2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 垃圾昆狗名單 持續更新中
樓主: ecoer
go

垃圾昆狗名單 持續更新中 [複製鏈接]

原帖由 2004037 於 2008-10-26 11:01 AM 發表

那請問你一個好重要既問題 你話佢"間接"比番副眼鏡你  點間接法 係咪賣左錢比番d錢你 定係成副比番你先 如果係比番你 咁何來叫做呃
所謂用人不疑 疑人不用 既然你都有準備影相 但係都照比 係咪有d問題呢 難道你明 ...

麻煩睇返我發出既交章,一句都冇講過當時人呃過我野
加上眼鏡巳經比俾我...間接既意思係,佢比左我地會既人,再比返我..
影相方便只係做個記錄...本來冇咩特別用途

講到尾,最有力ge post都係呢句→"有相才是王道"

如果得個講字又唔post相,始終都係好難說服到人,

咁大家做咩唔影左相再討論,說服力都好d啦!

人證有,物證冇,大家自己唸下吧=]"

大家講黎講去,都只係講自己ge睇法,睇到好悶了-.-|||

春ser中間人→戀汝ღ闇夜の魅☇

原帖由 聖羅倫斯 於 2008-10-26 11:26 AM 發表

那個...有點事想說一下

1.我地非常理解,不過..唔係你開,咁所以呢?
2.似乎貴會不太團結呢,作為會長的你置身事外好似有點說不過去。畢竟佢講既野你完全認同的對吧?
3.er..這個我buy你xD
4.同上
5."其他人睇 ...

回最後尼次先....係時候停下

其他就唔再討論落去
只要你地認同第6點,係有過咁既事就巳經完左尼件事

至於你樓下果位佢講既野,我就當比蚊針到算,返正點講都佢岩曬ok?

ps:完左件事就算,打字大家都累了

原帖由 wingii30 於 2008-10-26 02:14 PM 發表

麻煩睇返我發出既交章,一句都冇講過當時人呃過我野
加上眼鏡巳經比俾我...間接既意思係,佢比左我地會既人,再比返我..
影相方便只係做個記錄...本來冇咩特別用途

咁一天都光哂 請收番隻小動物入番花園 連你呢個當時人 都話佢無呃到野 點解無啦啦彈左隻小動物出來亂咁叫

我路過...
但無相 又極難令人信 = =

大家唔好嘈!就算有相都唔係大曬架,都有人會無聊到去CUT圖,都有人俾人爆AC而用果個AC去呃人野!

原帖由 TOMSHINTOU 於 2008-10-26 08:09 PM 發表
大家唔好嘈!就算有相都唔係大曬架,都有人會無聊到去CUT圖,都有人俾人爆AC而用果個AC去呃人野!

你算啦
我諗呢度無人認為你有資格出聲

原帖由 surlent 於 26-10-2008 20:52 發表

你算啦
我諗呢度無人認為你有資格出聲

點解佢冇資格?=]"

原帖由 JYSnighT亞豪 於 2008-10-27 12:35 AM 發表

點解佢冇資格?=]"

簡單地描述某事件:
比人話佢呃人
有哂圖
死口唔認,再o係度洗版
不知恥

好熱鬧.... =.="

我只相信.... 無風不起浪
無緣無故我諗唔會有人無聊到去扮被害者吧?

CAP 哂圖當然證據確鑿

冇 CAP 圖亦唔一定代表冇被騙
"疑犯" 和 "受害者" 之間一定有恩怨存在
至於所謂 "恩怨" 就只有當時人才知道吧

個 BLACK LIST 都係令其他玩家提高警覺
又唔會可以將佢地定咩罪

日久見人心
惡者, 時間會露你惡相
清者, 時間會還你清白

縱然他日我 "不幸" 在此名單上  =.=
我相信我也心安理得

春 SER : FTS

原帖由 surlent 於 27-10-2008 00:58 發表

簡單地描述某事件:
比人話佢呃人
有哂圖
死口唔認,再o係度洗版
不知恥

係咩,我唔知-3-""

我又俾人呃左

首先我係一個好人...唔係D兄弟朋友都唔會俾個羅柚我玩,冇計,鬼叫我天生麗質難自棄...

