2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 [官方公會pvp] 如果乜春都係gm馬後炮既,我地仲需要比賽 ...
go

[分享] [官方公會pvp] 如果乜春都係gm馬後炮既,我地仲需要比賽規則嗎? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

係今晚既公會pvp賽中 , 我係代表F組既傲世 , 而本應賽事賽果如下

傲世 VS 皇道

凝兒 VS  RIP諾翹  (RIP諾翹勝)
米問 VS VampIre (VampIre勝)
帥杰 VS RIP冰嵐 (RIP冰嵐無出現,帥杰勝)
庫爾菲勒古 VS 豪十郎 (庫爾菲勒古在完場時血量較多,系統判定庫爾菲勒古勝)
紅霞之刃 VS 藤堂圓舞 (紅霞之刃勝)

明顯地 , 成件事應該係3:2 係傲世果邊入圍

但我地既GM就話因為庫爾菲勒古 VS 豪十郎 佢地係完場兩個時都死唔去 , 所以當打和

而最大既爭議點就係度啦 , 我地聰明既GM竟然係我地發現問題既時候先黎馬後炮話當雙方完場時亦未死亡 , 就當打和 , 係要無視系統既判定既 ,
呢d甘on九既諗法你話邊會有人估到架呀 ,系統幫你判定埋你都仲要搞屎棍

係活動既規則無論IN GAME定OUT GAME都未曾係<公告>出現過呢段聲明 , 而我叫佢舉返出邊度講過佢又完全講唔出,而且佢一開波活動就叫大家去睇官方網站既規則,到頭來又推翻。

難度第時PVP活動既規則除左官方一早列明果D , 我地要同佢心領神會先知道點玩?

GM004仲要死撐我地活動集合時間都無先事係官網2KF講明啦 , 呢個我真係好懷疑佢地內部係咪完全唔溝通   
到底有無講明集合時間我諗大家去返個報名帖就一清二楚

而且 ,  係佢係官網同2KF列明既玩法中 ,有呢一條 《8.比賽時,雙方決鬥者不可離開GM的視線範圍或者雙方距離相隔超過一個畫面》

最主要既目的就係為免個個都鬥跑互打唔到令大部分賽事系統都判定和局而定立既 , 如果真係兩個夠鍾企定定就當打和的話請問呢條有咩意義呢 ?

做野要根據前文後理呀 !!!!! 唔好問點解我知,呢條例本身就係我提醒定規則個個會發生D甘既事先走出黎既

佢地既GM006就仲搞笑 , 佢一句《你接唔接受都好,已經完結》我諗大家就明白到ALTA職員既處理態度啦 !!!!!!!

即係暗示我地聽:你吹咩 , 我地係唔搞架啦,甘我諗大家明白點解隻GAME有甘多外掛啦

而且竟然可以將佢規則定得不善發生問題變成係參賽者既錯 , 呢D我真係聞所未聞

最後,遊戲我就唔玩架啦 , 有006呢D甘好既GM 我祝大家好運 , 何況我都唔認為alta佢地會處理 , 就佢地既錯而作出賠償。

放心我就唔會好似其他人甘咒你早日收檔既,還掂呢d野暑假完見真章 :em012:

ps:唔好次次都用《如有任何爭議,均以 Alta Multimedia 之解釋及決定為準。》呢d野黎解釋 ,

如果下下用佢 我相信alta以後既比賽同活動係唔需要規則的,亦間接認左佢地會馬後炮 , 係甘 。

已有 5 人評分Good 收起 理由
postpet40 + 2 我是來插gm的
MiNG* + 1 咁樣仲成世界..
‵小依 + 1 咩叫公平
CK  + 1 屌佢老母明明判定嬴
×╳Sky☆〞 + 1 咁快唔玩

總評分:  Good + 6   查看全部評分

回復 1# Mr.豪 的帖子

我冇看到那個pvp  但頭先公會d人糸 m群扯哂火  好似5知有d乜事   攪到佢好勞氣

暑假完左希望佢5好汁la....不過006 d態度令我感到不滿=.=

隻game咁多外掛
睇佢紅得幾耐
長期遊戲榜排行第一位?_?
一兩個星期叫長期
FEX幾個月排第一叫咩
代理商真係一意孤行.唔好再吹大?
GM都係咁.對GM006的態度非常不滿

笑傲無雙 玩過星曲WEB

樓主你自己冥想D野真係=0=,但係個006又係既...態度吾係甘好=.="希望佢地以後可以出曬D規則先開波...以免日後又會發生呢D野

個人認為勝負都唔係最重要,態度先係最緊要
而GM既態度明顯就好有問題
真係以為GM大曬,唔洗理岩同錯?

十週年勳章(賀詞)

超多人外掛lo
gm都唔做野
尋日到e家已經見有4個外掛仔

好一個腦補YY文
勁多內容都係樓主諗出黎
你覺得有說服力咩?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 死亡之翼 於 11-8-8 11:10 PM 發表
好一個腦補YY文
勁多內容都係樓主諗出黎
你覺得有說服力咩?

請問除左GM006說話的解讀我係諗出黎 , 仲有邊忽係FF出黎?

你係咪睇緊D同我打既內容唔同既文章?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 死亡之翼 於 11-8-8 11:10 PM 發表
好一個腦補YY文
勁多內容都係樓主諗出黎
你覺得有說服力咩?

有邊幾樣係 樓主諗出黎 你講下

由於是次比賽為初辦形式,比賽規則有機會出現不足之處。有關比賽結果,營運團隊將於明天開會商議,再行定奪,請玩家們不要勞氣。

wow~~~8#alta打手

DELE GAME唔好玩咪唔洗火囉  打機為開心   你唔開心DELE左佢唔洗火   ONLINE GAME 永遠都係有錢既玩意   見人地+10裝睇唔過眼   一係用錢去沖+10   一係番去玩單機GAME   

ON9仔打機打到咁認真

原帖由 huckhuck1030 於 11-8-8 11:28 PM 發表
DELE GAME唔好玩咪唔洗火囉  打機為開心   你唔開心DELE左佢唔洗火   ONLINE GAME 永遠都係有錢既玩意   見人地+10裝睇唔過眼   一係用錢去沖+10   一係番去玩單機GAME   

幾時見人地+10裝睇唔過眼?
你咁講唔通你就係港戰?

佢地洗唔洗禁認真呀
佢地好似唔知有e句
認真你就輸了

此為無敵技--->>如有任何爭議,均以 Alta Multimedia 之解釋及決定為準

十週年勳章(賀詞)

原帖由 johnsons 於 11-8-8 11:48 PM 發表
此為無敵技--->>如有任何爭議,均以 Alta Multimedia 之解釋及決定為準

佢要甘解釋都無辨法呀
不過甘姐係佢地直接認左alta係一間無誠信打橫黎既公司之嘛 , 商譽對一間公司係幾重要我諗唔洗我提醒啦
何況佢又唔係爛橙,網龍呢d大公司玩得起

原帖由 Mr.豪 於 11-8-8 11:54 PM 發表

佢要甘解釋都無辨法呀
不過甘姐係佢地直接認左alta係一間無誠信打橫黎既公司之嘛 , 商譽對一間公司係幾重要我諗唔洗我提醒啦
何況佢又唔係爛橙,網龍呢d大公司玩得起

你禁講即係alta係小公司????

十週年勳章(賀詞)

原帖由 卍中仔卍 於 11-8-8 11:56 PM 發表

你禁講即係alta係小公司????

= =難道佢係大公司嗎?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 05:31 AM , Processed in 0.045767 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存