2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 綜合娛樂討論 偶像 Fans Club 一個香港 只得一個陳以誠李家仁家燕媽媽華人永遠墳場 進 ...
樓主: 解放軍~
go

一個香港 只得一個陳以誠李家仁家燕媽媽華人永遠墳場 進入此帖有機會獲得100萬 [複製鏈接]

大家好呀~~~~~身體健康~~~~~~~~~~~再見

原帖由 IRONMAN 於 2006-8-21 04:35 PM 發表
大家好呀~~~~~身體健康~~~~~~~~~~~再見

請支持2號侯選導員李家仁~~

泠清~~~~~~~~(背景: 一陣風吹起地下D落葉)

我歌神瘋魔幾百萬人  呼風喚雨叱o宅風雲
領導樂壇靠哂你地  無左你地我地會死
疑幻疑真既英文字  ABCDEFG
你的名字叫做FANS  FANS FANS我支持你

薛陳安李佢都鍾意  上勁歌金曲去EYT
吹親BB就係FANS  逢SHOW必到有早無遲
亂打拍子表示支持  萬人大合唱世界KEY
黑色Banner襯反光字  永遠愛你我支持你
螢光漆筆傻瓜機  簽名要簽正係大脾
撞到secu即刻做戲  偽造証件冒充娛記
話呢話路晌後台哩  見到偶像成個彈起
解放軍我支持你  三個FANS一齊黎

嘩! 薛家燕  我地支持你
阿! 陳以誠  我地支持你
喂! 李家仁  我地支持你
ABCD繼續支持
喂! 安德尊  我地支持你
李昕欣  我地支持你
阿! 郭俊安  我地支持你
真係奇  我諗  我係FANS

各位FANS楂住BB  佔領紅館鎮壓IP
守住門口廿四小時  D秘密通道佢無所不知
勤力過PR非常準時  晨早六點棟係唱片公司
牆上刻字地下寫詩  有起事黎會震碎玻璃
見偶像架車轉出路口  佢就跑出馬路做長跑好手
跳高拍手仲擘大口  灘係路中心扭兩扭
由清水灣追到隧道口  披頭散髮又成身汗臭
面青口唇白都唔識得嘔  嗌夠睇夠咪返屋企抖

陳浩民  我地支持你
蓋世寶  我地支持你
熊熊兒童合唱團  我地支持你
各位FANS請你支持
唐韋琪  我地支持你
區瑞強  我地支持你
曾嘉莉 我地支持你
求下你  嗌我

上台獻花你娶左我啦  強行索吻都幾好架
摷到我電話知我Call機Number  半夜三更講聲你好嘛
僕係我樓下灘係我花架  落雨不怕落雪也不怕
對住我同我嘻嘻哈哈  擰轉背拆蟹雕大花

FANS係我地既食糧  買我隻碟又買我幅相
柱躉式中鋒次次捧場  來來去去得果幾個樣
陳李黃何歐陽林葛張  歡樂今霄請鼓掌
真真假假氣氛幻象  FANS偶像齊齊大合唱

LANCY家燕  我地支持你
Ande德尊     我地支持你
Aaron以誠  我地支持你
David家仁  我地支持你
Simon浩民  我地支持你
Peter Betty  我地支持你
各位Fans  我地支持你

解放軍......

解放軍~~~~~~~~~~~我屌你~~~~~~~~我屌你€~~~屌大你~~~屌到你永不超生~~~~~~~~~~~~屌!屌!屌!
屌到你舒服~~~~~~~屌到你舒服"""""""""~屌到你改變性取向~~~~~哈哈哈哈   屌笑你~~~~~~~~~~火屌 水屌 你~~~~~~~~~~爆爆爆~~去呀~~?屌<<<<<屌火  屌~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~屌到你永不超生~~~~~~~屌到你變成一盒火柴~~~~~屌到你縮細  屌到你變成玻璃杯~~~~~~屌到你飲水~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~屌到你熱 ~~~~~~~~屌到你成身油~~~~~~~~~~屌到你座飛機去第2渡~~~~~~~~~~~~~屌到你耳仔都龍埋  咁就完了~~~~~~~~~你再聽不到我屌你的聲音~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 IRONMAN 於 2006-8-22 04:26 PM 發表
解放軍~~~~~~~~~~~我屌你~~~~~~~~我屌你€~~~屌大你~~~屌到你永不超生~~~~~~~~~~~~屌!屌!屌!
屌到你舒服~~~~~~~屌到你舒服"""""""""~屌到你改變性取向~~~~~哈哈哈 ...

