2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 [集思廣益] 如何霸氣地拒絕生死擂...呃, 我飛緊呀 ...
樓主: gn01123080
go

[港服] [集思廣益] 如何霸氣地拒絕生死擂...呃, 我飛緊呀 [複製鏈接]

JamYeung 發表於 14-3-1 10:37 AM
回覆 散人劍客 的帖子

我出名無品的

呵呵,唔好禁講,廢事又比人話返我地無證無據砌人生豬肉啦。係唔係佢,得佢自己先知。
btw,六金:「躺著也中槍」

回覆 散人劍客 的帖子

哈哈...我秦假仙行得正企得正
無咩怕既

Kingsonking 發表於 14-3-1 12:16 AM
喂, 你叫咩名, 做咩野抽我地聚念水, 聚念冇收過咩黑兔wor

聚念十方代言人 ...

ON 9 ... 你自己唔記得就唔好話無! 我就係忍唔到你呢個死人妖先退幫, 成日係度扮撚晒野咁!

散人劍客 發表於 14-3-1 02:03 PM
呵呵,唔好禁講,廢事又比人話返我地無證無據砌人生豬肉啦。係唔係佢,得佢自己先知。
btw,六金:「躺著 ...

哈...笑左.....你又知我係邊個? 講得咁清楚既?
睇黎你地廢人殿都好興放針喎~~ 你條針係唔係O個個錦衣?

笑傲無雙

天馬行空 發表於 2014-3-3 11:01
...

你真係好煩,一陣又話人咩,一陣又話人乜,轉頭聽返黎既野,又好似傳聲筒咁,傳來傳去,又話自己係黑兔,黑兔本身係女仔玩,你用人個名做咩丫,打埋d冇意義既野,好得意咩?打機你就打機搞咁多野把鬼咩

gn02013846 發表於 14-3-3 12:04 PM
你真係好煩,一陣又話人咩,一陣又話人乜,轉頭聽返黎既野,又好似傳聲筒咁,傳來傳去,又話自己係黑兔, ...

哇 ... 無用復又係吠啦...
唔關你事又係撚度吠...你吠鳩完未ar? 你返去繼續沉醉係你打贏X叔個POST 啦... 小學雞!

笑傲無雙

天馬行空 發表於 2014-3-3 12:08
哇 ... 無用復又係吠啦...
唔關你事又係撚度吠...你吠鳩完未ar? 你返去繼續沉醉係你打贏X叔個POST 啦...  ...

我都話左好多次,你唔好咁白痴得唔得,我唔係無用復丫,睇清楚先串人啦!傻仔,笑過你一次架啦!又要我笑多你一次,醫生唔醫你丫,定係食藥都幫你唔到丫,真係鄧你老豆老母難過,成日都唔睇清楚d野,,,,,,,,,

天馬行空 發表於 14-3-3 11:01 AM
...

哈,係呀,你點知嫁,奉勸你快D踢左佢,唔係大禍臨頭所有驚天大秘密我都會知道
。。。哈。。。哈
我從來冇講過係邊個,你作賊心虛?我都係估估下,估唔到真係你。
靠咩估,呢層要你自己唸下你做過D咩。

gn02013846 發表於 14-3-3 12:17 PM
我都話左好多次,你唔好咁白痴得唔得,我唔係無用復丫,睇清楚先串人啦!傻仔,笑過你一次架啦!又要我笑 ...

佢真係好煩,講咁多野,人地問佢咩game名又起到亂作
當佢呃分算

你話你無人識,唔緊要,總有低調玩家.

但連自已game 名都要老作
黎屈人的話,
未免有得不知所謂.

散人劍客 發表於 2014-3-3 13:37
哈,係呀,你點知嫁,奉勸你快D踢左佢,唔係大禍臨頭所有驚天大秘密我都會知道
。。。哈。。。哈
我從來 ...

