2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 [原創]本人對各2轉的加點法
返回列表 發新帖 回覆
go

[原創]本人對各2轉的加點法 [複製鏈接]

講清楚先...

你中意,勁的話,就照咁加啦..

加點法都係個人中意.冇話錯唔錯點而樣野

我8隻2轉都轉過...

(只為求加分= =",比我見倒有人轉帖,我要佢求生不得,求死不能)

昌2:

垃圾eq加點法:

400力~450力,800mp,全血
因冇青刀關係,同埋令eq關係,400力係最抵數植(即使149都係,{3招秒冥像})

後期勁eq的話(青刀/閻王set之類):

350力,800mp,全血
青刀關係(149Lv都係3招冥像)

花2:

好多人都話佢,唔夠打王,真的好笑

高手用過,先會知;清怪,清王.pk場,玩晒

有左佢,橫越成個冥界3f(入幾批冥像都冇問題)

450~500力,900mp,全血

450力都差唔多了,因改板後,有佢的eq用

======================================

板2:

好多人見倒佢個招,都以為好勁,你咁諗就大錯凸錯

400力都係兩招先打死巫女(仲要勁慢先打死)

700力同500力都冇咩分別

谷戰:500力,600~800mp 全血

唔谷戰:全力,800mp

賽2:

同花2一樣,不過佢帶2轉的速度勁快,打一場海神都只係用25秒!

400力,1000mp,全血

======================================

許2:

一招秒怪,單體技...

我用佢尼打86m冥像(都只係16秒,要有馬符同令場= =v)

230力~250力.1000mp,全血

230係最抵要求,有埋黃袍威力就2招秒閻王

想一招秒閻王就400力!

(聽說149Lv加黃袍威力,唔洗加力都冇問題)

臣2

好多人話佢清怪,我想知,佢點清!?

佢係用尼打王!

加點法:

谷戰:130~160力 800mp 全血
(8~9下殺冥像,威力好勁)

唔谷戰:450力~500力 800mp 全血
(5下殺冥像...)

=================================

寧2:

冇燕1,都冇咩用,有燕1,就橫掃成個巨商(除左天怪之外= =)

谷戰:600~700力 400~500mp 全血

唔谷戰:全力 400~500mp

燕2:

好多人話佢垃圾,好笑,未用過,唔好成日點人啦

500力 800mp 全血

2連擊:4~5招殺冥蛇/冥使

(只為求加分= =",比我見倒有人轉帖,我要佢求生不得,求死不能)
已有 1 人評分威望 收起 理由
天涯海闊 + 30 精品文章

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

樓主~有幾點甭以改善一下~
1.昌2係可以唔加力到左149用青刀+黃袍~2
2.臣2係可以清到怪~不過絕對唔會夠花2同賽2多
3.寧2冇燕1冇用就錯喇~一開波變身+滿佢mp就唔洗理佢..佢冇用?佢輔攻係一流
其他o既可以叫ok o既~

Originally posted by GT_JayChow at 2006-3-16 02:43 PM
樓主~有幾點甭以改善一下~
1.昌2係可以唔加力到左149用青刀+黃袍~2
2.臣2係可以清到怪~不過絕對唔會夠花2同賽2多
3.寧2冇燕1冇用就錯喇~一開波變身+滿佢mp就唔洗理佢..佢冇用?佢輔攻係一流
其他o既可以叫ok o既~

第一,我唔明講咩= =""

第二:我覺得咁樣用,好浪費臣2 -,-"

第三,你都講得岩= =" 但係冇第2 D 2轉就唔得啦=_="

李寧,要加500法@@?

十卜十卜 thx哂樓主

我不怕來吧

[原創]本人對各2轉的加點法

講清楚先...

你中意,勁的話,就照咁加啦..

加點法都係個人中意.冇話錯唔錯點而樣野

我8隻2轉都轉過...

昌2:

垃圾eq加點法:

400力~450力,800mp,全血
因冇青刀關係,同埋令eq關係,400力係最抵數植(即使149都係,{3招秒冥像})

後期勁eq的話(青刀/閻王set之類):

350力,800mp,全血
青刀關係(149Lv都係3招冥像)

花2:

好多人都話佢,唔夠打王,真的好笑

高手用過,先會知;清怪,清王.pk場,玩晒

有左佢,橫越成個冥界3f(入幾批冥像都冇問題)

450~500力,900mp,全血

450力都差唔多了,因改板後,有佢的eq用

板2:

好多人見倒佢個招,都以為好勁,你咁諗就大錯凸錯

400力都係兩招先打死巫女(仲要勁慢先打死)

700力同500力都冇咩分別

谷戰:500力,600~800mp 全血

唔谷戰:全力,800mp

賽2:

同花2一樣,不過佢帶2轉的速度勁快,打一場海神都只係用25秒!

400力,1000mp,全血

許2:

一招秒怪,單體技...

我用佢尼打86m冥像(都只係16秒,要有馬符同令場= =v)

230力~250力.1000mp,全血

230係最抵要求,有埋黃袍威力就2招秒閻王

想一招秒閻王就400力!

(聽說149Lv加黃袍威力,唔洗加力都冇問題)

臣2

好多人話佢清怪,我想知,佢點清!?

佢係用尼打王!

加點法:

谷戰:130~160力 800mp 全血
(8~9下殺冥像,威力好勁)

唔谷戰:450力~500力 800mp 全血
(5下殺冥像...)

=================================

寧2:

冇燕1,都冇咩用,有燕1,就橫掃成個巨商(除左天怪之外= =)

谷戰:600~700力 400~500mp 全血

唔谷戰:全力 400~500mp

燕2:

好多人話佢垃圾,好笑,未用過,唔好成日點人啦

500力 800mp 全血

2連擊:4~5招殺冥蛇/冥使

THANK YOU....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:32 PM , Processed in 0.035616 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存