D想罵戰的無謂人也無言了= =有D人如果真係咁叻,洗乜
係2000FUN呢到屌柒我= =對於什麼都不明白的人我都唔係好會理他@@

神怪 發表於 14-1-4 01:45 AM
我又唔係好想佢同情我,可憐我=0= 只係想睇下佢係咪重視
你囉=0=如果唔係樣樣野都視而不理既,又無咩感覺可 ...

係2000fun 屌你唔代表唔叻
老實講網上識女仔,我都過來人!
但係未見到真人之前咩都只係一種幻覺夢境!
一切的關切問候,甜言蜜語,曖昧的感覺會令人失理智!
人地俾意見你,你都係覺得人地屌你啦=.="
唉.............保重, 確實那種感覺不好受! 只有靠自己走出來!
可以關post 啦= ="

樓主既佔有慾太大啦... ( 網戀 真心既..真係可以結到婚..我有朋友係咁...但前提係..人地真係會去台灣搵個男仔XD )
有佔有慾唔真係代表真心愛對方 ...
有D人只係"經常"對住一個人 , 因為果"經常" 所以對方一消失一段時間
你就會好無安全感... 就會好想搵對方...

但當遇到另一個人/另一D事...你會發現-  - 你唔係咁愛佢...只係因為一直都有個人係身邊...
你唔慣無左佢=    =  

樓主你要記住愛一個人係要體諒...係要比 " 適當 "既空間對方....
相反個女友妻管嚴..你都唔會頂得受...

一份愛...千萬唔好加佔有... 如果唔係..呢一份愛就會變成一個包袱咁重

回覆 神怪 的帖子

SORRY 我最近準備緊考試,直到今日考剩一科先開電腦睇下。所以導致左咁遲都未回覆 SORRY。
坦坦白白講,拍拖呢家野都會因為時地人導致分離。
更何況只係一段看似有好感的關係呢?
(以下內容可能會睇唔清楚,事因本人有點跳躍式思考)
有段時候,我都相信過等係可以等到,但係事與願違,等待係女性權利。
女性等待,叫忍耐。
男性等待,只會讓事件調淡。

或者,每個人一生也一直等待他的另一半,你這樣說也對吧。。。
但你可以試下把心態放輕,不是叫你不愛。
只是放低自己,看這個世界。意思是不要把自己的感覺巨大化。
或者你就會順其自然遇到了。

字海....唔想睇...sor9ry
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:16 AM , Processed in 0.032424 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存