2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 淩霄VS 1代,小朋友之家,更新~花生友
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 淩霄VS 1代,小朋友之家,更新~花生友   [複製鏈接]

9yinradio2 發表於 14-9-29 03:42 PM
個POST離晒題WO

不如咁講啦。小朋友果面覺得淩霄打佢地係借D 意。將2SER 仇恨拉入黎。

求解析??????
林下都知啦,係game識既朋友有幾個係真心??
淩霄有世王打,鹿爺當然會幫有著數個邊
如果吾係鹿爺變節
感就係淩霄叫鹿爺放小朋友同鹿爺玩既相上rc
係鹿爺吾知情既情況下,用張圖老屈小朋友
如果吾係,淩霄點解感耐都吾叫鹿爺講真相出黎放上黎??
叫鹿爺講真相出黎再截個圖吾係晒淩霄感多時間掛??
定係貴人善忘

水泊燕青..跟本就是13刀....認左佢把啦

X87 發表於 14-9-29 07:57 PM
求解析??????
林下都知啦,係game識既朋友有幾個係真心??
淩霄有世王打,鹿爺當然會幫有著數個邊

你又有D道理WO.但係如果鹿爺真係變節幫有世王吸O既淩霄,點解衣家佢又吾再上線O既?
幫完之後無上好耐.咁佢幫黎做咩?
仲有呢.你係未小朋友果邊O既?有無8 到D咩野講黎聽下?
仲有.張圖係鹿爺自己係RC大叫話比小朋友殺左.之後放上去O既.咁點算老屈?
據了解鹿爺好耐無上.

其實經你咁一提.小弟陰毛D講.其實鹿爺係幫小朋友之家O既,因為小朋友想打淩霄.但又好似吾知搵咩藉口開波先.
咁未唯有整單咁O既野出黎.等淩霄出手打佢地先.咁佢地就可以明正言順打賣佢地塊幫地.因為當時佢地知淩霄無咩人係到.打佢地易如反掌.但無理由無啦啦打佢地.需然係SURE WIN.但都要有戰事藉口.

諗諗下呢個機會都幾大WO.  原來大家都估錯晒.哈哈!!
原來一直都係小朋白想打淩霄.但外於無藉口.唯有借開紅殺人之後觸發呢條戰事.因為確信可以打WIN.所以吾怕同佢地打. 講講下真係有D道理WO.如果吾係鹿爺點解到衣家都未出現呢?
會吾會佢先係真正內鬼.小朋友借佢黎同淩霄開波.你都講啦.鹿爺同小朋友幾FDS先得O既.可能真係覺得自己夠打.就叫鹿爺去挑起呢次事件都吾定..
好勁丫小朋友D 陰毛.
我有無估錯左?

9yinradio2 發表於 14-9-29 09:08 PM
你又有D道理WO.但係如果鹿爺真係變節幫有世王吸O既淩霄,點解衣家佢又吾再上線O既?
幫完之後無上好耐.咁佢 ...

如果係小朋友同鹿爺玩,鹿爺玩死左再利用張圖放上rc
淩霄D人再話小朋友殺鹿爺,吾算老屈...?
小朋友利用鹿爺打淩霄可能性更底
如果小朋友利用鹿爺打淩霄
正常幫眾比人殺都會搵對方幫會高層了解事情(除非敵幫
淩霄冇搵對方高層了解事情,直接開追殺,好明顯有心打小朋友
再講淩霄話鹿爺冇上線問吾到,點解之後鹿爺上左都吾問??
如果小朋友有心打幫地,小朋友集晒其他幫既人
都吾打淩霄幫地,係感係到比淩霄開追殺??

X87 發表於 14-9-29 09:50 PM
小朋友利用鹿 ...

冇圖??有圖就恐怖,你會吾會同fd開紅玩時,玩死左截圖??  呢句係你講嘅

好啦到人地當事人貼圖嗌救命啦,又話人地係朋友開紅玩又話凌霄老屈..

大佬呀...

X87 發表於 14-9-29 09:50 PM
小朋友利用鹿 ...

照你講小朋友殺左鹿爺後,照理淩霄應先搵高層了解件事。呢點本人都同意O既。

但我睇番收到O既風。未發生殺人事件薄之前。小朋友之家O既若飛同獨孤雲龍前2晚去左清人地幫地。再加上佢地知道小朋友要打佢地幫地。咁係呢兩個前提下。仲有幫友比小朋友殺左。仲CAP左圖。係RC大叫。之後佢地去SO J 錢莊幫手。點知比小朋友繼續屠。佢地先開追殺。
照睇好似小朋友吾O岩先WO⋯⋯如果係我都好難忍WO。一而再再而三。吾通真係打到黎先開波?
小朋友集晒人都吾打幫地?夠打先得O既?你估佢夠打O既話佢吾打咩?只係打打下吾多夠力
再加上閻王居D 陰毛又比人爆左。未無力再去打人LOW。

唔講 開波 老屈 係0消一向做事方式

ngaingai456 發表於 14-9-30 10:14 AM
唔講 開波 老屈 係0消一向做事方式

不如你講下要點講?