哈⋯ 笑左⋯ 你柒左就認啦,自己估?放針就放針啦!正一廢系幫主廢系幫,唔夠人玩就放針,仲要懶醒咁自己篤爆自己⋯真係未撚見過有人咁柒

天馬行空 發表於 14-3-3 06:40 PM
哈⋯ 笑左⋯ 你柒左就認啦,自己估?放針就放針啦!正一廢系幫主廢系幫,唔夠人玩就放針,仲要懶醒咁自己 ...

咁閣下係咩幫

哈⋯ 笑左⋯ 你柒左就認啦,自己估?放針就放針啦!正一廢系幫主廢系幫,唔夠人玩就放針,仲要懶醒咁自己 ...

嗯嗯,不能同意更多。最好快D踢左我枝針,我都估唔倒自己會用呢D下三流手段,打機可以打到禁冇品。
依家悔過中。

散人劍客 發表於 14-3-4 02:31 AM
嗯嗯,不能同意更多。最好快D踢左我枝針,我都估唔倒自己會用呢D下三流手段,打機可以打到禁冇品。
依家 ...

哈... 你估我地真係傻既唔知佢係針咩?
但係我地本住入得黎就唔理佢係唔係分身, 大家一齊玩....先無篤爆佢

點知你條傻系就係2kfun 大大聲話"估"到我係邊個!?  (呢d大話on 9 仔都唔信啦)
玩放針又要無忍耐力, 自己篤爆自己, 好似覺得自己好醒咁!? 你咁做令到你個兄弟情何以堪呢?

你呢d 人自私自利, 仲要on on 9 9, 一d都唔配做一幫之主!

其實, 你間接罵埋你地個盟友魔塚........
=x=

pokajai 發表於 14-3-4 10:23 AM
其實, 你間接罵埋你地個盟友魔塚........
=x=

我唔知! 我剩係針對緊 慕容劍客 呢條傻西鬧o者....
自己柒左仲唔收聲, 係度串串貢, 成日自命清高, 以為自己係醒目仔, 其實正一豬西一名!

天馬行空 發表於 14-2-28 02:31 PM
咁係唔係要我post 相先? 師兄

講咁耐 相呢?

天馬行空 發表於 2014-3-4 11:37
我唔知! 我剩係針對緊 慕容劍客 呢條傻西鬧o者....
自己柒左仲唔收聲, 係度串串貢, 成日自命清高, 以為自 ...

都係果句,你理得我,仲有班兄弟同我玩咪得,繼續FF

散人劍客 發表於 14-3-4 12:36 PM
都係果句,你理得我,仲有班兄弟同我玩咪得,繼續FF

真係無你咁好氣....問非所答, 講緊你呢樣, 你又答返第二樣, 成條on 9 仔咁剩係識係度咀炮, 咀炮得黎又要無point.

天馬行空 發表於 14-3-4 02:30 PM
真係無你咁好氣....問非所答, 講緊你呢樣, 你又答返第二樣, 成條on 9 仔咁剩係識係度咀炮, 咀炮得黎又要 ...

你喜歡點講都好,我堅持我既,你繼續說你既。

再者,你自己係論壇點樣回應人自己最清楚,你點樣針對我地,我更清楚!你當論壇既人係咩,個個人都要受你氣?從第一次你起我地個招生帖度開罵戰,我仲好好聲氣問你咩事。去到翱魂件事又要玩離間分化,好啦到依家百鬼又要小題大造。禁你針對我地禁多次,你對人唔對事亦唔見得你好有POINT。同埋,我從來冇話過自己有品,唔需要每次密我同我強調"有品玩家抽水?"

再講,你單憑自己推測就話我自私自利,又唔配做幫主,你個人感覺唔代表我幫既兄弟禁唸,我只可以話我同我班兄弟一齊生活得好開心。

呢個世界未必個個夾得來,好則來不好則去,有必要講禁多野,作禁多野去屈人?你望返自己之前講過既野,覺得開心嗎,開心請繼續,不過你將自己既快樂建造係人地既疼苦上,你更自私!

咀炮請自便。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:20 AM , Processed in 0.039356 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存