2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 綜合娛樂討論 偶像 Fans Club 一個香港 只得一個陳以誠李家仁家燕媽媽華人永遠墳場 進 ...
樓主: 解放軍~
go

一個香港 只得一個陳以誠李家仁家燕媽媽華人永遠墳場 進入此帖有機會獲得100萬 [複製鏈接]

喂!!你地班仆街(你們知道我說你的了,最常上來留言那班on9仔)

我在這個post   http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... age%3D1#pid41821160

宣傳了  陳李薜安  的歌      

搵個人去個post渡叫我   你on夠9未呀   唔好影衰我地個會    之類既說話thx!

因為我想團結一下大家^^"

IRONMAN 你為我地呢個會立左大功

你令我地再次團結起黎 雖然時間短左D  但都係有做到

所以宜家我代表呢個會既全體人讚你一句勁,無LU

唔知咩事既人可以去上面條ON9仔個連結渡睇下。THX

歧視不存在世界更可愛
食煙仔 臭口鬼
遵守交通燈號 精明駕駛之道
駛出真功夫 方為大師父
養狗是一生 停一停先諗真
泳池嬉水樂容容 但去太多會變窮(SOR 我作左ON9野)
中秋佳節很開心 廢物垃圾要當心
慎防山火意外生 遠足安全要留心
停車熄匙 請關掉引擎
關懷長者 請他吃蕃茄(SOR我作左ON9野)
每天早點起床 人類不會滅忙(SOR我作左ON9野)
多吃蔬果 易去次所(SOR我作左ON9野 但真係有意義架)
少點吸煙 空氣更鮮 SOR又唔小心作左有意義既標語
多關懷孩子 看著他屙屎(SOR ON9病又發作)
性交注意安全 便會駛得萬年船 (中ON9啦 有小小意義)
少用膠袋 世界變改 (有D意義WO都 講真)
節約用電 否則很賤 (都有D意義但都算ON9)
非洲兒童 生活很窮 給他認同 會更寬容
(首次挑戰4言詩句 雖然有D冇意思 但都算勁架喇)
注重環保 種種野草(求奇作品)
小開泠氣 地球更美(呢種格式用得太多了開始)
抹屎用毛巾 樹木更開心
(都唔係粗俗野 係真的 少用紙巾 就少伐木了....)

打定呢D句字係渡警惕下大家都唔錯 各位覺得岩唔岩。
_

我諗我地呢個會都冇東山再起既可能

不過就我地呢班圍內既人一齊討論陳李薜安都唔錯    希望大家都咁覺得啦

自己一班圍內人固然好啦^_^!!
因為證明左我地對李陳安薜既心唔係一時三刻既
只有真心喜愛佢地既人先會留到最後
所以一班對陳李薜安有熱誠既人圍埋一齊討論
係最好不過的了!!!

不過就真係小左人d   ,屌

原帖由 ☆峰☆ 於 2007-4-10 12:10 PM 發表
咁都有人like,好野!!不過點解三個男仔都愛食xxx腸-.-''

係呀當然好野啦^^  佢地3個男仔都愛食司華力   因為佢地想以形補形哦^^呵呵

原帖由 王子×° 於 2007-4-15 10:27 AM 發表
=~=點解呢個post甘得意既
哈哈 

覺得得意唔介意既話   故且可以比你加一加入

我都係時候的起心肝幫你地咁多位clso(陳李薜安的簡寫 不如以後叫佢地就用呢個啦 成日打呢4個字好撚煩)

既朋友做返d新圖做簽名檔同頭象了

好好期待吧^"^

整返d迎合春天氣紛 粉紅色系d既!!!!    希望可以為呢個墳場增添返d新既氣息

婢人剛剛完成既作品     請各位笑納.............
_

你條仆__ 開始草草了事了      大家可以考慮離開呢個會   本人打從心底裡的建議

sorry sorry........我都冇心整到李家仁(仁仁)個頭咁大      係佢自己爛泥扶唔上柄.....唔好怪落我身上ok????????上面條on __ 仔

提示:
__同數字有關 係單數 係個位數  係同某一種動物同音  係同一個用黎形容好耐既單字同音  係可以讀做男人既性器觀 我諗大家以經心中有數。
_

會唔會係ONE     ONE仔呢??

你個ON9仔係就光明正大D罵我  唔好係渡玩填字遊戲

但係都希望你話返比我聽係咪ONE仔....THX

原帖由 解放軍~ 於 2007-4-20 02:44 PM 發表
提示:__同數字有關 係單數 係個位數  係同某一種動物同音  係同一個用黎形容好耐既單字同音  係可以讀做男人既性器 我諗大家以經心中有數。

係官,改返佢廢事俾人串啦

好  我係渡聲明#731呢個回應個觀字係官字先岩!

本人剛剛完成既新圖   我自己都覺得今次做得好好   成功令家仁bb個頭冇咁大了      之前批評我既仆街仔 你今次冇得了sor^&"

大家期待已久既簽名檔版都已經做好

仆x   大王個頭冇左一半     又唔見左佢地d服裝    不過最重要既口號冇消失到       不幸中之大幸。

屌   我百密一疏       句口號既兩句最尾果個字用左同音字    其實我可以用

人類想要生存    便要尊重人權        咁樣我覺得層次會高d lo...............

不過為左呢d小事又要晒時間整過我覺得唔值得晒呢d時間lor  你地班仆x 都冇人整過比我用下......
證明我對clso既心係呢渡咁多人之中最堅定既。

你地呢d扮係clso既fans既人     只係想痴我個會既名譽唔想為個會負出 岩唔岩???  唔岩我咪錯lor...........................
_

解放軍~  你呢條友整左張咁完美既圖出黎    我冇野講   挑剔唔到你     今次算你嬴左  但係下次我一會嬴返你   睇往黎。

我唔會一世都比你係我頭頂    我最後會成為呢個會既會長     支配往呢渡    到時你就做我既奴隸了。

雖然一切都講得太早      會令一覺得我係一個只係得把口既人    但係我咁樣打出黎只係想警醒我自己唔好忘記對你既血海深仇    所以我完全唔係一個得把口既人   各位唔好誤會thx^^

等我呢個一家之主出黎講返句公道說話啦:

家庭想要和諧   仇恨便要收埋。

你地兩個傻仔係渡嘈乜野  大家都係一家人   唔好為左小小事就傷和氣

由其為左呢d低能野而嘈      不過解放軍呢條友今次張圖的而且確係做得唔錯ga    我係渡表一表揚你條傻仔啦。

希望呢個會會東山再起thx
_

喂個名都打錯字既傻仔晴天~(雖然我知你知)

你咁x耐冇黎留言    我地一早唔當你係呢個會既成員啦   你仲充大頭鬼    話自己係一家之主
你知唔x知醜     枉你講得出d咁既野。   雖然你果句野"家庭想要和諧 仇恨便要收埋"  的確係講得幾好
但都填補唔到你咁耐冇上黎留言既過錯囉。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 07:29 AM , Processed in 0.033896 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存