2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 紫閻皇城本旨 - 你QML死了 就算殺了人也是你的錯[更新補 ...
go

[其他] 紫閻皇城本旨 - 你QML死了 就算殺了人也是你的錯[更新補充詳見85樓] [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Ycale 於 2008-9-17 08:11 AM 發表
第一. 官方並沒有任何數據證明召喚比步兵扣得多
第二. 原來QML殺到人都有罪

我答啦 第一  :  呢d出來做咩 =.=基本野來架嘛 唔駛人教的  (打機都唔識更何況你讀書 )  
          第二 :  你出得個1分鐘殺得好多 ...

基本野-.-?笑左 我真係唔知wo

原帖由 WinG﹏榮。 於 2008-9-20 09:02 PM 發表

基本野-.-?笑左 我真係唔知wo

其他召係一樣囉我想講其實...
因為城既扣血法應該係計你重生/死個陣....
咁你死個陣係會自動解召....
所以應該召係唔會扣多d...
加上之前Dpost都有話過召唔會扣多D...
所以我唔可以肯定答....只係有咁既可能性者
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-17 09:08 PM , Processed in 0.158977 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存