2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 家族頻道 火鳳群英 。劍魂門**. 3lv家族**~(終於3lv啦>3<)招人 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

火鳳群英 。劍魂門**. 3lv家族**~(終於3lv啦>3<)招人呀 [複製鏈接]

原帖由 渣古 於 2006-9-13 06:19 PM 發表

柒到冇人有囉 :010:

最憎衰左唔戀認既人 :010:

跟住又賴呢樣果樣 :010:

而家佢終於知衰所以唔出字嗎 :010:

要比個台佢落嗎? 佢呢 d 垃圾放佢一條生路

賴佢老尾 ... 呢套係我地面前係唔 work ...

叫佢下次醒目 d 啦 ... :010: 唔屌唔鬆化
已有 1 人評分威望 收起 理由
way. -20 違規內容

總評分:  威望 -20   查看全部評分

原帖由 劍心T.T 於 2006-9-13 06:30 PM 發表
OK
sorry 2位+版主
我錯
多謝1分 thx

收到你既  SORRY

呢 1 分豪比你啦 ...

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-13 06:35 PM 發表

收到你既  SORRY 啦

呢 1 分豪比你啦 ...

@@咁多謝豪比我 咁好
又一分....

嘈夠未??
3個都要玩就扣吧!!

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-13 06:32 PM 發表

而家佢終於知衰所以唔出字嗎 :010:

要比個台佢落嗎? 佢呢 d 垃圾放佢一條生路

賴佢老尾 ... 呢套係我地面前係唔 work ...

叫佢下次醒目 d 啦 ... :010: 唔屌唔鬆化

你都好似比人扣左分啵~ 仲有請問關你咩事呢~ 呢個post係 劍魂門吹水post 你唔係就唔好出黎答啦..係度引起罵戰...版主扣佢啦

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-13 05:58 PM 發表

咁慘呀? 比版主扣分嗎? 爆粗扣你分好正常姐 ^^

唔洗比人扣分呀? 版主唔扣你呢 d 旦散分唔通加你分呀?

得果幾十分就唔好學人爆粗啦 ... 一野清你 0 就核凸啦 / . \

咁多分有咩用 好似你咁樣 咪又係垃圾 個post又唔係你既...你又唔係呢個族既人 唔好入黎呃分啦 你真係好無聊         -      - 仲有我真係好想問 係2000fun唔可以爆粗? 我見好多版既版主都爆粗喎

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-13 06:09 PM 發表

比人扣分又要係度吠 ... 扮狗呀? 叫多幾聲黎聽下 ^.^

唔去投訴版 投訴就咪咁多嗲啦 ...

唔好係度呀 g 呀 jor ... 死開啦  那型 :010:

比人扣分唔係好順 係度討論下 有乜問題 我覺得你咁樣講連狗都不如 因為你係垃圾 正常黎講你係冇咩資格係度發言既  好心你啦 咁大個人咪咁無聊喇..講野又冇point 無啦啦係度嘈 努力d讀書啦 唔好做社會既寄生蟲 好似我樓下籃球場果d雙失咁 唔除衫加牛仔褲以為自己好型咁 外界睇佢地冇鬼用架咋...

粗口...版主係可以話唔可以講的
你上面位人兄亦比我扣左唔少分了

原帖由 劍.無.影.. 於 2006-9-13 11:11 PM 發表

比人扣分唔係好順 係度討論下 有乜問題 我覺得你咁樣講連狗都不如 因為你係垃圾 正常黎講你係冇咩資格係度發言既  好心你啦 咁大個人咪咁無聊喇..講野又冇point 無啦啦係度嘈 努力d讀書啦 唔好做社會既寄生蟲 好似我樓下籃球場果d雙失咁 唔除衫加牛仔褲以為自己好型咁 外界睇佢地冇鬼用架咋...

比人扣分? 有咩所謂 ... 2fk d 分 I don't care ^.^

吹呀 我多分呀 ... 你夠我玩咩? 我自在有傻仔玩咋 :010:

你地嘈版主 ... 我又點會冇啦啦係度呢? 自己諗發生咩事啦 白痴仔

你以為係大佬嗎? 我冇資格係度發言? 你邊位呀? 用下個腦諗下 What's going on ...

努力 d 讀書? 咩籃球場 d 雙失 ...? 我對你 d 雙失事冇興趣 ...

唔該咪係度講耶穌啦 ... 講耶穌唔返教堂講?

你而家就真係講野冇 point 啦 ... 9 唔答 8 ... 你睇下 d 紅字啦 低能仔 / . \

你個 fd 已經比我地玩到負緊分喇 ... 你仲唔知咩事嗎? 睇你轉數都係智障果 d

渣住千幾分就咪咁多嗲 ... 比我地玩緊都唔知 ... 呵呵 ^_^

原帖由 劍.無.影.. 於 2006-9-13 11:01 PM 發表

你都好似比人扣左分啵~ 仲有請問關你咩事呢~ 呢個post係 劍魂門吹水post 你唔係就唔好出黎答啦..係度引起罵戰...版主扣佢啦

我叫版主扣分架 白痴仔 ... 而家明點解未呀? 哈哈

你呢 d 垃圾族既 post 關我 q 事咩 ... 但你地串版主 / 話版主就關我事 ... 明未?

