2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL [英雄心得比賽] 迷人厄(混)女神-Miss Fortune {已完成共 ...
go

[英雄心得比賽] 迷人厄(混)女神-Miss Fortune {已完成共有兩樓文章} [複製鏈接]

玩過星曲WEB

[2000Fun]59h.jpg -Miss Fortune
Miss Fortune 簡稱MF
MF天生技能,有高機動性,高Gank(伏擊)特性
清兵能力,推路&壓路,拆塔樣樣都可
清兵技能:Q,E,R(E為最高效率)
推路&壓路技能:Q,E,R(Q和R是物理推路,E和R是法術推路)
拆塔技能:W

英雄定位:DPS(輸出者),Support(支援者),擾亂後排輸出者(E技援速對DPS者很痛,E技後接R{兩招都是範圍},對方DPS必然沒1/3血以上)
英雄缺點:天生技是MF的高機動優勢,遇到有些可以穿透兵種攻擊到MF,暈MF,飛身去MF,天生技就沒了,移速大減
              MF本身是一個脆皮,一被埋身,Gank(伏擊),很易死亡
英雄操控度:走位需要一定技術,團戰時切入時機重要(不要緊貼坦,因為你一定會做對方的圍殺目標)

連技方法:

1. 1-2個人 E技開W射後搭Q(追殺也是這樣)
2.  3個人   E技再開R,R完 沒死開W射再搭Q
3.  團戰     看對方都指定性向自己友方DPS/坦出技  遠方切入用E  再退後開R,再開W追殺,如自己團敗北,即走,此時E技已回好有人追就E技他走人

當然LOL是團體遊戲,就算你個人技術多好,SOLO拍不好隊友,MF再好也沒用,最好組滿一團隊友玩

以下是各技能lv 1 - lv 5  分別

技能:

Q- 技1.jpg
一发双枪 - 枪击目标,同时对目标身后一个敌人造成更高的伤害
射程:625

等级1:厄运女郎枪击一个敌方目标,造成25物理伤害,并对目标身后第一个敌人造成115%的物理伤害,可触发攻击特效,弹射范围500,耗蓝70,冷却时间9秒

等级2:厄运女郎枪击一个敌方目标,造成60物理伤害,并对目标身后第一个敌人造成115%的物理伤害,可触发攻击特效,弹射范围500,耗蓝75,冷却时间8秒

等级3:厄运女郎枪击一个敌方目标,造成95物理伤害,并对目标身后第一个敌人造成115%的物理伤害,可触发攻击特效,弹射范围500,耗蓝80,冷却时间7秒

等级4:厄运女郎枪击一个敌方目标,造成130物理伤害,并对目标身后第一个敌人造成115%的物理伤害,可触发攻击特效,弹射范围500,耗蓝85,冷却时间6秒

等级5:厄运女郎枪击一个敌方目标,造成165物理伤害,并对目标身后第一个敌人造成115%的物理伤害,可触发攻击特效,弹射范围500,耗蓝90,冷却时间5秒

W- 技2.jpg
不洁射击
被动:对同一目标连续攻击造成额外伤害
主动:增加攻击速度,并降目标生命回复效果
冷却时间:16秒;耗蓝:50;射程:600

等级1:
被动:厄运女郎对目标每次攻击造成6点魔法伤害,对同一目标最多叠加4次
主动:厄运女郎攻击速度提高30%,持续6秒;攻击减少目标所受治疗效果与生命回复效果50%。

等级2:
被动:厄运女郎对目标每次攻击造成8点魔法伤害,对同一目标最多叠加4次
主动:厄运女郎攻击速度提高35%,持续6秒;攻击减少目标所受治疗效果与生命回复效果50%。

等级3:
被动:厄运女郎对目标每次攻击造成10点魔法伤害,对同一目标最多叠加4次
主动:厄运女郎攻击速度提高40%,持续6秒;攻击减少目标所受治疗效果与生命回复效果50%。