比人殺左,仲要知人地打自己塊地。吾通要問下人。喂你係未打我丫?喂你殺左我D人WO?
喂等等先吾好打住得吾得。人地有晒圖又話老屈又話疏擺。
我都CAP 左圖佢地D 幫頻講O既野出黎比大家睇。大家都知咩事。衣家吾夠打就用老屈字眼。開波前講聲。
想打人地塊地又係你地。衣家揚左就話人地吾同你傾。喂。。未輸打驘要啦。

其實米玩啦。打機O者。要打未打。搞咁多野做咩?
需然我地好想花生。但作為玩家。要打未打。輸打驘要真係吾多得。
所以我都係中意衣家O既中立幫多D 無咁多事。心目中﹣皇朝,星月居算係真正中立。咁多年都無咩事非
係到幫佢打下廣告先~~

小朋友之家沒落
白雲兒作為一個幫主要負上全責
高估了自己幫會的戰力,先挑釁魅惑嶺,做捕快捉了正與敵幫作戰的第二主角,即被宣敵開追殺並被秒清蘇州城
後來經大聯盟調停才化解第一次滅幫的危機

今次凌霄殿一役
以為經歷了上一次教訓會有所反省
可惜又是一敗塗地
以打禁地為藉口招攬人才
眼見凌霄殿弱勢
打算吞食對方樹立軍威
現在出戰的都唔知有冇兩隊人
今次將一班生活禁地玩家拉向戰爭
作為幫主理應一死以謝全幫

0消當自己大聯盟喎 惡撚過一代線 收到風打完一代線既人 一句sorry都無 當無事發生咁  係咪真架?

0消當自己大聯盟喎 惡撚過一代線 收到風打完一代線既人 一句sorry都無 當無事發生咁  係咪真架?

哇,白雲狗帶幾住幾隻小學雞殺掛機係咪真嫁

ngaingai456 發表於 14-9-30 11:54 AM
0消當自己大聯盟喎 惡撚過一代線 收到風打完一代線既人 一句sorry都無 當無事發生咁  係咪真架? ...

你係未13刀本人黎O既?
會吾會佢地私地下解決左丫?
會吾會佢地私下講左SORRY?我地外人無人知,定係你係13刀本人。如果係O既咁我信你佢地連SORRY都無講,
求花生丫, 等我又去收下風先

真田杏村 發表於 14-9-30 12:13 PM
哇,白雲狗帶幾住幾隻小學雞殺掛機係咪真嫁

真O既有時我係SO J 擺灘。見到佢地係錢莊殺人O既。
聽佢地講。佢地打遊擊。主要根據地係先錢莊。後武當。再成都。再行去佢地幫地。每日如是。
話吾夠人, 唯有玩遊走WO。清一波就去打金0 變同叛軍。。

回覆 9yinradio2 的帖子

佢好似係喎0.0

hehe4321 發表於 14-9-30 12:46 PM
回覆 9yinradio2 的帖子

佢好似係喎0.0

diu..我個陣仲柒到走去安慰水泊燕青,廢事佢唔開心

點知原來我先係柒頭

ngaingai456 發表於 14-9-30 03:47 PM
0消當自己大聯盟喎 惡撚過一代線 收到風打完一代線既人 一句sorry都無 當無事發生咁  係咪真架? ...

ngaingai456 發表於 14-9-30 03:47 PM

喂喂13 刀,我幫你收左風啦
未鬼咁小氣先啦。剩識講黎講去都係果句
據1代朋友講你地已傾好左,你地果面話你去左佔中。吾係到。話你想叫佢地講番句SORRY。
而淩霄果面話會同你講番O既啦。但外於你去左佔中人又吾係到。所以話等你番黎先同你講。話費事你又發皮四。所以傾好左話你番左就講O既啦。未鬼咁小氣先啦。

另聽番1代你D人講,淩霄果面會出貼。話費事又蜜左你。你又吾中意。扮無收到WO。
所以淩霄話會出貼同你SAY SORRY WO。你睇你幾有FACE?咁鬼小氣做咩?未拉仇恨。想借1代打淩霄先啦。你D 阿頭傾好左O既啦。

但提提你佔中後番黎有件事你都幾麻煩。聽淩霄果面講。淩霄 果面D 朋友話你番左去1代果幾日仲有去打佢地WO。想問下你點解析?如果你話無O既都無計。你吾認都無法。。

你有無入番1代後仲搞人先?如果有。咁你又真係幾PK WO。人地吾小心TAP到你。你就搵1代去壓人。又要人講SORRY。但你有無真係痴住人想等人地點錯你。打到你丫?

求花生~~~

有猿人 發表於 14-9-30 05:45 AM
冇圖??有圖就恐怖,你會吾會同fd開紅玩時,玩死左截圖??  呢句係你講嘅

好啦到人地當事人貼圖嗌救命啦,又 ...

好笑,吾該吾好睇一半吾睇一半
我有講明<<<如果有感就只可以話,有心打算老屈人>>>(請自行推測
定係你打交打到個腦都變埋肌肉??所以吾識推測 ??
真係對吾住,我應該講白D,以免你D肌肉男睇吾明
果然人如其名有<猿>人
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 08:33 AM , Processed in 0.054237 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存