2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 參天律 Rc 2255 港台澳PVP公會✦ ღ 歌舞伎町 ღ ✦進駐 港服 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[玩家公會] Rc 2255 港台澳PVP公會✦ ღ 歌舞伎町 ღ ✦進駐 港服 參天律 伙伴集結b(゜д゜)<オッケー!熱情招生!   [複製鏈接]

玩過星曲WEB

┏┄┄┄┄┄┄┄┄┄✬┓ ﹢歌舞伎町 ﹢
|✰✰✰歡迎     ┏┄┄┄┄┄┄┄┄ ┓
┗┄┄┄光臨✰✰✰┄┄┛ 祝你天天快樂♥    ▎
RC:2255         ┄┄┄┄┄┄┄┄┛

<--------------------------------------------分隔線----------------------------------------------->
相信各位之前也曾經獨處,自己一個玩
都明白這樣很無聊,很無助
只要你願意踏出第一步,就可以成為我們的一份子。

◤遊戲歷程◢
   2012-2013接著歷時至今1年的遊戲過程,進駐過的遊戲有現今也有1年的歷史↓
                                         天命西遊Online-侍道Online-界天Online-Tera-精靈樂章

<--------------------------------------------分隔線----------------------------------------------->
這是歌舞伎町遊戲的記錄片

力量的追求?
統治的向往?
夢想的實現?
任腳下的夢想,為我們鋪成一條巔峰路
最高的榮耀,享受,孤獨?
本會追求最強最鼎盛最熱鬧

在我們公會裡

有困難的話儘管開口

我們都會出手幫忙

希望每個人都樂意跟其他人溝通

希望每個人都可以和睦相處

一個公會單靠一人之力是不足夠的

希望公會能得到各位的鼎力支持

不論你來自四面八方

也不管你是書呆子,上班族還是夜鬼

本公會也無任歡迎

成為我們的一份子吧!

本公會也無任歡迎

加入我們的好處?
1)我們會進行一些真人的團聚,讓各位會員大家進行一些有趣的活動,
要是爭取領地情況良好的話,會員可免費出席我們的團聚活動!

2)您可以參與我們公會舉辦的網上活動,例如在城裡捉迷藏。
各種活動都會設有獎品,歡迎會員來爭奪。

3)您如果有一些任務不能完成的,我們公會裡有能力的幹事們一定會
幫助您的,這是我們公會對會員的承諾。

4)每個月我們都設有會員意見大會,會員們可以藉著這個機會向我們
提出一些意見,我們絕對會客觀的看待每一個會員的心聲。
注意事項:
1)如加入的玩家在公會內或RC群內發生任何衝突,最終的決定權將由公會長及各副會長經決定。
2)公會內接任任何新手的提問,會長及副會長會盡力解答。當然,也請其他加入公會的會員幫助新手解答問題,做到互相幫助的宗旨。
3)本公會接受任何會員對公會的任何事提供意見,本人會用心聆聽大家的意見,作出改善和調整。
4)本公會RC群將提供管理員一職,有意擔任可向公會長/副會長申請。
5)本公會主張使用"RC語音"作為溝通平台,
增強會員間的認識和交流
下載:http://www.raidcall.com.tw/download.php
完成之後只要輸入頻道ID 2255便可
您也可以加入我們的Facebook群組http://www.facebook.com/groups/379962762049068

會長: 俺只是個傳說
康樂: 小熙
宣傳: 懶懶熊
RC場控/掛播 : 俺只是個傳說 布布
顧問: 布布

如想進公會請填寫以下內容:
1. 遊戲ID :
2. 遊戲職業 :
3. 生日日期 :
4. 想不想擔任幹部:
5. 意見:
6. 自我介紹:

陣營:穢犬民霸門

推一推   

推爆佢!!!

