2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Head Shot 殲滅者 穿牆係用黎防外掛嫁 明無呀?
go

穿牆係用黎防外掛嫁 明無呀? [複製鏈接]

你傻嫁 穿牆仲有咩好玩? 哩隻game就係要防止有外掛 所以先將系統整成無得穿牆 你故人地真係咁得閒整個唔穿牆既系統?
人地邊有咁多時間呀傻仔 ,如果你覺得唔好玩既 點解你玩唔返cso個d咁既垃圾game呢? 又有外掛 質數又差 槍種類係咁出又有咩用?

你唔講我都唔知
不過佢做到冇穿牆,係拎返d真實感

冇現實感唔好玩.......

-.....-感覺還可以接受

笑傲無雙

真實中可以穿=.=
但好似要特制子彈

CSO可以話係槍擊GAME之中既表表者<<最重要係平衡性極高,一支普通手槍,有實力既都可以玩晒
D槍整得靚,畫面好,元素多,呢隻GAME D畫面唔好提...D槍又整得唔靚,玩法又唔新穎..只能當第2隻CS

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 人在遠方 於 10-9-8 01:54 PM 發表
CSO可以話係槍擊GAME之中既表表者

知唔知CSO係用CS1.6 的遊戲引擎來整^^?

原帖由 -武- 於 10-9-8 05:11 PM 發表

知唔知CSO係用CS1.6 的遊戲引擎來整^^?

你知唔知CS1.6前面係有1.5 ?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

無理由連門都射吾到牙ma e個最有問題囉

原帖由 人在遠方 於 10-9-8 05:51 PM 發表

你知唔知CS1.6前面係有1.5 ?

我講咩,你講咩 我當然知有1.5啦,有1.6的自然有1.5,1.4,1.3,1.2,1.1,1.0架啦,唔好咁小學生啦,CSO都係用CZ遊戲引擎,注:CS1.6的遊戲引擎同CZ一樣

原帖由 -武- 於 10-9-9 04:54 PM 發表

我講咩,你講咩 我當然知有1.5啦,有1.6的自然有1.5,1.4,1.3,1.2,1.1,1.0架啦,唔好咁小學生啦,CSO都係用CZ遊戲引擎,注:CS1.6的遊戲引擎同CZ一樣

CS係無1.2的
1.0前 更加係有4個 Beta版本

原帖由 人在遠方 於 10-9-8 01:54 PM 發表
CSO可以話係槍擊GAME之中既表表者

睇黎你對FPS認識唔夠了 : (
hso跟本 同 cs系列 唔同類,無得比較

你話CSO 平衡性高 你又唔講1.6平衡性高?
就係CSO 成日出埋 d新點槍 仲要比平時既傳統槍更高攻
仲好講平衡高? CSO D槍整得靚,畫面好,元素多
1.6 仲多啦小朋友
喪屍 死鬥 足球唔好提了, 已經比cso抄哂
surf,kz,catch,slient hill,ghost,
我就睇cso 抄得幾多

你幾可見一隻Online game畫面會咁花時間整咁靚?
你拿 CoD6 同 CSO畫面對比囉

原帖由 freedom577 於 10-9-9 08:26 PM 發表

...

+1 有同感

原帖由 freedom577 於 10-9-9 08:26 PM 發表

...

你唔好ON9啦,CSO唔平衡?你有點買勁槍又點呀小學雞 ?
你係有實力,用手槍都夠打啦 你估依家打坦克呀 ?
同埋乜野叫CSO?CS ONLINE呀:em012: 槍擊GAME有邊隻比得上呀?1.6?網上搵個IP連線就叫ONLINE呀:em012: ?
你分返類先啦:em012: 係到鳩叫唔係叫型呀小學雞:em012:

原帖由 -武- 於 10-9-9 04:54 PM 發表

行埋一邊自慰啦小學雞

感覺還可以接受

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 人在遠方 於 10-9-13 16:47 發表

同埋乜野叫CSO?CS ONLINE呀:em012: 槍擊GAME有邊隻比得上呀?1.6?網上搵個IP連線就叫O ...