等级4:
被动:厄运女郎对目标每次攻击造成12点魔法伤害,对同一目标最多叠加4次
主动:厄运女郎攻击速度提高45%,持续6秒;攻击减少目标所受治疗效果与生命回复效果50%。

等级5:
被动:厄运女郎对目标每次攻击造成14点魔法伤害,对同一目标最多叠加4次
主动:厄运女郎攻击速度提高50%,持续6秒;攻击减少目标所受治疗效果与生命回复效果50%。

E- 技3.jpg
枪林弹雨 - 发动弹幕攻击,对目标区域敌人造成伤害并减速.
冷却时间:15秒;射程:800

等级1:厄运女郎发动弹幕攻击,0.5秒后落下,在2秒内对区域内敌人造成90点魔法伤害,并减速敌人20%移动速度,持续1秒,耗蓝80

等级2:厄运女郎发动弹幕攻击,0.5秒后落下,在2秒内对区域内敌人造成145点魔法伤害,并减速敌人25%移动速度,持续1秒,耗蓝85

等级3:厄运女郎发动弹幕攻击,0.5秒后落下,在2秒内对区域内敌人造成200点魔法伤害,并减速敌人30%移动速度,持续1秒,耗蓝90

等级4:厄运女郎发动弹幕攻击,0.5秒后落下,在2秒内对区域内敌人造成255点魔法伤害,并减速敌人35%移动速度,持续1秒,耗蓝95

等级5:厄运女郎发动弹幕攻击,0.5秒后落下,在2秒内对区域内敌人造成310点魔法伤害,并减速敌人40%移动速度,持续1秒,耗蓝100

R- 技4.jpg
子弹时间 - 对面前锥形范围内敌人发射弹幕,引导数秒后造成毁灭性打击。
耗蓝:150;射程:1400

等级1:厄运女郎引导弹幕轰击面前锥形范围内敌人2秒,每发子弹造成60附加(+20%法术伤害)或者(+45%攻击伤害)的魔法伤害,对同一目标的伤害递减40%,冷却时间120秒

等级2:厄运女郎引导弹幕轰击面前锥形范围内敌人2秒,每发子弹造成85附加(+20%法术伤害)或者(+45%攻击伤害)的魔法伤害,对同一目标的伤害递减40%,冷却时间110秒

等级3:厄运女郎引导弹幕轰击面前锥形范围内敌人2秒,每发子弹造成110附加(+20%法术伤害)或者(+45%攻击伤害)的魔法伤害,对同一目标的伤害递减40%,冷却时间100秒

天生技: 天生技.jpg
阔步 - 厄运女郎7秒内不受攻击将会获得移动速度提升,该效果每秒增加最多获得70加速。

Rune(符文):
紅Rune:爆擊傷害%
黃Rune:成長型回魔
藍Rune:成長型-CD(冷卻時間)
紫Rune:爆擊傷害%/成長型-CD(冷卻時間)

天賦:
http://www.mobafire.com/league-o ... 0-1-0-0-0-0-0-0-0-0

召喚者技能:

鬼步.jpg 鬼步|能力{加快移速}:必要  

圖眼.jpg 閃現.jpg

地圖眼|能力{全地圖照位}好處:能幫隊友照路,看有沒有人gank(伏擊),草叢位追殺出技

閃現|能力{跟據英雄面對方向閃跳一段,可穿越某些牆}好處:生存能力增高,回補天生技被埋身後的不足,再加鬼步 生存大增

選路:最好可以中路,如有需要等級高的英雄先讓他們(如Karthus)
因為中路比較少GANK(伏擊)盡量在半路吃兵,有地圖眼幫隊友照位(主要吃兵賺錢推路為主)
如果被迫同人同路,唔緊要,可能會賺慢少少,但如果合作得好可以殺對面賺錢

裝備

起初裝備
多蘭劍.gif 紅水.gif
起初技能:E

原因:你有天賦同符文既回魔,一直狂食兵升等級,不要一直亂放(最好3隻以上才放),能有少血吸血和加血,在線能力高,紅水補血

打後技能點法:EWEWEREWEWRQQQQQ

為何點W,因為主動會+攻速,減慢對方回血速度和治療效果(可以說回血坦既黑星技)
W被動,打對方一下會有額外魔傷,可重疊4次,跟據我以下出裝,加滿血重疊傷害打人也有50-100