玩完精樂又過檔=.=

玩過星曲WEB

Prueminer 發表於 13-6-15 10:45 PM
玩完精樂又過檔=.=

真係去到邊見到邊= =我連續見到3次0.0..
雖然唔係話你地d咩..只係好好奇
你地玩陣又走玩陣又走
點樣令未加入你地既人信服有心管理好當前遊戲既公會?
絕無惡意...理性討論

支持歌舞伎町.i love 歌舞伎町*v*

玩過星曲WEB

回覆 黑鈴舞月 的帖子

奇實我覺得轉GAME好正常,,,
無可能成世玩死隻GAME

玩過星曲WEB

xoxalan 發表於 13-6-15 11:10 PM
回覆 黑鈴舞月 的帖子

奇實我覺得轉GAME好正常,,,

我知轉game好正常 所以唔係話佢地d咩
但我都相信實有玩家玩得比較長久 為公會付出左唔少
如果當中有咁樣既玩家係咁樣諗 點知個團長話咁快走左
我諗都會幾無奈下...

入個工會都要填咁多野-.-
打機姐..叫你相“睇”咩

玩過星曲WEB

137258838 發表於 13-6-15 11:17 PM
入個工會都要填咁多野-.-
打機姐..叫你相“睇”咩

我地重視會員素質,加上我地公會會係會員生日果時會有份小小既心意送返比佢!

推一推

1. 遊戲ID :紅楓花韻
2. 遊戲職業 :弁天御
3. 生日日期 :01/01/2000
4. 想不想擔任幹部:待定(=v=)睇下有咩做啦xdd
5. 意見:um....歌舞呢個會:)
              我之前玩精靈樂章已經有
              果時真系泊得住最勁既會-)0.0(-
             但系會長走左xdd
             如果真系要做好呢個會:$
             會長 唔好在走啦o.O
6. 自我介紹:rc到講bvd

玩過星曲WEB

好多謝你既意見,我退出精靈樂章係有好多原因,希望歌舞伎町會係而隻GAME到招到好多好多朋友仔啦

我又來啦

俯下身吻您  歡迎@_@  發表於 13-6-16 11:18 AM

1. 遊戲ID :木馬o畸
2. 遊戲職業 :銃  宿
3. 生日日期 :0429
4. 想不想擔任幹部:有無士兵做XD
5. 意見: 唔好在換game啦! 做多D活動啦!
6. 自我介紹:我又番來啦 我就係傻仔木馬~~~~~~

俯下身吻您  當然啦木馬大老。_。  發表於 13-6-16 07:36 PM

唔好意思 好多野想問 !
1)係玩HK定TW ser 我見個圖寫住台灣 但題目又寫港台澳PVP公會...有小小亂
2)多唔多台灣玩家 =>RC溝通語言係? (打字同埋講野)
3)團聚地點 HK定TW定MC
4)你地係成班人轉定隻隻都有玩緊

玩過星曲WEB

a0ailoveyou 發表於 13-6-16 12:37 PM
唔好意思 好多野想問 !
1)係玩HK定TW ser 我見個圖寫住台灣 但題目又寫港台澳PVP公會...有小小亂
2)多唔多 ...

而隻遊戲係港服,當然一定係香港玩家多,團聚就會係香港,RC講廣東話,我地係玩過而幾隻遊戲!

俯下身吻您 發表於 13-6-16 07:35 PM
而隻遊戲係港服,當然一定係香港玩家多,團聚就會係香港,RC講廣東話,我地係玩過而幾隻遊戲! ...

隻game有台服  你咁打我問都好正常姐....
3434.JPG 仲有個d問題你都無答到我
好似RC打字有冇限制
同埋係隻隻玩過 定係隻隻都仲有玩
如果無心答不如直接唔好答拉

玩過星曲WEB

a0ailoveyou 發表於 13-6-17 04:57 AM
隻game有台服  你咁打我問都好正常姐....
仲有個d問題你都無答到我
好似RC打字有冇限制

RC打字冇限制 張圖有少少錯@@ 多謝提醒  隻隻都係玩過而架冇玩

精靈樂章開左無耐.. 味快就唔玩..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 01:27 PM , Processed in 0.053341 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存