2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 投訴及舉報區 想改寫貴壇的歷史的話便進來!
go

想改寫貴壇的歷史的話便進來! [複製鏈接]

內有什麼玄機自己參透!我要去管理我的王國,就這樣吧!
[討論] 我岩岩加入玩夢之樂章既新手@~@... 幻法=咸濕=青兒 10-8-19 4 / 6510-8-20 12:37 AM by 空悲切

======================================

竟敢要求本王

好吧,讓我告訴你吧,聽著!
[utube]H7r8xEYYTK8[/utube]

=====================================================================================
我E+比多次機會你地E+即刻上黎我個王國到,
你今次再唔上黎,我死埋E一次,我就要你們好看!!!!!!!!!!!
click入去
  [討論] 又有一事相問..什麼是卡戰場 幻法=咸濕=青兒 10-8-20 11 / 4110-8-20 12:20 PM by 空悲切

證物我隻正身,藍夢月(6星論壇乞丐)所開過的所有po

條pk到e+仲死口唔認,
你地論壇的版主真係大法官,
佢地的思想有問題,
佢地講野的語氣恃勢凌人,
你知唔知佢暗中做左d乜?
有好多人比佢搞到落地獄,
你知唔知有幾恐怖?

你知5知個塊版有咩問題?
個到起碼潛左10幾個打手,
講出黎嚇死你呀(有分身,所以睇落勁多人)

你自己查下先,查唔到先黎問我,唔查的話你地個論壇就會一身蟻!

到e+都唔明我嬲乜的話,你地就關左e個論壇啦,
我開ac上黎諗住同人討論下隻game...
點知..你地論壇咁好招呼

我由第1日開ac上黎就撞鬼啦!2千fun鬼屋
你自己睇下我開過d乜po,我唔再講,係咁先!
(我只能說:我對你地個管理團隊感到十分失望!!!
無效率可言!我所經歷過的三朝換代!一個比一個衰!
求助無緩,等得你地黎都蚊訓,我e+做到唔洗人幫都得,
單挑屈你機,你吹咩,我叫真理,有本事你就黎屈死我
無權力一樣可以處死人,靠我個腦同把口!!
==============================================================
我壓住左佢啦,睇你啦,E D害群之馬你地唔嚴懲的話,
你地唔趁E+E個大好機會嚴懲的話........

生日禮物2千FUN 10歲生日快樂!
快D出黎收左佢
[utube]tQlE4CI0v2o[/utube]

十週年勳章(賀詞)

請試試用50字之內說出你的訴求

例如:俾人禁言/鎖左/ 想平反什麼等等
不用加例子

thx
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-24 12:45 AM , Processed in 0.030935 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存