2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 卡巴拉島 卡巴拉島 遊戲資料專區 冷酷龍配點與分析
樓主: 影之豪少
go

冷酷龍配點與分析 [複製鏈接]

DELETED.................................................................................................

[ Last edited by boy62045 on 2006-4-24 at 03:28 AM ]

omg!!
我而家都9lv了冰箭
tm得27@@"

Originally posted by lawrence200427 at 2006-4-24 06:21 PM
omg!!
我而家都9lv了冰箭
tm得27@@"

!o!~~ 食水食得好甘,, 貴得很 =_="..."
1 lv 箭 50MP.. 同你9 lv箭扣唔差得果幾十血= =

我魔未龍16LV TM 15LV
2冰箭 LV8治療 LV1注屍法
扣D怪得120幾. 好難升...+_+

Originally posted by 白雪之始 at 2006-4-25 02:42 PM
我魔未龍16LV TM 15LV
2冰箭 LV8治療 LV1注屍法
扣D怪得120幾. 好難升...+_+

你升lv係咪全加魔法力先~~ 係就冇問題嫁啦 ~"~!!
不過咩叫注屍法 =.=? 專注施法丫化 =_=?

新手一問
如果我係4魔3感2魅型,升lv加3魔1運
應該做暗龍定光龍好?
==================
聽講暗龍後期係勁,但係中前期勁難升,有排捱
光龍就高攻d,前期易升d...
應該點算>_<

原帖由 *風之子~諾€ 於 2006-4-30 03:06 AM 發表
新手一問
如果我係4魔3感2魅型,升lv失偎B
應該做暗龍定光龍好?
==================
聽講暗龍後期係勁,但係中前期勁難升,有排捱
光龍就高攻d,前期易升d...
應該點算>_<

其實做咩龍都好,都係好主觀嫁啵 @@" 無錯~ 暗龍係勁勁勁勁難升.. 你試諗下,,用招冰箭1 lv... 慢慢射慢慢射.. 射到50TM,, 你話唔O咀都算偷笑= =.." 係勁勁勁勁勁慘,, 冰箭出招時間 = 指環出緊第2次= =..
光龍既指環係TM20-50時,, 扣人血既數值"""約"""係圍住1000-1800 (全魔法力,未計強化指環+提升魔攻)
咁你自己諗啦@@" 想先甜後苦 (光龍) 定係先苦後甜(暗龍).. 自己揀@@
先甜後苦意指:光龍1轉後.. 要到115 LV先學到絕招"等離子衝擊" .. 而光龍就95TM亡靈之槍  c_c
自己揀自己揀@@

4魔3感2魅形 . 3魔法力1幸 呢個升法其實升光龍暗龍都冇所謂 c_c"

隻game勁難升lv,點解會有幾百lv o既怪.....
如果我冇恆心玩咁耐,係唔係光龍好d=_=?

原帖由 *風之子~諾€ 於 2006-5-1 12:21 AM 發表
隻game勁難升lv,點解會有幾百lv o既怪.....
如果我冇恆心玩咁耐,係唔係光龍好d=_=?

緊係啦 =.=.. 玩暗龍,, 要日煲夜煲先得嫁 = =!!

我光龍TM LV 39, 學左lv1冰箭, 10lv回復, 大師指環, 1lv強化魔力
我學唔學風暴好呀??

D人話學1lv打怪好正
要學咁學幾lv??

同埋我冇學專注施法
風暴出招慢唔慢架????

THX~!

1.我估你應該有Lv 4x,以大師指環秒一支隻lv 5x怪應該冇問題,所以最好唔學,反正你都差唔多學強化魔攻啦

2.1lv打怪好正?你一擊過打死就係,當你被d怪圍個時,你會希望佢地可以同你1on1

3.專注施法只係唔會被打斷施法,唔會加快施法的速度

個人意見

順便問埋,我暗龍學唔學暴風好,家陣淨用冰箭好難頂

原帖由 boy62045 於 2006-5-1 12:16 PM 發表
我光龍TM LV 39, 學左lv1冰箭, 10lv回復, 大師指環, 1lv強化魔力
我學唔學風暴好呀??

D人話學1lv打怪好正
要學咁學幾lv??

同埋我冇學專注施法
風暴出招慢唔慢架????

THX~!

學暴風,升到大師級~之後升lv超正~
遲d有洗點水,洗左佢可以再來過-.-vkaka

綜合以上三位的留言~ 大家所關注的都是暴風問題@@"
其實大家到左可以學暴風既TM等級時.. 應該差唔多學到強化魔攻嫁啦啵 , 對嗎 c_c"
其實照返小弟既升技表黎睇.. 強化魔攻都可以話係一轉前要學既最後一招了..
大家可以計計數.. 當你學爆左強化魔攻之後~~ 仲有幾多點剩餘呢 @@? 剩返d點.. 你鍾意點用都得 @@" 學扣怪既攻擊力又得.. 暴風又得咩都得.. 只要你學好小弟的技能表上既技能就可以任點 (只限1轉前技能 , 以上只是個人意見 !) 暴風係範圍技.. 你估你可唔可以一野同一時間殺曬所有你眼前既怪 ==??? 比人圍就慘慘了 !!

最後一句~~ 有人提到洗點水.. 小弟想問下,,洗點水駛唔駛用香港$$買嫁 =.=? 因為我都冇玩差唔多一個月.. 唔知入面咩情況~ = =" IF 洗點水易拎既話.. 大家點學技都冇問題啦 =.=" 不過要錢的話.. 我就唔建議大家用d技能點黎教非了 = ="

關於暴風出技時間問題.小弟並無留意 ~ 因為小弟多是集中於光龍暗龍既主線技能.. 如果大家有什麼意見請在此分享~ 謝謝 :)!!

咁我唔學暴風啦, 仲有我想問下如果一轉o個時有TM點未用, 轉左職會唔會冇左DTM點架??

我想問下有冇人用光龍試過打幽靈海盜, 打打下招光環會一出爆一下,唔會有光環飛出來?

我已經試過幾次啦, 好怪

死....我而家  TM LV 10 不過+左冰箭9 LV .....

原帖由 少爺豪 於 2006-4-3 07:21 PM 發表
如果我3點魔力1點魔法呢-.-

冇咩用架波-.-好低魔攻架昨!!

原帖由 boy62045 於 2006-5-2 11:15 PM 發表
咁我唔學暴風啦, 仲有我想問下如果一轉o個時有TM點未用, 轉左職會唔會冇左DTM點架??

好問題 =.=.. """應該"""唔會冇左~因為傳聞中聽過某位玩家講過~~轉職只係一個任務.. 做完會有1m8 TM.EXP同埋可以學到新招了(=轉左 =.=..)
咁我估.. 轉左應該d TM係累積計~

幾條問題...
1:係唔係100點遊龍卡就買到洗點水?
2:100點遊龍卡幾錢?
3:如果開頭學指環,學到後期轉冰箭係唔係最好o既方法?
4:如果真係想先光後暗,應該幾時轉?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 09:05 PM , Processed in 0.032907 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存