以下係我俾人呃經過

個騙子叫月尾內紙.....佢話佢係新手 ,想試下用推會點,就問我借,仲係咁讚我好靚仔..
咁我暈晒la...就借左個人推俾佢...之後佢又話想看看惡推同天推有咩唔同,,,我都借埋俾佢..點知一去冇回頭..我做人好小心,當然有拍照la,不過我唔貼上黎.點解唔貼?因為我天生麗質難自棄

大家要小心D

ps:此post只俾我d fd睇/用

我係好人

真人真事真過蒙牛E利牛奶....如有雷同,實屬無賴

本來成件事巳經成為過去式,但係有人想續落去....ok

86# 簡簡單單...我一直冇話佢冇做,亦冇話佢有做,只是你地 單向話佢呃,我睇唔過眼....3.翠本人否認了
99# 跟據小弟的理解,翠翠似乎是向你借了1個帥氣眼鏡(市值200w-的東西);向kit傑(名字不肯定)借了1本ex書;向天使借了1本ex書。除了其中1本借的人說"既然自用送俾你吧",其他東西都有還到。

我見識到貴會既合作團結精神,唔知邊講講緊真話....不過多謝"聖羅倫斯"會去搞清楚成件事既起因
如果 99# 証實左件事係曾經有過,咁尼個 黑名單 照理應該冇咩問題
我舉個例子:如果有日 TOM 比返錢受害人,咁大家認為 黑名單 有佢個名係屈緊佢?

再者...本來事件同本人冇關 101# ,我發出文章本意係單為貴會某會員 51# 開始 針對所發之言行,而還本會"雪美奈子"一個清白
而...貴會會員一直發出帶有挑釁性及無意義回覆之文章
57# 信譽不是自己講的......不然收爹
79# 係..我係 無禮貌又點?我D禮貌睇人用....要我學人?憑什麼
86# 要屈人有幾難...呀邊個都呃左我4,5個推
100# 講野同拖狗跑步一樣.....晒狗氣
112# (內文有待商意)
...
以上原文請各位自行睇返

最後,本文發出只希望停止這板非開板者開始之本意(需然標題過激)
及...請有理性的各位別再參與是次討論 ...... End ?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 陸小鳳 於 2008-10-27 08:31 PM 發表
我又俾人呃左

首先我係一個好人...唔係D兄弟朋友都唔會俾個羅柚我玩,冇計,鬼叫我天生麗質難自棄...

以下係我俾人呃經過

個騙子叫月尾內紙.....佢話佢係新手 ,想試下用推會點,就問我借,仲係咁讚我好靚仔..
...

夠啦秋哥.....................
你個句「天生麗質難自棄」我就黎聽到嘔啦..............

原帖由 wingii30 於 2008-10-28 01:12 PM 發表
本來成件事巳經成為過去式,但係有人想續落去....ok

86# 簡簡單單...我一直冇話佢冇做,亦冇話佢有做,只是你地 單向話佢呃,我睇唔過眼....3.翠本人否認了
99# 跟據小弟的理解,翠翠似乎是向你借了1個帥氣眼鏡(市值 ...

神又係你 鬼又係你 件事係你地貴會員 用佢聰明既頭腦 推斷出呢件事既由來 但係你貴為此事既所謂"受害者" 不但無去講清楚件事 更用一堆模稜兩可既說話繼續係度講
既然你想此事有一個完結 只有一個句清楚既說話 來講清楚翠翠"有"定係"沒有"呃人 並唔係係度借力抽水 你要還自己會員一個清白 點解我地唔得呢
你話我地有團結合作既精神 你地何嘗不是? 由頭到尾 你地個位貴會員 剩係回幾個post就變左潛水員 得番你係度 玩太極 又唔講清楚 但又想叫人完左件事@@

原帖由 2004037 於 2008-10-29 11:17 AM 發表

神又係你 鬼又係你 件事係你地貴會員 用佢聰明既頭腦 推斷出呢件事既由來 但係你貴為此事既所謂"受害者" 不但無去講清楚件事 更用一堆模稜兩可既說話繼續係度講
既然你想此事有一個完結 只有一個句清楚既說話 來講 ...

唔該..真係睇曬成個post先發膠文ok?
點解可以曲解曬件事?推斷出尼..?"聖羅倫斯"都理解曬成件事點解你唔問佢?
貴會提及過一個人既事等於全個2團既事,咁係咪等於唔洗理件事既起因?就可以成團人加曬口將件事玩曬?
我一直冇話我係"受害者",我發過文講過眼鏡當日我話俾佢既,點解我會係受害?
件事由貴公會"聖羅倫斯"講曬出尼咁重唔清楚?野係當日有借過,退會之後一段時間亦有還過,點模稜兩可法?
翠翠有冇呃其他人野我唔知,我只係講佢冇呃過我...尼個問題我都回過幾次?
我作為雪美既會長,亦都係翠翠前會長,我發既文有冇特別幫邊個?搵個第三者出尼講下ok?
你地個會員挑釁緊我地,我D post都不過針對返佢既膠文,你點還佢一個清白?
我板板文章都係針對返你地某會員而回覆,原因係佢前言不對後語,但你地又加把口?