一直吃兵吃到對回去買東西/死了/自己沒血
最好撐到自己有800

装备: +22.5 生命回复/5秒 +10 法力回复/5秒
被动:  +5  额外金钱/10秒

有錢多出埋 鞋.gif

身上裝就有
多蘭劍.gif 賢者之石.gif 鞋.gif

之後可以在路上很久,一直賺錢,賺到有1530左右/只有765,先回一回城

装备: +25 法术伤害
被动: +5 额外金钱/10秒

因考慮過每個人吃兵能力不同,就直接說出之後出法

到現在會有
多蘭劍.gif 賢者之石.gif 卡格手.gif 卡格手.gif 鞋.gif

為可要這樣出? 因為 每10秒都會+5錢,再加你農兵快,之後出的裝很快就出到
加上這樣出,靠E和W技打人也有不錯效果

中期裝:
海克左手槍.jpg 賢者之石.gif 攻速鞋.gif 卡格手.gif 卡格手.gif 多蘭劍.gif

之後將
海克左手槍.jpg 海克刃.jpg

装备:+60 攻击   +70法伤 +20%吸血 +20%法伤吸血
主动(唯一):对目标造成300伤害,并减速目标50%,持续3秒,射程700,60秒冷却

之後將

再換

已有 1 人評分威望 收起 理由
IamLOKI + 40 活動參與

總評分:  威望 + 40   查看全部評分

玩過星曲WEB

因字數太多  呢個都係繼續講= =

装备:  +30 攻击 +30 法术伤害 +30% 攻击速度 +15% 暴击机率 +250 最大生命值 +250 最大法力值
被动(唯一):25%机率攻击减速目标30%移动速度,持续2.5秒;施法后下次攻击附加150%基础攻击的额外伤害

身上既裝就有
海克刃.jpg 聖靈.gif 賢者之石.gif 攻速鞋.gif 卡格手.gif 卡格手.gif

出到咁既裝,正常都差唔多完場,除非大家實力差不太多

賢者之石.gif 卡格手.gif 卡格手.gif 呢三樣換既野可以跟自己喜好換,睇對方而定, 賢者之石.gif 優自換左先

装备: +75 攻击    +20% 暴击几率
被动(唯一):将基础暴击伤害从200%提高为250%

基本上要出埋呢把先,與符文天賦爆傷,打DPS輸出者好可觀

後兩件
我個人推鷹
有高血量坦一定要出呢個大約2700以上
装备: +30 攻击  +40% 攻击速度  +25 护甲值
被动(唯一): 击中时造成目标最大生命值4%的魔法伤害

装备: +40攻击
被动(唯一): 攻击削弱目标40%的护甲
加埋呢件打高血高防坦都一流,問題如果對方出左反物攻甲
你會好痛,如果轉打DPS,可能會比較慢

出完 無限之刃.gif

可以先食 加血攻藥水.gif 加爆擊加攻速藥水.gif 加魔攻減CD藥水.gif

再慢慢考慮出咩裝
還有幾件次要推介,打DPS/稱高血之用

装备: +15% 生命偷取 +60 攻击
被动(唯一):每杀死一个敌人增加1点攻击和0.25%的生命偷取能力,最多增加40攻击和10%的生命偷取。英雄死亡后奖励属性归零
装备: +75  攻击   
被动(唯一):物理攻击削弱目标12点护甲,持续5秒(最多叠加5层)
装备: +35 攻击 +45 法术伤害
被动(唯一): 击中目标时增加自己4%的攻击速度和6点法术伤害,持续5秒,最多叠加8次
装备: +25 法术伤害 +50% 攻击速度
被动(唯一):物理攻击撕裂目标,造成20魔法伤害并减少其法术抗性6,减抗效果最多叠加4次

