2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 [轉貼]偽AION(繁體)-24H.保證沒加速外掛的私服,讓你體驗 ...
go

[台灣] [轉貼]偽AION(繁體)-24H.保證沒加速外掛的私服,讓你體驗到官服沒有的感覺!! [複製鏈接]

笑傲無雙

本服名稱:偽AION

本服網址:http://61.221.128.172/www/
  更新狀態: 除非有重大更新 否則每個星期固定更新
固定更新時間:每個星期三星期日凌晨12
嚴重聲明: 對於外掛加速,我們絕不容忍,一經發現使用不當程式即刪除所有帳號及封鎖IP!
現在正式公測 請之前參與過封測的玩家按這裏留下帳號

玩家想知道自己是不是VIP玩家 可以在遊戲內打指令//help查看

本服簡介:
經過封測後及個多月來GM們的努力,本服終於可以以最少BUG的面
目跟大家見面,在這個多月內我們以收集到的數據一再測試及更改,只希望
各位可以玩到一個少BUG的私服。老實說,本服的BUG是有的,我
們不敢跟大家說什麼完美無BUG私服這廢話,大家也知道正服沒BUG是不
可能的,更何況一個本來就不完整的模擬器?我們只能盡全力去
改BUG,希望各位可以安心待在一個小小的安樂窩。

本服特色:
.軍團系統99%完成
.強化系統100%完成
.神石系統55%完成13種中7種有效果
.重登後技能不會沒CD時間
.所有裝備都可染色
.自創副本 - 給玩家官方沒有的挑戰
.任務、副本及挑戰王級怪物為主,不再是無盡升級地獄
.半自力形式運行,不是BT服,裝備武器靠努力即可獲得
.所有技能升級請自行到NPC購買學習
.烙印技能須打到烙印再找烙印NPC裝上
.公平公正及公開,絕對沒有親友團,玩家也可以殺死GM
.採用最新防外掛技術,令你回憶起沒有外掛的Aion
.GM不時巡查玩家是否正常態狀,外掛逃得過系統也逃不過GM

經驗倍數:
VIP:
公測一個月內 倍率20倍
一個月後改為:
經驗值倍率:10倍
物品掉落倍率:6倍
組隊經驗值倍率:13倍
任務經驗值倍率:13倍
任務基納倍率:6倍

採集經驗倍率為:3倍
製作經驗倍率為:3倍
金錢倍率:6倍
深淵點數:6倍

普通玩家:
經驗值倍率:7倍
物品掉落倍率:3倍
組隊經驗值倍率:10倍
任務經驗值倍率:10倍
任務基納倍率:3倍

採集經驗倍率為:3倍
製作經驗倍率為:3倍

金錢倍率:3倍
深淵點數:3倍

本服VIP玩家並非給了什麼贊助才有的,這些VIP玩家存在是因為他們在封測時有支持我們。
另外我們考慮到普通玩家對於高經驗的不滿,假日補償高倍率經驗!
假日時普通玩家將會與VIP玩家經驗倍率一樣
遊戲等級:
遊戲上線等級:1級
遊戲等級上限:55級

預告開發中:
1.天、魔PK場內PK不扣AP((測試階段)
2.開放2.0內55級的裝備(測試階段)
3.軍團專屬副本(製作階段)

商城:
暫不開放任何物品售賣
【本服售賣任何東西前,會考慮玩家是否有確實需要 及 會否嚴重影響遊戲平衡】
【管理員不會私下出售或索取任何利益 如有發現/懷疑請聯絡其他管理員跟進】

本服主要獲取營運費用方法:
.角色名稱更改
.角色形象更改
.角色變性更改
.染色劑
.外形改造
.玩家自願贊助

注意:本服管理員只有7位
.創服人: 太保 [台灣]
魔族
.公主 [香港]
.紫夜 [台灣]
.小云 [香港]
天族
.惡魔 [香港]
.火拳 [香港]
.小極 [香港]

如有任何疑問 可以查詢 網站 有關公告以及在 論壇 / M群 詢問
M群:
group308935@msnzone.cn(為遷就不懂廣東話玩家,此群必須以書面語進行溝通)
論壇:
http://waion.erufa.com/dz/index.php (還在用舊論壇,會盡快更換新論壇)

偽AION進入遊戲方法

如果沒有玩過AION私服,請依照以下方法做
1.) 先下載AION官方程式

HINet下載   HINet下載說明
Seednet下載   Seednet下載說明
昨日小築下載
和信超媒體下載

2.) 把官方伺服器更新到最後, 然後進入遊戲一次,確保已經是最新版本

3.) 下載我們的登錄檔   

有bin32者可不用下bin32檔
有玩家說下載很慢, 希望有玩家可以提供速度快且穩定的網站給我們, 現在如果覺得太慢暫時可以叫玩家們幫幫忙傳給你

最後,當然要申請一個帳號連線殺敵去嚕!

