2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 紫閻皇城本旨 - 你QML死了 就算殺了人也是你的錯[更新補 ...
go

[其他] 紫閻皇城本旨 - 你QML死了 就算殺了人也是你的錯[更新補充詳見85樓] [複製鏈接]

剛剛在傑坷爾丘陵的一場戰役
紫國 VS 綠國
我由頭打到 所謂的"紫閻。皇城"踢我為止
我見到 佢地打住所謂 "對面好多騎 , 唔好出QML"
但係我好清楚知道中間無騎 =]
結果 我係中間壓完線
仲被"紫閻。皇城"的會長 " 紫嫣兒
說了一句 " 出QML又扣多左血"
最後集體踢了我出場.

第一. 官方並沒有任何數據證明召喚比步兵扣得多
第二. 原來QML殺到人都有罪

相我就沒有了 被踢了就是無憑無據
不過我相信對面綠國的 Vestige和其他人會認得我

各位 , 究竟我犯了什麼錯呢

紫國的  細包 上

人地班到馬 .. 你冇馬 .. 當然哂你冷 .. 咁你未 898 囉
理由 ? 應該唔駛 ..

有人比兩騎秒殺左

頭先係我叫踢你 so what?  你拎咩同我嘈?  就憑你出qml 1min俾2騎ko左?

你係地圖見到中間冇星星?你將成條中路擴晒?

你收水收到16/40果陣 我叫左你咪出qml  因為好多騎  我地紫國e團既人都想出qml  聽到我地咁講都話唔出

人地有腦你有冇腦!?  以為你識用腦 唔出qml喇  點知轉個頭出左qml  中路都未行到落去呀  就俾2騎1min殺左

你想點?想人話你好威?  你出qml果陣  我地已經追平左  你一死左 即刻輸返  踢你走果一刻起  我地一直都係輸緊你所輸既咁多

依場個個都有眼睇  我一話踢你  唔同團既人都話投左  好心你俾個台自己落喇  

不過多謝你 紫閻皇城再次出名  ^o^

紫國紫閻皇城  紫嫣兒

莫非你唔知嗎囧
佢地覺得佢地認為岩既野
你做錯左,就會踢左你囧

原帖由 yanjai 於 2008-9-16 21:15 發表
頭先係我叫踢你 so what?  你拎咩同我嘈?  就憑你出qml 1min俾2騎ko左?

你收水收到16/40果陣 我叫左你咪出qml  因為好多騎  我地紫國e團既人都想出qml  聽到我地咁講 ...

yy講得無錯, 樓主你隻qml又無騎無死靈護, 好難有咩大作為, 都未有準備你就出左, 結果le? 你自已有眼睇, 唔該你自已發post話人前諗下la

隻qml去到據點架!!
我睇住佢係據點(自己果個)死的!!

紫閻皇城當然萬歲,,多謝妳先=]
邊似得妳隻qml甘短命,未到中路俾騎圍死
吾聽話既細路見得多,,
妳叫綠國既人幫下妳啦,,
見到妳甘樣俾人圍法真係好傷心><"

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

原帖由 yanjai 於 2008-9-16 21:15 發表

你收水收到16/40果陣 我叫左你咪出qml  因為好多騎  我地紫國e團既人都想出qml  聽到我地咁講 ...

樓主係吾清楚情況下亂用水晶出召喚係有錯,而人地一早講明造好多敵騎吾好出,樓主都仲要出抵比人KICK.

而上面果個又有樣野錯左,出召喚死左吾會扣多D,只會同平時死左一樣扣咁多,咁點解你地會睇到果一下會扣多左,可能佢咁岩死既時候佔地%扣左,所以睇落去有個錯覺係扣多左,吾信自己同團既人入訓場吾起野是但出隻召死左都係扣咁多..

有野吾明PM我問我,咁畸解又有D人出左召就死要解?,因為係佢仲有機會吾洗死既情況下先會解召,如果死梗就吾洗解啦,作出最後一撃吧

多騎你仲出qmL lol?

原帖由 天使淚 於 2008-9-16 09:06 PM 發表
人地班到馬 .. 你冇馬 .. 當然哂你冷 .. 咁你未 898 囉
理由 ? 應該唔駛 ..

你有無玩fez?
無玩唔知係咩就唔好出聲 ._.

回番細包 ._.

你話出QML果一刻 收緊水果陣 我有同你講 敵6騎呀 唔好出QML 肯定有講

轉個頭你就出左QML 你仲要話 肯定中間無騎 ? 你真係當D騎係盲既無腳既 唔識行黎去打你 ?

仲有最好笑係你拎官網無教黎講 .... 你想點樣-.-?

紫閻皇城 小強bb

莫非你唔知嗎  俾我地踢既人 10個有9個都係腦殘._.個團長都走左佬  好心就收收聲._.

表面風光a_a  唔係 連表面風光都不如先岩._.

回復 5# 神崎明 的帖子

妳講得吾岩喇甘就
人地表明話吾好出,但佢出左,仲有秒殺   囧
真係6+1既行為黎
吾通妳覺得佢岩嗎?
妳團的大大教妳不分事非黑白嗎?.?

你條友出qml行中間..吾理對面有冇騎你真強..
地圖上面個d星星是什麼!?巨人跟龍嗎!?真搞笑 囧

原帖由 暴力狗 於 2008-9-16 09:22 PM 發表

樓主係吾清楚情況下亂用水晶出召喚係有錯,而人地一早講明造好多敵騎吾好出,樓主都仲要出抵比人KICK.

而上面果個又有樣野錯左,出召喚死左吾會扣多D,只會同平時死左一樣扣咁多,咁點解你地會睇到果一下會扣多左, ...

多謝你既解釋 @O@
講真果一場 去到最後真係輸左小小
可能就係死小一人扣既血

官網冇寫紫國銀行出面係掛機基地點解咁多人掛
純呃post lol

原帖由 暴力狗 於 2008-9-16 09:22 PM 發表

而上面果個又有樣野錯左,出召喚死左吾會扣多D,只會同平時死左一樣扣咁多,咁點解你地會睇到果一下會扣多左, ...

sorry=_=我補充返先  

係因為佢拉左d人去護佢  有d人聽到自己方有qml 就即刻走左去護  連塔都唔守

跟住就係  護qml既人都俾人圍死左._.""

見到樓主個POST名再睇內容就笑左

明知多騎你仲出QML 你係咪傻架

原帖由 神崎明 於 2008-9-16 09:19 PM 發表
莫非你唔知嗎囧
佢地覺得佢地認為岩既野
你做錯左,就會踢左你囧

唔通你覺得岩?
如果係 你同開POST果個係同類人喎
睇你簽名係凰之閃耀既人可?
咁唔該你團既人教教你先得
唔係到時可能到你黎開POST.. 那就不好了...

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

原帖由 yanjai 於 2008-9-16 21:27 發表

sorry=_=我補充返先  

係因為佢拉左d人去護佢  有d人聽到自己方有qml 就即刻走左去護  連拆都唔守

跟住就係  護qml既人都俾人圍死左._.""

咁佢應該真係抵比人KICK,換左係我地國,佢未收完水可能已經比人KICK走左
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-26 11:23 PM , Processed in 0.037707 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存