2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 家族頻道 火鳳群英 。劍魂門**. 3lv家族**~(終於3lv啦>3<)招人 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

火鳳群英 。劍魂門**. 3lv家族**~(終於3lv啦>3<)招人呀 [複製鏈接]

原帖由 409 於 2006-9-14 04:56 PM 發表

你想入黎嘈??   一開始  佢係串板主又唔係串你  係你自己 冇野做  入黎嘈   ~~

佢串版主我點解會知佢地係度串緊呀? 用下你個豬腦諗下野啦 ^^ 傻仔

講咁多野你都仲唔明 / O \ 我要講都講完 ...

我亦都唔需要同你條木咀解釋咁多 ... 我任務完成了

886 ^O^ 傻仔

唔好再嘈喇 ^^"

原帖由 way. 於 2006-9-14 05:24 PM 發表
唔好再嘈喇 ^^"

係囉 ^^" 呢個 POST 已經冇曬價值了 :010:

閃先  有咩返大本營  再傾 :010:

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 300000 才可瀏覽,你當前積分為 0

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 05:02 PM 發表

佢串版主我點解會知佢地係度串緊呀? 用下你個豬腦諗下野啦 ^^ 傻仔

講咁多野你都仲唔明 / O \ 我要講都講完 ...

我亦都唔需要同你條木咀解釋咁多 ... 我任務完成了

886 ^O^ 傻仔

傻你老母臭西  我冇名比你叫?/
409 呀屌臭你老母
已有 1 人評分威望 收起 理由
way. -20 唔好爆粗

總評分:  威望 -20   查看全部評分

你好聰明咩   話我傻仔    收皮啦你~~

原帖由 409 於 2006-9-14 06:50 PM 發表

傻你老母臭西  我冇名比你叫?/
409 呀屌臭你老母

唔夠人講又講人老母嗎 :010: 傻仔

叫你傻仔咪比面你囉 ... 傻仔 :010:

你個名咪叫 40狗傻仔囉 :010:

你條傻仔回貼都回到發火嗎 :010: 陰公 :P

話緊你傻仔呀 傻仔 ^.^v

原帖由 way. 於 2006-9-14 05:24 PM 發表
唔好再嘈喇 ^^"

你叫個on9 仔 唔好在係到嘈啦

原帖由 409 於 2006-9-14 06:52 PM 發表
你好聰明咩   話我傻仔    收皮啦你~~

醒過你先啦 傻仔 ... 收嗲啦你 白痴仔 :010:

諗住唔回 ... 不過你又係度發脾氣 ... 同你玩多陣先 :010: 傻仔

原帖由 409 於 2006-9-14 06:54 PM 發表

你叫個on9 仔 唔好在係到嘈啦

呵呵 ... 你唔吠我咪唔嘈囉 :010: 呀 40狗傻仔 ^O^

唔好嬲啦 ... 我都係講下笑咋 ma 傻仔 / . \

原帖由 409 於 2006-9-14 07:02 PM 發表

咩唔夠你講 ??  咩一定要唔夠人講 先可以講人老母  ?  邊個話???
       你又知我 發火  你邊隻眼見到??
係唔係你隻屎眼見到? 白痴仔   
  咩 e家d治安咁唔好   d狗可以  走入人地個post 到係咁吠

見你講曬老母以為你好嬲咋 傻仔 :010:

你呢 d 人咪係囉 ... 唔夠人講咪拎屋企人出黎講囉 ... 最叻呢樣架啦 低能仔 / o \

個 post 你架? 我係都要係度回咁點樣呀? 關左去我咪回唔到囉 傻仔 ^^v

你講野真係好鬼白痴 ... 傻仔呢個名同岩你了 :010:

講治安? 白痴仔 ... 唔去講公安? 哈哈 傻仔 :P

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 06:53 PM 發表

唔夠人講又講人老母嗎 :010: 傻仔

叫你傻仔咪比面你囉 ... 傻仔 :010:

你個名咪叫 40狗傻仔囉 :010:

你條傻仔回貼都回到發火嗎 :010: 陰公 :P

話緊你傻仔呀 傻仔 ^.^v

咩唔夠你講 ??  咩一定要唔夠人講 先可以講人老母  ?  邊個話???
       你又知我 發火  你邊隻眼見到??
係唔係你隻屎眼見到? 白痴仔   
  咩 e家d治安咁唔好   d狗可以  走入人地個post 到係咁吠

原帖由 409 於 2006-9-14 07:03 PM 發表

咁難位你 呀     要你留係到多陣

客咩氣 ... 傻仔

頭先唔係好型咩? 爆曬粗拎埋屋企人講?

而家扮乖仔呀? 你收嗲啦 傻仔

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 06:54 PM 發表

醒過你先啦 傻仔 ... 收嗲啦你 白痴仔 :010:

諗住唔回 ... 不過你又係度發脾氣 ... 同你玩多陣先 :010: 傻仔

咁難位你 呀     要你留係到多陣

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 06:58 PM 發表

呵呵 ... 你唔吠我咪唔嘈囉 :010: 呀 40狗傻仔 ^O^

唔好嬲啦 ... 我都係講下笑咋 ma 傻仔 / . \

係囉  邊個係到吠  心照啦@_@~   大家有眼睇

原帖由 409 於 2006-9-14 07:05 PM 發表

係囉  邊個係到吠  心照啦@_@~   大家有眼睇

得架喇 ... 唔好係度多多廢話啦 :010:

你個 fd 唔岩在先我先話佢咋 白痴仔 ...

知 d 唔知 d 就唔好懶型扮咩都知先得架 傻仔 :010:

喂 傻仔 我收工啦 你係度吠陣先 ... 好快返到去 >3<

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 07:01 PM 發表

見你講曬老母以為你好嬲咋 傻仔 :010:

你呢 d 人咪係囉 ... 唔夠人講咪拎屋企人出黎講囉 ... 最叻呢樣架啦 低能仔 / o \

個 post 你架? 我係都要係度回咁點樣呀? 關左去我咪回唔到囉 傻仔 ^^v

你講野真 ...

你要回咪回囉傻仔  我地當睇唔到姐

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 07:02 PM 發表

客咩氣 ... 傻仔

頭先唔係好型咩? 爆曬粗拎埋屋企人講?

而家扮乖仔呀? 你收嗲啦 傻仔

我幾時好型  咩爆粗 就型 @_@? 咁我諗成街d人都好型~~

我幾時扮乖仔 @_@?
同埋點收嗲
教下我啦傻仔

原帖由 409 於 2006-9-14 07:12 PM 發表

你要回咪回囉傻仔  我地當睇唔到姐

我要回實回架 ... 洗你教嗎? 白痴仔

40狗
五星白金會員
我對你痴心一 片 你當我痴9撚線

比人當水魚咁慘呀 ^^? 抵你死啦

傻仔 來自 姓沖動 =0= :010:

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 07:07 PM 發表

得架喇 ... 唔好係度多多廢話啦 :010:

你個 fd 唔岩在先我先話佢咋 白痴仔 ...

知 d 唔知 d 就唔好懶型扮咩都知先得架 傻仔 :010:

喂 傻仔 我收工啦 你係度吠陣先 ... 好快返到去 >3<

我fd唔岩  你又出乜撚野聲   我理撚得板主係你邊個    ed都係佢二個既事 咁你就唔好出聲啦  
   嘈      e家好似你係到扮型咁傻仔~~

原帖由 煙之火仔 於 2006-9-14 07:15 PM 發表

我要回實回架 ... 洗你教嗎? 白痴仔

40狗
五星白金會員
我對你痴心一 片 你當我痴9撚線

比人當水魚咁慘呀 ^^? 抵你死啦

傻仔 來自 姓沖動 =0= :010:

白痴仔 你當真我見幾順口先拎黎用一用  唔好傻啦 白痴仔
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-5 10:30 PM , Processed in 0.050690 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存