本服照片

已有 4 人評分Good 收起 理由
jackjacksun + 2 感謝分享!
ZeRo柔雅 + 1 so good全自力服黎既!
kkkrocky123 + 2 支持支持
藤原龍也 + 2 熱誠分

總評分:  Good + 7   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 Ka~家 於 10-3-5 01:25 AM 發表
本人測試過香港玩此服目前PING大概120以下有網上行,HKBN同和記,其他等你們在GAME中打/PING看吧0.0"

即係得返友線??

創建帳戶
skylam7799
註冊失敗!
  咩意思

開左ser!?

好似未開ser啵.3.?!

笑傲無雙

原帖由 leeben5354 於 10-3-5 02:15 AM 發表
創建帳戶
skylam7799
註冊失敗!
  咩意思

入GAME自動申請AC
唔洗網頁註冊

玩到=] 有冇人玩天族

笑傲無雙

原帖由 leeben5354 於 10-3-5 02:15 發表
創建帳戶
skylam7799
註冊失敗!
  咩意思

我明明第一句粗體埋仲加埋色同整大左都可以有人唔睇真無言!
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-3-5 01:55 發表

即係得返友線??

係掛= =有線打機既人好少會用=.=

ps.我同埋我d fd都玩魔族,玩魔族可以搵我0.0"我仲未開人,諗唔到名=.="

唔好意思lo 我開左天族  叫心理狀態有問題

你是公主嗎??

天空永恆不管了麼?

笑傲無雙

原帖由 ≠淡淡~敏×° 於 10-3-5 14:12 發表
你是公主嗎??

天空永恆不管了麼?

依個服既公主唔係我,我亦都係天空個帖答左你我唔係天空既管理員,只係測試員!!基本上你去問天空,天空都會答佢仲要唔要測試員,而且我轉服因我班FD玩天空都話好LAG,依個服係機房,所以目前香港玩LAG機程度點都好過天空,亦因為天空本人話過佢個服唔會搬上機房,因為佢自己講過冇錢去搞依D,天空到多人既時候LAG係一定既香港玩既話,同埋我想同我自己D FD一齊玩咁有好服就更係轉架啦!!天空唔係唔好,佢淨係更新D技多,版本更得太慢,加上佢維護又唔去論壇公告俾人知,網又整唔到出黎俾人睇,只係要維護就係GAME叫人講維護啦,對照返依個服去比,因為新開服冇耐,好多BUG都要去搵出黎講返俾GM知,最起碼依個服維護一定會係論壇講,更新左D乜又會講,分別就係在於一個係營運,一個係娛樂,我唔知其他人玩私服為左D乜,我玩私服就係想玩特色服,要玩彷官我點解要玩私服?咁不如我去玩返官服係咪?換著你去開一個私服,你都會聽玩家既意見,IF你只係為滿足自己而開私服不如開私人服又唔使受人氣.講咁多依D都冇用玩得耐私服既就知究竟你想玩邊類私服!
原帖由 leeben5354 於 10-3-5 13:42 發表
唔好意思lo 我開左天族  叫心理狀態有問題

._.佈ID我唔會手下留情架!!殺天是我必做的事情=0="唔好怪我!!

PS.KING老豆咁快亮左POST既?未夠頁數架應該0.0"

放心..-3-我都會好努力殺魔ge 致樓上~

請問= =點解我第四步:將登入器解壓縮到AION龍族闇影資料夾內
第五步:開啟偽AION即可
跟住開偽aion佢load完果條藍色格仔之後乜野都冇出黎-.-?

原帖由 ZOO乂琊 於 10-3-5 04:03 PM 發表
請問= =點解我第四步:將登入器解壓縮到AION龍族闇影資料夾內
第五步:開啟偽AION即可
跟住開偽aion佢load完果條藍色格仔之後乜野都冇出黎-.-?

你請先del左 b字個果個檔

跟住先放入去

如果你呢加甘 就del左果3個登入檔先  跟住重新放番入去

我也覺得這服會比天空的做得好..

加油衝人數,他就可以換主機嘍

推推.....我都有玩...個服d個大大好俾心機日日整架xD

你地會玩 魔地天,我弟一次玩 睇下 邊個多人玩 就玩住先,留一下名 加好友,我id:嗜血狂獅

原帖由 ZeRo柔雅 於 10-3-5 04:10 PM 發表

你請先del左 b字個果個檔

跟住先放入去

如果你呢加甘 就del左果3個登入檔先  跟住重新放番入去

請問0.0邊3個登入檔 得一個加埋偽兩個 兩個del再放都唔得

尼個營運 又有 vip 即係之後會賣裝個d?

我玩魔族守護星 id:嗜血狂獅

我升到25 感到難升了  玩守護星  好低攻  搵人教我升~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 01:10 PM , Processed in 0.180972 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存