2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 [官方公會pvp] 如果乜春都係gm馬後炮既,我地仲需要比賽 ...
樓主: Mr.豪
go

[分享] [官方公會pvp] 如果乜春都係gm馬後炮既,我地仲需要比賽規則嗎? [複製鏈接]

原帖由 Mr.豪 於 11-8-8 11:57 PM 發表

= =難道佢係大公司嗎?

類似大公司

阿大哥

第一次搞活動 緊係有bug 同埋錯漏啦

唔係洗乜出 封測 比你試game???

玩家講唔掂 緊係話最終決策權 係alta

你係到嘈 認為有答案? 比賽第二 友誼第一

輸嬴好重要?

有d人真係幾好笑
話咩第一次搞活動一定有錯漏
係阿
e+有錯漏啦 唔係應該去改返好咩
咁如果今次樓主冇提出呢個問題
我諗代理唔會當呢個係一個錯漏囉
以後都係咁落去唔洗改啦
用腦諗下野啦
已有 1 人評分Good 收起 理由
Mr.豪 + 5 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 5   查看全部評分

樓主講晒粗口..有影響 2Kf版主之名
人地 有寫明 "一切官方有最終話事權" 你有咩好嘈!?

明顯 係有人輸得唔心服口服姐!?

輸就輸..唔通你打nba/世界杯 人地吹你 你話唔係就唔係???

最後 : 你唔玩咪唔好玩lo...又要嘈人..

你好似玩過佢公c唔小game lo...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 我已經中BuG 於 11-8-9 12:58 AM 發表
樓主講晒粗口..有影響 2Kf版主之名
人地 有寫明 "一切官方有最終話事權" 你有咩好嘈!?

明顯 係有人輸得唔心服口服姐!?

輸就輸..唔通你打nba/世界杯 人地吹你 你話唔係就唔係???

最後 : 你唔玩咪唔好玩lo.. ...

係遊戲我係個玩家 , 我特登呢個版版主都唔做 , 點樣影響2kf版主之名= =?

其實你明唔明白唔公平 , 同唔服輸既分別 ?

就係玩過佢甘多game , 我事前仲好心比過意見話比佢定規則個個知d規則會有咩漏洞
點知佢d gm黎招馬後炮 , 認真講我好失望

原帖由 yoyowobbb 於 11-8-9 12:49 AM 發表
有d人真係幾好笑
話咩第一次搞活動一定有錯漏
係阿
e+有錯漏啦 唔係應該去改返好咩
咁如果今次樓主冇提出呢個問題
我諗代理唔會當呢個係一個錯漏囉
以後都係咁落去唔洗改啦
用腦諗下野啦

用腦諗下你呢番說話 幾甘主觀

唔講仲以為 你係作者tim

十週年勳章(賀詞)

我以一個路人身份問問,不想引起罵戰
假設樓主是勝的一方,遇到如此不公平的賽果,你會開POST大罵GM馬後炮嗎?

原帖由 Mr.豪 於 11-8-9 01:04 AM 發表

係遊戲我係個玩家 , 我特登呢個版版主都唔做 , 點樣影響2kf版主之名= =?

就係玩過佢甘多game , 我事前仲好心比過意見話比佢定規則個個知d規則會有咩漏洞
點知佢d  ...

唔好甘小學雞la..打機贏輸又點姐..你都係想博出位想出名之麻
依家你開晒post好威la.....
有野又唔寫信去人地公c投訴????

版主wo..我冇話依區版主..唔通甘簡單ge中文都睇唔明?
唔好打機la...去睇多d書..增進下自己中文水平仲好la

所有野都係 "官方有一切最終話事權" 公咩唔公平..事實就係甘
玩人地遊戲就係甘架la???
你自己開lo 甘多野講

十週年勳章(賀詞)

原帖由 我已經中BuG 於 11-8-9 01:08 AM 發表

唔好甘小學雞la..打機贏輸又點姐..你都係想博出位想出名之麻
依家你開晒post好威la.....
有野又唔寫信去人地公c投訴????

版主wo..我冇話依區版主..唔通甘簡單ge中文都睇唔明?
唔好打機la...去睇多d書..增進下 ...

其實點解我要博出名
頭先諗住你上面段回覆黎理性討論 , 點知 .............

