2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 【極醜惡,警察好想瘋狂從後打爆波】推到上報! ...
go

[新聞] 【極醜惡,警察好想瘋狂從後打爆波】推到上報!

【極醜惡,警察好想瘋狂從後打爆波】推到上報!
CCTVB永遠唔會播對警察不利嘅畫面,點解示威者俾警察挑釁畫面,永遠唔會播出街!!

片中呢位女示威者,俾警察從後偷襲打胸,有人問,警察打人前應該先警告,又或者可以打背脊,點解明知對方係手無寸鐵嘅女人都可以打人,仲要從後反手用警棍打胸? 「卜」一聲,真係波都俾佢打爆!快啲Share俾啲只睇無綫新聞,日日話警方做得好嘅無知朋友睇。

有線原片:
https://www.youtube.com/watch?v=b-wyRRxiQOc

TVB原片:
六點半新聞報道 2014.12.01 (冇播女示威者被打片段,全段新聞只播對警察有利,示威者作惡的場面,警方亂打人,少少都見唔到)
http://mytv.tvb.com/news/newsat630/194653

原片:O咀新聞台
https://www.facebook.com/video.php?v=807275359318584

警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....警察不停揮動警棍....

Kenny Cheung:「我不會給爸媽看無綫新聞,不要把無知散播給無知」

Anthony Yu :「抵打,打七隻癲雞」

Jack Lau :「期待藍絲解畫」

https://www.facebook.com/groups/voiceoflovinghk/permalink/539902072779603/
麥浩樺分享 1 則影片到愛港之聲(討論區) 群組。
「打!打廢青!」
韦家林:「犯法就要想到被打啦。」

韓景林:「哦!打爆個胸!好!畜牲也!」

卓佩霞:「去行街咩!應該预咗啦!」

麥浩樺:「警察太辛苦喇,玩下波都好應該!」

Chim Chung Fan:「示得威預左俾警察摳架啦, 个警察唔打頭係好仁慈, 無爆缸, 只打心口有肉地方, 唔慌痛啦.」

麥浩樺:「仲可能好hi!d人悶悶地都玩下sm啦!」

安安:「廢青們請不要再扮可憐無知來博取市民既同情心,乖乖的滾回家吧!!」

Ada Chiu:「成日歪曲事实,正废青,当市民懵咩……」

Kwok Hung Wong:「這女了很面善,可屬其中領軍的人,應早已被警察認出,趁機收拾?」

Cheming Ho:「睇一次,讚一次,拍爛手掌!打得好,對付暴徒係唔洗留手嘅!」

真攪笑~

好多藍絲群組一樣鬧TVB偏幫黃絲, 淨係播對黃絲有利嘅片段...

好多警賊已經走火入魔

真攪笑~

好多藍絲群組一樣鬧TVB偏幫黃絲,

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:17 PM , Processed in 0.027452 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存