因為海克槍魔傷都吸血,MF W被動會有魔傷,再加普攻吸血,蠻不錯的

如果金錢時間許可  可試試這個有趣玩法
無限之刃.gif 聖靈.gif 聖靈.gif 海克刃.jpg ||| 聖靈.gif 黑切.gif 嗜血者.gif ||| 其中選兩個因有聖靈移速加成可以連鞋都不要

追加近期6場MF

5場玩以上既裝
1場玩物理裝
先貼5場用以上既裝玩既賽事,有埋輸出,殺/死/助,所受傷害,賺錢能力,爆塔

最後一張  物理裝

因為中路比較少GANK(伏擊)
可5可以解釋一下呢句野??

玩過星曲WEB

通常打中路係FOR 推兵推塔能力高/需要等級者/法師類 (因為mid一定係SOLO)
上路,下路  多數2個人
如果係一隊好TEAM,上/下路少左一個人一定會提醒大家
假如係有人CP (不在路上吃地圖特定出生怪者)
你不超過半路,通常不會來GANK(除非對面中路既人好憎你= =)
加上中路兩旁,都會放ward(眼)
用來看dragon(龍)/baron (中文唔知咩= = 係左邊條大蟲)
順便幫你睇埋兩邊有冇人黎GANK你,人地知有眼就唔會黎
所以中路係開頭係好安全(除左你唔夠對方推)

當然,要你自己多d去玩先知,講穿左中路比較少gank即係比其他兩路安全

重有你隻MF點解會出AP的裝??

玩過星曲WEB

一開頭AP裝用E技易食兵,之後合落去既係AP同AD混合攻

最新隊友合作  25分之前完場
對場全30LV

原帖由 fkbb18 於 10-12-26 09:15 PM 發表
通常打中路係FOR 推兵推塔能力高/需要等級者/法師類 (因為mid一定係SOLO)
上路,下路  多數2個人
如果係一隊好TEAM,上/下路少左一個人一定會提醒大家
假如係有人CP (不在路上吃地圖特定出生怪者)
你不超過半路,通 ...

中路冇人GANK你 你DD裝 打rank 比人= =鬧緊都似

咩事呀+ap 出青刀........ spell vamp 有咩用, 你果隻法師黎架?
mf食兵咁快走去出+錢裝 用回魔rune就咪出舊+錢石啦
裝都唔識出就開版教人 你30lv未呀
打中路打到你咁淆底 唔過半場 唔比人gank 自己都肥唔到去邊 哂左條中路solo

玩過星曲WEB

原帖由 hkaris 於 10-12-31 01:36 AM 發表

中路冇人GANK你 你DD裝 打rank 比人= =鬧緊都似

一開頭個個都話MF, AP?  lol,its fuxx

打到落去佢地無聲出-.- 自己控制最重要,出d咁既裝仲要衝前去俾人圍死係咁肥人梗係比人凸到呀媽都唔認得= =

原帖由 cheung618 於 10-12-31 01:09 PM 發表
咩事呀+ap 出青刀........ spell vamp 有咩用, 你果隻法師黎架?
mf食兵咁快走去出+錢裝 用回魔rune就咪出舊+錢石啦
裝都唔識出就開版教人 你30lv未呀
打中路打到你咁淆底 唔過半場 唔比人gank 自己都肥唔到去邊  ...

就係好多你呢d人  以為mf一定要玩物攻裝-.-
你玩唔慣咁既裝唔代表呢d裝同技唔得,你自己可以試下
E技又可以技血,W技重疊又可以吸血 E技再普攻係咁射人無用? lolz
就算MF打MF  人地果隻玩物攻  都係俾我壓到死哂
mf用埋呢套裝唔順唔逆風,一下E都可以清到一隊兵咁濟,唔洗補刀(唔信自己走去試下先好講,除左隻大車兵)
有回魔RUNE,+錢石係用黎回血,長係線上,要出回魔都唔係用呢舊
裝你都唔去試下,紙上談兵又有何用? 未30lv又點,只不過係差一兩點天賦
咁叫淆底lolz , 一下E技都清左D兵,自己識講mf食兵快,點樣唔肥?係到自打嘴巴,you win@_@
睇清楚有冇人唔見先過半場,唔俾人gank賺錢咪快囉
照你咁講你咪就係我平時見果d肥料係咪都衝過半場係咁死果d人 lolz