BABY  如果屌我能令你開心既話 我絕對唔會介意的~~~~~GO A HEAD~~~~~(扮洋人)~~~~GO A HEAD FOUR 屌我吧~~~~~勇往直前地屌我  不要半途而廢呀!!頑張!!

原帖由 解放軍~ 於 2006-8-22 04:28 PM 發表

BABY  如果屌我能令你開心既話 我絕對唔會介意的~~~~~GO A HEAD~~~~~(扮洋人)~~~~GO A HEAD FOUR 屌我吧~~~~~勇往直前地屌我  不要半途而廢呀!!頑張!!

bb~~~~~~你既說話太鍋心了~~~~~~~~~~我要屌到你永不超生~~~~~~~~~~~~~~~(回音)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~你可以做神了 可以去果渡伸請

等我講返句公道說話啦:

傍觀者清當局者迷 我話你地兩個都痴左線啦~~~~~~~~~~喇娜那啦啦 ~~~~~~~ 家和萬事興~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 誘姦王 於 2006-8-22 04:37 PM 發表
等我講返句公道說話啦:

傍觀者清當局者迷 我話你地兩個都痴左線啦~~~~~~~~~~喇娜那啦啦 ~~~~~~~ 家和萬事興~~~~~~~~~~~~~~~~

多謝大師指點迷遵~~~~人生再次變得美好了~~~~~~~多謝

湊下熱鬧先~~~~~~~~~~~~湊湊湊湊湊~~~~~~~~~湊完.

原帖由 睛天~ 於 2006-8-22 04:40 PM 發表
湊下熱鬧先~~~~~~~~~~~~湊湊湊湊湊~~~~~~~~~湊完.

喂  你唔好咁過份喎   大師在此"唔係話我" 休得無禮~~~~立即同我扣頭認錯

原帖由 IRONMAN 於 2006-8-22 04:42 PM 發表

喂  你唔好咁過份喎   大師在此"唔係話我" 休得無禮~~~~立即同我扣頭認錯

哈哈~~~~~我係湊熱鬧怪       湊湊湊湊湊~~~~湊爆呢渡~~~~~~~~~BOM BOM BOM BOM BOM    ~~哈哈
_

原帖由 睛天~ 於 2006-8-22 04:43 PM 發表

哈哈~~~~~我係湊熱鬧怪       湊湊湊湊湊~~~~湊爆呢渡~~~~~~~~~BOM BOM BOM BOM BOM    ~~哈哈

燒MING  唔好發神經啦~~~~連我都睇唔過眼出黎話返你兩句
唔好話 : 喂,!你又話話我兩句 你講左三句喎呀!  講左你就係!!!ON9仔

哈哈 你講左三句喎 你係咪錯左先~~~~~~~~嗯嗯嗯嗯??
_

原帖由 睛天~ 於 2006-8-22 04:48 PM 發表
哈哈 你講左三句喎 你係咪錯左先~~~~~~~~嗯嗯嗯嗯??

哈哈 一早料到你會有此一著   我一早埋左地雷啦~~~~~~~~~~~睇下  我上個回應  下面行白色字啦

啊啊啊啊  你個地雷怪~~~~~~~~~~~~~~~~好!  我認輸 唔夠你鬥  睇往黎啦  下次一定會返黎架  你地小心D 屙尿唔好射出屎坑!

觀音大使:
各位~~~化戾氣為祥和 唔好再鬥落去喇  不如用寬恕既心睇下呢個世界  你睇下  D花幾靚  你睇下  個天幾藍  你睇下  個世界幾美好  係咪啊 ~~~~~~~黎啦  一齊携手共創美好生活環境樂安居  我地要銘記佛教 "無常"觀既教悔啊  我地要珍惜人生每一秒啊   我地每一件事都要認真對待!!  因為每一次都可能係人生最後一次!!!  大家:: 要銘記呀

嗯..  你講得岩   係我錯了.....我唔應該做D咁既野    睇完你呢編文字  我對人生有好大既體會 ,,多謝你   你把我由人生迷子會 入面救返出黎!!!!  你既教悔  我銘記於心.........深處!
_

....我都有錯既      好啦...睛天 我地做返朋友啦 !!

原帖由 _ 於 2006-8-22 05:05 PM 發表
....我都有錯既      好啦...睛天 我地做返朋友啦 !!

好!  真係要好好多謝  觀音大使
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 03:26 PM , Processed in 0.087662 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存