2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Playstation 有關一些你地自己開既game討論區
返回列表 發新帖 回覆
go

有關一些你地自己開既game討論區

2KF足球隊

家 用 機 版 一 向 都 有 人 開    " x x x 討 論 區 "    由 今 天 起 , 全 部 既討 論 區 入 面 有 攻 略

, 有 個 人 心 得 會 加 1 0 0 分 , 全 部 討 論 區 高 亮 到 綠 色

( 攻 略 係 開 p o s t 者 才 + 5 0 分 , 如 果 是 第 3 者 係 討 論 區 p o s t 攻 略 , 哪 位 第 3 者 會 加 5 0 分 )

全 部 討 論 區 既 p o s t , 我 會 將 佢 p o s t 係   " P S 2   G a me 攻 略   " 而 唔 會 精 華

如 果 同 一 隻 g a m e 既 討 論 區 多 過 一 個 , 最 完 善 果 個 就 會 比 加 分

[ Last edited by 西門狗雪 on 2006-4-22 at 02:32 PM ]

版主...

我覺得D個加分制係唔錯...
不過如果可以ge話,應該加分俾討論post入面講攻略出黎o個位網友,因為唔一定個攻略次次都係由開post者所寫ge...

同埋如果有兩個同樣ge討論post,由佢地慢慢比較,會令到其他網友唔知應該去邊個好...

以上都係個人意見黎je,並唔係想引起咩罵戰
如有得罪,請見諒^_^

2KF足球隊

Originally posted by 伊滕羊 at 2006-3-31 02:22 AM
版主...

我覺得D個加分制係唔錯...
不過如果可以ge話,應該加分俾討論post入面講攻略出黎o個位網友,因為唔一定個攻略次次都係由開post者所寫ge...

同埋如果有兩個同樣ge討論po ...

咁你有咩提議??

Originally posted by 西門狗雪 at 2006-3-31 07:01 AM

咁你有咩提議??

關於第一個point
我覺得如果版主有時間ge話,盡量睇下個post裏面邊D網友貢獻較多,可以加少少分俾佢地,咁樣既可以對個版有益,又可以鼓勵各位網友多D解答其他有問題ge網友
至於加唔加分俾o係討論post度登攻略ge,都係由版主黎定斷啦:010:

至於第二個point
我認為只保留先開o個個post會好D,咁樣可以減少好多無謂ge爭辯

版主你認為點呢-_-?

2KF足球隊

Originally posted by 伊滕羊 at 2006-3-31 05:53 PM

關於第一個point
我覺得如果版主有時間ge話,盡量睇下個post裏面邊D網友貢獻較多,可以加少少分俾佢地,咁樣既可以對個版有益,又可以鼓勵各位網友多D解答其他有問題ge網友
至於加唔加分俾o係 ...

第2點有少少唔多明

Originally posted by 西門狗雪 at 2006-4-2 08:32 AM

第2點有少少唔多明

如果有兩個或以上同樣ge討論post,總會有一個係比較早開ge
只係保留最早開post o個個
其他ge就del晒佢
唔需要睇邊個資料唔夠多,所以del佢

因為有時早開post,資料會比較少,況且遲D都可能會更新資料ge

咁樣唔會因為有D人俾人del post就感到不滿,次次都係咁做ge話就可以比較公平

你認為點:010:??

2KF足球隊

Originally posted by 伊滕羊 at 2006-4-2 12:17 PM

如果有兩個或以上同樣ge討論post,總會有一個係比較早開ge
只係保留最早開post o個個
其他ge就del晒佢
唔需要睇邊個資料唔夠多,所以del佢

因為有時早開post,資料會比較少,況 ...

dele就唔洗~關post就可以諗下~

Originally posted by 西門狗雪 at 2006-4-2 03:05 PM

dele就唔洗~關post就可以諗下~

冇錯冇錯~

鎖o左之後pm番開post ge網友,話佢知佢唔係最早開post o個個
咁樣可以避免不必要ge爭吵嘛:010:

2KF足球隊

Originally posted by 伊滕羊 at 2006-4-2 06:42 PM

冇錯冇錯~

鎖o左之後pm番開post ge網友,話佢知佢唔係最早開post o個個
咁樣可以避免不必要ge爭吵嘛:010:

ok~ e個行得通~

加唔加分都無所謂 , 反正 D 分都無用

回覆 #10 渚黛 的帖子

同意

不過 , 雖然d分唔可以當飯吃
但係可以控制整個版既人流
因為呢個版話晒人流係比較少點

另外我有個疑問 ,
全 部 討 論 區 既 p o s t , 我 會 將 佢 p o s t 係   " P S 2   G a me 攻 略   " 而 唔 會 精 華

點解我個戰國無雙post冇份的 ... 版主可否幫個忙呢?

原帖由 渚黛 於 2006-4-19 06:50 PM 發表
加唔加分都無所謂 , 反正 D 分都無用

你加入o左咁耐...
應該都會明白...
有D人睇D分睇得幾重架啦...
俾人扣o左幾分就爆晒粗咁-_-

原帖由 伊滕羊 於 2006-5-5 01:50 AM 發表

你加入o左咁耐...
應該都會明白...
有D人睇D分睇得幾重架啦...
俾人扣o左幾分就爆晒粗咁-_-

可能佢地覺得高分d 威 d 掛 , 我見到 1500分以下既會員做左副版主
利害
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:58 PM , Processed in 0.032368 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存