十週年勳章(賀詞)

唔明你合吸血槍既用意何在 就算計埋r 得兩招ap技 又唔係高ap 補得到你幾多血?
普通既法師普遍都唔會買吸血槍 何況係mf 就算係你既adap型都一樣
300傷50%減速講真真係用處不大 俾我既感覺同個把海克斯吸收器差唔多咁唔實用
不如買其他裝仲好 個人覺得對mf黎講 冰錘仲好用過佢

ap流 apad流 mf都吾系未見過~
用得好吾好都系睇個人同團隊
mf本身食兵吾難 如果照你咁出3件加錢裝
拖裝好嚴重

出爆擊裝會唔會有用d~.~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 62369924 於 11-1-4 10:19 PM 發表
ap流 apad流 mf都吾系未見過~
拖裝好嚴重

係 咁既裝 除非路人局而又係順風局 唔係既話真係好難贏到
樓主話有插眼防gank 如果撞到某d英 例如eve,老鼠等隱形英 前期冇買藥水 你又能夠點應付?
又或者 當你諗住輕輕鬆鬆咁打埋呢波兵就返去買裝 點知一隻肥左既panth從天而降 你又能夠點應付?
又或者 同你對線既係ryze呢種爆發型英雄 一個技術失誤就送左零用錢俾對方 你又能夠點做?

問題係你隻 本身唔係隻ap英 ad英ranged 個d又唔係多你仲要甘玩
甘邊個做ad打手? 除非你隊友 多ad 唔係甘玩你個場中路角色用途唔
大 中路係好farm一定易肥但問題 你團p 除左3技加招大 你持續輸出
能力太低 一下完 (團p你搵位唔會次次甘令)
你mf 比較主流打中路都係個把435刀仔 加血開頭
前期靴加幾把物理流壓路比較易 保命能力高

玩過星曲WEB

原帖由 jy03311 於 11-1-4 10:04 PM 發表
唔明你合吸血槍既用意何在 就算計埋r 得兩招ap技 又唔係高ap 補得到你幾多血?
普通既法師普遍都唔會買吸血槍 何況係mf 就算係你既adap型都一樣
300傷50%減速講真真係用處不大 俾我既感覺同個把海克斯吸收器http:// ...

出到吸血槍,E技AP已經有過400~500攻左右(再提一提,W都係AP技,果少少重疊唔好睇少,有睇我全文都有講過)
法師既係唔會合吸血,(技能要回,普攻唔洗回)唔係d後排輸出點會出先[吸血+爆擊=絕配]
何況你MF初中期都好豆腐,E技又可以磨人血又補到自己血
如果玩AD既話  你一定要埋身一直射,先會保持到高輸出,當然d裝都要撐高血
冰錘係唔錯 +得多血又可以普攻慢人,問題一把冰錘同海槍差唔多錢,但實用性其實比佢高好多
唔洗額外用位出嗜血,同埋第二把出聖靈,有移有爆有血有攻速有25%機率爆
到果時你可以睇下物攻同法攻有幾多= = all 200UP
招技,可能到時候打到死淨兩隻  大家得一格血,就係招技有用既時候@@

62369924 發表於 11-1-4 10:19 PMap流 apad流 mf都吾系未見過~
拖裝好嚴重

同意係睇個人同團隊,MF招E+q技食兵係唔難,問題e技如果唔夠魔傷係開頭,d兵唔會一下死,對補尾刀食兵差既人會肥慢左
加上個英雄心得比賽  要求創新玩法,但係個個入到黎就以打RANK黎講,咁不如叫打RANK英雄心得比賽= =

