2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 所有二轉加點,升級,評價,心得
返回列表 發新帖 回覆
go

所有二轉加點,升級,評價,心得 [複製鏈接]

火龍車:
        配點:1000法300~400力全血
一轉升級:40lv後打海神[先大定,然後狂放技]
        評價: (優)無論打王,清怪火龍車都係最top個類,而且型到爆-3-
                  (缺)火龍車招技能雖然好勁但係要放得好都好難令悟到~
        心得:火龍車招技只要清楚佢嘅去向,怪嘅速度就可以放得好勁同時你以經稱霸冥界lu~
                 更有人可以9秒K.O飛虎
                 二轉中係第一強

鳳凰飛鳥:
        配點:900法300~500力全血
一轉升級:煲惡熊
        評價: (優)天生清怪狂魔=-=範圍大到...唔=~=...好大啦!=-=因為範圍咁大所以可以加小D血多D力:)2
                 (缺)打王一般攻擊力較弱令到配點上有D煩,而且一轉難練....
        心得:鳳凰飛鳥招技因為易控,所以不用什麽技巧,只要行去中間D就得^^
                 二轉排名~4

雷戰車:
        配點1000法150~700力全血
一轉升級:巫女-->惡熊-->海神[先大定,然後係D怪嘅中間向下數到最底,對住佢狂放~
        評價: (優)打王,冥界好手一下秒一隻300~400秒冥象400~600秒冥使700力...咩都秒到lu
                  (缺)較難掌"厄"招技...不過...(睇下心得la)
        心得:很多人因為唔色用雷戰車而好失望...大家只要有看到雷戰車的避雷針個尖掂到對方嘅中心便可^^
                 許浚一轉如有舜飛+3隻60lv mp女就可以去打冥象la~升放冰(有洞就入洞)然後好似海神咁打便可~
                 二轉排名~3

龜甲車:
        配點:800~1000法300~500力全血~
一轉升級:250力 去打海神[先大定,然後行到海神正下方,向上放氣砲7K.O一隻
        評價: (優)打王好好,清怪好易出技
                 (缺)一轉難up到嘔泡泡x3x招技要慢慢扣人...
        心得:龜甲車係好勁嘅二轉~300力7.8下K.O象500力5.6下K.O象係一隻必轉5帥之一!

黑龍車
        配點:1000法300~500力全血
一轉升級:怨0[要朝子or妖狐高血可分4個身,先用分身做肉盾,等佢地放守門人就立刻"朋"衣守門人.不過小心
                        賽媚瓜wo@@
        評價: (優)易升,易用....
                  (缺)[唔好凸我]我覺得最廢係佢範圍又唔係好大個隻..威力又低到死..多人轉只係因為貪快...=-=
        心得:黑龍車雖然廢,不過可以用佢幫手其它帥up2轉到有新二轉就~~炒

地震車
        配點:600~800法400~600力全血
一轉升級:打扁福or吸
        評價: (優)攻高,後其威力好
                 (缺)早其難升,一轉也難,but後其威力好極也是中上,難用~
        心得:火山可打橫放當D怪冇路行就會貼住坐山慢慢行過黎,不過佢地多數見唔到聽日個Sun8)<--鳴謝:威少

布朗機砲車
        配點:400~600法150~250敏300~500力全血
一轉升級:巫女-->惡熊-->海神or兵馬可配合舜飛打冥象[打法和許浚一樣]
        評價: (優)配合舜飛=無敵...唔費mp........勁呀=-=
                   (缺)要加敏=-=
        心得:有舜飛就ok~~
                  第2勁ar~

舜飛就唔知~不過我見過~~~~~~~勁>v<

[ Last edited by happykelvin on 2005-9-1 at 11:30 PM ]
已有 1 人評分威望 收起 理由
天涯海闊 + 30 精品文章

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

原來係咁~~唔該啵~

可唔可以寫埋1轉係咩名..........
因為有D人會唔豬==~~~~

同埋........花打巫女唔係好D咩==~~~~(計得大定冇飛燕)

賽2好似勁過花2......

Originally posted by 瘟神蛋古 at 2005-9-5 06:51 PM
賽2好似勁過花2......

YES~~
不過賽2要行埋去果到煩~~~

花2我覺得係完全冇用啵=.=....不過我都有隻=.=而家既用途...谷戰

有冇提拱到燕2澬料比大家呀@@

寧2唔係唔洗+敏咩??

十週年勳章(賀詞)

賽2守屋企牙麻我拎黎 

十週年勳章(賀詞)

不錯押 但是不實用

SO SAD 2

why 沒有電公

明晒牙...e+我練緊雷車

好有用呀 THX~

多謝分享呀~!!

多謝 :ro01: :ro01: :ro01:

花2:900法300~500力全血
會唔會打人唔痛??

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

thx晒 樓主

心得:黑龍車雖然廢,不過可以用佢幫手其它帥up2轉到有新二轉就~~炒  <<<  樓主....E+賽2都改到勁喇=.=

笑傲無雙

:victory: :victory: :victory:
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:49 AM , Processed in 0.036713 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存