原帖由 Mr.豪 於 11-8-9 01:04 AM 發表

點知佢d  ...

你唔係執著個勝負 邊會講到GM不負責任

唔通仲要GM 講錯說話 扣頭認錯 講返聲對唔住 賠返一百幾廿兩比你?

大家一人讓一步本就算  你自己係要甘執著

你講得件事出黎 提得出個問題所在

就代表 呢個規舉 下次 係開始之前仲未舉行前 可以再相討

你係比賽緊個時 相討 可以有咩結果先??

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我只能說
節衷順變 \|/

十週年勳章(賀詞)

原帖由 火天使 於 11-8-9 01:11 AM 發表

你唔係執著個勝負 邊會講到GM不負責任

唔通仲要GM 講錯說話 扣頭認錯 講返聲對唔住 賠返一百幾廿兩比你?

大家一人讓一步本就算  你自己係要甘執著

你講得件事出黎 提得出個問題所在

就代表 呢個規舉 ...

喂大佬 , 佢錯道歉賠償就梗架啦 , 你做人無原則唔代表人人都係架大佬

你好似變到我錯甘喎
仲有呢 , 條例係佢個gm無啦啦彈出黎話兩條友夠鍾未死就無視系統判定 , 事先唔講明 , 甘叫對我地公平?

原帖由 Mr.豪 於 11-8-9 01:10 AM 發表

其實點解我要博出名
頭先諗住你上面段回覆黎理性討論 , 點知 .............

你開post都係想等多D人知之麻

等多D人知你有幾:em012:

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Mr.豪 於 11-8-9 01:14 AM 發表

喂大佬 , 佢錯道歉賠償就梗架啦 , 你做人無原則唔代表人人都係架大佬

你好似變到我錯甘喎
仲有呢 , 條例係佢個gm無啦啦彈出黎話兩條友夠鍾未死就無視系統判定 , 事先唔講明 , 甘叫對我地公平?

版大,你好像忽略了我的提問

你好似變到我錯甘喎

輸嬴唔重要

曾經美式足球 對決 美國以為嬴硬 冇諗過加時賽 點知同分 唯有都係雙冠姐

事後咪會檢討 應該要更加完善既打法LO

十週年勳章(賀詞)

原帖由 我已經中BuG 於 11-8-9 01:16 AM 發表

你開post都係想等多D人知之麻

等多D人知你有幾

見到gm006 d甘精湛既發言 , 你認為寫信佢去公司係有用?
唔用輿論壓力你覺得個官版會甘快走出黎處理:em012: ?

對自己權利受損提出抗議叫做想出位?姐係你買樓貨不對版你唔應該去抗議?你去佢公司抗議唔成功搵報紙引發輿論壓力甘係錯?
你既思維都幾特別架喎 :em012:

十週年勳章(賀詞)

算了,有意回避我的問題還好意思去說人

十週年勳章(賀詞)

原帖由 龍仔(G) 於 11-8-9 01:08 AM 發表
我以一個路人身份問問,不想引起罵戰
假設樓主是勝的一方,遇到如此不公平的賽果,你會開POST大罵GM馬後炮嗎?

我係一個人 , 人一定有私心 , 無錯如果我係勝既一方姐係皇道家下果邊我的確唔會開post大罵
但唔代表若rip開帖大罵唔公平我唔會支持佢

正如你有見過我文章批評皇道嗎? 我一直都係批評官方不公

甘答你夠唔夠滿意

你好似變到我錯甘喎

小學雞,,點解要賠償????

你邊忽冇錯先..你錯就錯在 玩人地game 人地有權話事..你唔服氣嘈住晒

你冇錯???"官方有最終話事權句野"你都有用過架wo

原帖由 Mr.豪 於  11-2-1 01:18 AM發表

3. 2000FUN擁有一切更改內容及最終解釋權

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Mr.豪 於 11-8-9 01:23 AM 發表

我係一個人 , 人一定有私心 , 無錯如果我係勝既一方姐係皇道家下果邊我的確唔會開post大罵
但唔代表若rip開帖大罵唔公平我唔會支持佢

正如你有見過我文章批評皇道嗎? 我一直都係批評官方不公

明白,感謝回答
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 01:03 PM , Processed in 0.039768 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存