比人耍緊都唔知 ... @o@ 係度扮型 ...
原帖由 劍.無.影.. 於 2006-9-13 11:05 PM 發表

咁多分有咩用 好似你咁樣 咪又係垃圾 個post又唔係你既...你又唔係呢個族既人 唔好入黎呃分啦 你真係好無聊         -      - 仲有我真係好想問 係2000fun唔可以爆粗? 我見好多版既版主都爆粗喎

個 post 你架? 你買左呀? 係你個 post 出字咁點呀? 打我呀?

我因咩事黎你地 post 發言呀? 睇返上一版啦 @o@

我洗係度呃分? 話你低能仔真係低能仔 ...

我得 q 閒做你 d 垃圾族人 ... 收皮啦  訓醒未呀?

我有話多分有用咩? 係你呢 d 白痴仔先覺得分係最重要 ...

好多版主都爆粗? 話你係跟尾狗真係狗 ... 出面夠都好多人死呀 ... 你唔跟住去?

哈哈 ... 白痴仔 / . \

原帖由 劍心T.T 於 2006-9-13 06:39 PM 發表

@@咁多謝豪比我 咁好
又一分....

^^

又 1 分? 但你已經 88 左喇 wo

WOW 目標人物已被 KO :010: 呵呵

同我玩扣分? 擺明做緊你都唔知 ... 886 ^o^

笑傲無雙

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 10:10 發表

^^

你得閒到冇野做走入人地族post黎串人嗎=.=?

原帖由 Ka~家 於 2006-9-14 10:41 AM 發表

你得閒到冇野做走入人地族post黎串人嗎=.=?

NO ... 睇上一版吧

喂喂  你地咪嘈啦      無啦啦走入黎搵野黎嘈  你無唔無聊呀

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 10:10 AM 發表

^^

你都有病睇d fun 睇得咁仲要 佢 可以在開個姐      @_@   走入黎  就係為左  串人  你仲讀緊小學??

原帖由 409 於 2006-9-14 01:35 PM 發表

你都有病睇d fun 睇得咁仲要 佢 可以在開個姐      @_@   走入黎  就係為左  串人  你仲讀緊小學??

你係咪肓架? 好明顯我係企版主果邊啦 傻仔 ... 唔好係我面前講經啦

版主比人串 我幫版主講野又唔得呀?

我會咁得閒黎你呢個 post 發言?

你睇返上一頁啦 木咀 ... 睇 d 唔睇 d / . \

原帖由 409 於 2006-9-14 01:32 PM 發表
喂喂  你地咪嘈啦      無啦啦走入黎搵野黎嘈  你無唔無聊呀

被版主清左 0 果位已經 SAY 左 SORRY 啦

身冇屎, 冇做錯野佢會 SAY SORRY?

我想入黎呢度嘈架? 你睇下發生咩事先啦

知小小咪係度扮大袋 ...

我幾無聊都好都會返自己個 POST ... 你估我真係冇事搵事攪嗎?

低能 ...

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 03:42 PM 發表

你係咪肓架? 好明顯我係企版主果邊啦 傻仔 ... 唔好係我面前講經啦

版主比人串 我幫版主講野又唔得呀?

我會咁得閒黎你呢個 post 發言?

你睇返上一頁啦 木咀 ... 睇 d 唔睇 d / . \

傻你老x   我好聲好氣 同你講人 你話我傻仔??
    板主比人串係佢既事           洗乜你幫佢出聲??
   佢有話要幫咩

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 04:00 PM 發表

被版主清左 0 果位已經 SAY 左 SORRY 啦

身冇屎, 冇做錯野佢會 SAY SORRY?

我想入黎呢度嘈架? 你睇下發生咩事先啦

知小小咪係度扮大袋 ...

我幾無聊都好都會返自己個 POST ... 你估我真係冇事搵事 ...

你想入黎嘈??   一開始  佢係串板主又唔係串你  係你自己 冇野做  入黎嘈   ~~

原帖由 409 於 2006-9-14 04:54 PM 發表

傻你老x   我好聲好氣 同你講人 你話我傻仔??
    板主比人串係佢既事           洗乜你幫佢出聲??
   佢有話要幫咩

x 係咩? 要爆咪爆囉 ... 嚇鬼咩你 ^^?

你唔係傻仔 唔通係白痴仔 ^^?

版主比人串 ... 我點解會係度幫版主 ... 好多野唔洗同你解釋

我同版主既事自己知就得了 ... 你理得咁多做乜?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-12 01:52 AM , Processed in 0.042822 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存