以一個中立角道睇呢件事...
當一隻免費online game 要出商城搵錢唔係問題...
但係當商城物品令到遊戲失平衡時 就已經真係冇得救....
以依家呢隻 head shot online (下稱hso)為例.....
佢出既金幣槍(用點換金幣) 依然係高攻過普通槍(用銀幣買) 仲要附加屬性比你
唔信就自己入台sever睇下先啦...

實力 呢家野... 我想問下 用手槍夠打 就叫勁?...
如果12vs12 8vs8 難道你想1把手槍 可以1vs8? 1vs12? 如果閣下真係咁勁既 我就真係要見識下啦....
咁我想問下 如果連mon都唔開 只係聽聲 仲要用狙 都可以殺到人 果d人叫咩?
我有朋友 親眼見證過 係有呢種人存在!
打坦克... hso 事實真係出左... 唔信? 又係可以入台sever見識下... 不久既將來 港sever應該都會出...
cso 你睇唔明咩?... 咁你又答得出係 等於 cs online? 簡稱你都睇得明 就唔好捉人用字
不過你又錯了 cs online 唔係叫 cs online 人地全名係叫 counter strike online....

請問閣下有冇玩過 call of duty(以下簡稱cod)呢?
cod 講既真實感係 用槍都冇準星(唔明咩叫準星 唔緊要 話埋你聽... 姐係果個中間果個十字) 比你用
除左可以蹲下 仲可以訓埋地 咁樣滿意未?
如果你堅持認為cso 真係比得上 cod既我都唔會介意... 每個人既喜好都唔同...

1.6...正確d黎講 係叫 連線遊戲 但同樣都係屬於online果邊...
連ip 知唔知咩叫 連ip? ip知唔知係咩? ip等同於每一部腦既 id(身份證) 一樣 冇ip係唔可以上網架! 你知道嗎?
請問如果你唔連線 唔online 又點可以同其他玩家玩呢?
如果你話區域連線都得既... 我都知係得... 但係區域連線 都係要有條線先得喎!!! 你冇線駁其他電腦又點可以用區域連線玩呢?

如果你認為係cso好玩既你大可以去cso到討論 無需要入黎討論cso 呢到係hso版...

最後.... 請你注意下你既言詞&用詞 如果有明顯挑起罵戰的話 我會聯絡管理員的!
已有 5 人評分Good 收起 理由
5d30 + 2 我不嬲好少比分人 你就真係唔比你對唔住自己 ...
o雪條o + 2 屌你鬧得佢好lun型XD
神高達明鏡之水 + 1 屌撚死隻雞佢啦
阿楓. + 2 支持你!下次繼續XD
lunwingkit + 1 想唔俾你都唔撚得

總評分:  Good + 8   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

唔係話唔信你
不過你開左個post,我滿心期望入到黎
一打開,屌。。。原來圖都冇幅
如果你有幅圖既,就算假既都好過冇
起碼我都知你條友仔係度吹水唔抹嘴,唔洗我陏手都有其他巴打問候伯友
點知家陣冇野證明到你講既野係岩
又冇野證明到你講既野係錯
就好似係街果D gay篤桃咁,同你講上帝存在
問佢點解存在,又話係因為你證明唔到佢唔存在
大佬呀,我已經好煩,唔好再同我講埋佛計
一句到尾,你而家都係冇圖
冇圖既你開個post做乜?
人地入到盞令伯友難做,點解要咁不孝?
不孝有三,無圖為大,而家我唔理你,話知你猴子偷圖,點都死幅圖出黎

原帖由 人在遠方 於 10-9-13 04:47 PM 發表

同埋乜野叫CSO?CS ONLINE呀:em012: 槍擊GAME有邊隻比得上呀?1.6?網上搵個IP連線就叫O ...

CS1.6唔係online game 來架 小學生 CS1.6係PC game 來

原帖由 -武- 於 10-9-15 07:03 PM 發表

CS1.6唔係online game 來架 小學生 CS1.6係PC game 來

笑撚左lo,,
你明唔明咩係PC GAME呀-,-
PC GAME係指電腦遊戲呀^^
唔通你CSO呀,1.6呀果D唔係用電腦玩?
用手指玩架?
神呀!!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 04:52 PM , Processed in 0.040870 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存