寒伯 發表於 11-1-4 11:00 PM 出爆擊裝會唔會有用d~.~

我後面就係開始出爆擊裝,你話如果一開頭撐爆擊裝,相對黎講,血低,又要埋身射,危險性會高好多
天賦2%爆擊 10%爆傷  符文25%爆傷UP,天賦+符文已經差唔多35%爆傷=半把無限之刃效果

jy03311 發表於 11-1-4 11:45 PM 係 咁既裝 除非路人局而又係順風局 唔係既話真係好難贏到
樓主話有插眼防gank 如果撞到某d英 例如eve,老鼠等隱形英 前期冇買藥水 你又能夠點應付?
又或者 當你諗住輕輕鬆鬆咁打埋呢波兵就返去買裝 點知一隻肥左既panth從天而降 你又能夠點應付?
又或者 同你對線既係ryze呢種爆發型英雄 一個技術失誤就送左零用錢俾對方 你又能夠點做?

如果又係以打RANK黎講,不如叫呢個做RANK英雄心得比賽-_- 不叫創新玩法= =
插眼防GANK, 撞到如EVE jung,咪係中間插隱眼,老鼠唔會jung掛?
打路佢隱左,食完兵咪退後,係第二d路既,唔見左有人講嫁ma,隨非你玩路人場拍住d noob,咁就算你一個人點勁都要88
又或者:打完呢波兵(係邊到打先) 肥左既panth 你咁講  我無得應付嫁wo,人地肥我姐係瘦,無得打嫁啦(從天而降都會有圈圈,flash + ghost走)
又或者:你都講到(技術失誤)送左錢俾人  我有咩做= =  等番生行番去食兵囉,唔通彈番起身做佢咩
兩個例子唔好..比d好d既例子= =

hkaris 發表於 11-1-5 12:33 AM問題係你隻 本身唔係隻ap英 ad英ranged 個d又唔係多你仲要甘玩
甘邊個做ad打手? 除非你隊友 多ad 唔係甘玩你個場中路角色用途唔
大 中路係好farm一定易肥但問題 你團p 除左3技加招大 你持續輸出
能力太低 一下完 (團p你搵位唔會次次甘令)
你mf 比較主流打中路都係個把435刀仔 加血開頭
前期靴加幾把物理流壓路比較易 保命能力高

開頭食兵壓路 ap同ad都係差唔多攻,招e技唔係回好耐,w都係輸出技黎嫁= =
後期d裝都係以AD為重,頭兩把係混合
如果個團P係開頭,MF係極易死既一隻英,E+R技持續輸出外,仲有W技(個個都遺忘w...)
W可能d人話  疊4次 魔傷有咩用先?  疊4次已經=一下普攻啦
姐係掉轉頭咁諗 玩APAD  你話靠E同R持續輸出,仲有W重疊傷
你可能會話 打坦扣咁少咪無用,無錯 係無用,但諗番轉頭 人地撐高甲你物攻高咪又係打唔會好痛?
到時你就會話  係都打人地既輸出先,試問AD,法師既 人幾何會撐高法抗? 咁計埋佢重疊打落去同物攻30-50一樣痛姐
問題係慳左錢出少樣裝,你AD 既輸出係靠你普攻,Q,如果以一開頭得千幾血既MF,你一次團戰入面之後人地先殺你既
而你又要近身射黎輸出既,咁到時你死左咩輸出都會無,仲會俾人賺左錢買裝
多蘭劍的確唔錯,但加幾把物理又未必壓路較易,如果要以價錢黎計
975 +25攻   765 +25法攻,e技清兵又快又可以壓到人  放完之後退後,保命能力都仲高
當然好睇每一場既環境同對手

=======================================================================
最後一提,呢個心得比賽大家可以去睇下比賽既野
係要求創新同原創性
呢樣出裝法係normal game 都無咩問題
如果講到打RANK,咁就當然難講d啦(一係叫比賽單位改左打RANK比賽心得)
以人地平時出開既裝用開既技打開既玩法,呢d唔叫創新同原創性
之不過係慣用性心得