唔好話佢想潛水,我一早都想潛水,同你地講野好浪費時間...幾乎沒一個去了解件事就係到發up瘋?
原帖由 2004037 於 2008-10-26 05:48 PM 發表

咁一天都光哂 請收番隻小動物入番花園 連你呢個當時人 都話佢無呃到野 點解無啦啦彈左隻小動物出來亂咁叫

尼到你到講成件事完曬...但係地另一個會員就....
原帖由 陸小鳳 於 2008-10-27 08:31 PM 發表
我又俾人呃左

以下係我俾人呃經過

...

唔知咁係唔係挑釁呢? 定叫支援射擊 ?
2000Fun 伊希歐之夢Online 版規
4  禁止發表任何粗言穢語、蓄意毀謗、暗諭諷刺攻擊板友 及 國家政治、種族歧視相關之文章。

最後既最後..貴會D會員咁鍾意玩挑釁,比你地挑飽佢,尼個post我唔再回覆同去睇,邊個岩邊個錯就由其他人定奪

Ps : 回敬返你地既 100#果句 ...發覺....同你講野同拖狗跑步一樣.....晒狗氣

十週年勳章(賀詞)

最終我都係忍唔住落Post
呢個Post 大大話話都成幾星期...講明既係我無意同任何人口戰~
講真 咁貼法沒完沒了 好多玩家仍永遠唔會意識到被人呃
事前小心一點唔會比較好嗎? 何況有d野 由返兩個當事人之解決唔會好d
我地始終係旁人 有d野 大家都或許加多減少 我地未必肯定~
重點既係 真金不怕紅爐火 係清白既 你有一日始終會有人信
有冇做過既 自己問良心吧 玩隻Game炸嘛 帶到過世咩
咁樣都要呃 呢份虛榮感有咁重要嗎?
靠自己實力搵返黎 唔會更加開心有趣咩...
玩online只係為左多份娛樂 唔係增加仇恨囉唔該

原帖由 wingii30 於 2008-10-29 12:16 PM 發表

唔該..真係睇曬成個post先發膠文ok?
點解可以曲解曬件事?推斷出尼..?"聖羅倫斯"都理解曬成件事點解你唔問佢?
貴會提及過一個人既事等於全個2團既事,咁係咪等於唔洗理件事既起因?就可以成團人加曬口將件事玩曬?
...

我好明白你想借他人之口 來完結呢件事既 人地聖羅倫斯係你邊位 佢都唔係當事人 你想用佢既解釋幫你去完結呢件事?
我所講既模稜兩可咪係你e+做緊既借他人既意思想完結呢件事囉 佢唔係當事人 佢只係想講番佢自己既睇法 佢既想法唔代表你既想法
難道我問聖羅倫斯佢會知道哂全件事既來龍去脈@0@ 我識佢 佢唔係先知 點解你想借佢既野來解釋 但係你自己一d有代表自己想法既野都唔講呢?

事先講明我都係一個路人,同I'm沒關

人地想完左年事就緊係要借他人之口落台,比著我借貓借狗咩到借,我都look唔到佢有錯,你板野講咁多好o徒氣o者,人地有叫過當時人上尼對質,當時人又唔上尼,真係得你地講,當時人當時人...見你重復講幾次但當時人去左邊,學你地講,件事發左甘耐,當時人吾知?咪玩la,
你有你睇法,佢又有佢想法就緊係la,你吾去問當時人走去問聖羅倫斯咁搞笑,
我都唔識佢,到吾識你,我到吾係先知,但係當時人又吾敢上尼,佢有係圍一有解釋過的人,吾借佢借咩,
但係你自己一d有代表自己想法既野都唔講呢? <--好鍾意你呢句
我 get 到人地講野有point知佢講野有代表想法既野,但get吾到你up緊物,成件事我就look完過,就post only睇到人多蝦人小o者,咩公會甘把炮,成件事有吾係人地出名單start,係your亞陸小鳳屈人地機槁成,++機個your會人手ABC幫打

我路過吾係想同任何人口戰,旦有忍唔住落Post ga 路人留

+多機野先down攻擊
post名單出呢幫左機多人呢我就吾9知,不過有幫左我吾x洗比人厄,成條名單list邊個打邊個我沒本錢去試,起馬我ok提防到呢d人,呢到沒先知,搵鬼知邊d好人邊d衰人
旦對條list有意見ga,我就吾x信你地系好人
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:31 PM , Processed in 0.040761 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存