E.G 冰鎚同聖靈,效用邊個大D?  各有各好,冰鎚7百血 聖靈250血,但有攻速移速爆擊,物攻高10多30法攻,用一下技有150%攻加成
       25%機率發動同冰鎚一樣既慢速

如果又以d  咩技術失誤,走錯位黎講既  係無咩意義
最緊要係去試下
你個人物係生,裝備效果數字加成係死既
就算你5千血,你控制不當都係要死

我個人玩法 Mercury's Treads + 5支The Bloodthirster
之後殺40支小怪
加紅水6xx攻 + Life Steal 可以玩到102% 打人多少補多少
之前玩MF都一直win

仲有樓主 現在係英雄心得比賽 不是 英雄誤導比賽
新手同你一樣出裝 真係死唔少
你玩到同leaguecraft.com內的人 出圖係 全win 先再發
仲有未到LV30 好多野都唔定 LOL係Lv30 先係開始 對手強多倍 Rank更強 出裝方法不同 團隊影響都不同

留ID比較好 1p2k - Rank 1297
歡迎交流

玩過星曲WEB

原帖由 1p2k 於 11-1-5 03:57 AM 發表
我個人玩法 Mercury's Treads + 5支The Bloodthirster
之後殺40支小怪
加紅水6xx攻 + Life Steal 可以玩到102% 打人多少補多少
之前玩MF都一直win

新手同你 ...

天賦 符文如何?
打人DPS就可能會好點,遇到Yi,Xin,Pan,你出到咁多裝人地都同你差唔多肥,秒殺你都似
出到呢6把,人地都出到4-5把啦= =  都完左場,你比較誤導多D,打坦人地有反甲你自己仲痛

大哥,你都知係英雄心得比賽,請去看比賽評分參考,post埋比你睇

評分參考
內容:
‧原創性
‧細節較豐富
‧英雄創新玩法
‧排版整潔

其實出裝係其次,做新手最緊要學識團隊合作,就算出到你既裝,係高攻又點
比新手一味衝前係咁射,俾人兜後就做低你
如果要以全win黎講咁膚淺,我認錯,呢d game梗係有贏有輸,全win圖有何意義? 証明你唔輸得?
一直以黎  無講呢個要用埋係RANK既標準,如果呢個係RANK英雄心得比賽,出裝就唔係咁
以你既定義 你都係想講 30lv之前我地都係新手,開始打RANK 上到1500以上先叫中手
咁我呢個創新玩法,係唔係岩新手試? 佢地試過我既方法,同玩ad型既玩法
佢地覺得邊個好用就會用邊個,無人迫住佢地去玩我指定既裝

ID: MilkeiTH - Rank 未打過  仲儲緊錢買符文買英@_@

後補:加上而家d裝備好多會慢慢改/增加,到時你都要一成不變玩所謂你認為岩既裝?

原帖由 1p2k 於 11-1-5 03:57 AM 發表
之後殺40支小怪
之前玩MF都一直win

新手同你 ...

@@
id VeNsArIS
1540rank

創新=/=隨便出裝"
吾通出教學話karthus出5把加錢劍好創新
但系實際用起黎跟本效益極低=]
教吾識汁兵既新人出加錢裝黎賺錢
不如叫佢練好尾刀
晒兩三千蚊出加錢裝 團戰果陣輸出跟本吾夠
加錢裝主要系for ganker 幫補長期gank造成既兵數差距

我又留~
準備練新英 不如出個留名帖

十週年勳章(賀詞)

真係搞笑.....你呢隻就算初中期俾你肥到 去到後期都係得r人痕同俾人秒既份 已經同4v5冇分別
再者...你話插真眼 真眼貴而且時限短 你咁玩真係要返一次home就要補幾舊真眼 咁不如索性買藥水
再睇下你既戰績.....大部分都係助攻多過拎人頭 什至有殺數比死數低既情況出現
如果你真心想推薦apad流
你可唔可以作出自我檢討 然後真係寫到個完全唔會誤導新手而又唔差既心得?

由始至終我只覺得呢隻係連輔助英都不如既非主流打法

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 06:55 PM , Processed in 0.052243 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存