2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 自唱錄音室 大合唱*██ 超 合 金 曲 ██ 2000fun.bsclub ...
樓主: 妹豬深田
go

[自唱] 大合唱*██ 超 合 金 曲 ██ 2000fun.bsclub 24位歌手<link已修好> [複製鏈接]

嘩~辛苦晒妹G*
愛屎你na,,>33<"

*風+清,,
-好勁..風風把聲真係好有星味"
 清把聲真係好好聽@@

*妹g+idno.
-好愛妹g把聲>3<
 idno都聲得唔錯~

*小魚仙+santana
-小魚仙把聲好好聽喔>_<
 santana都係!

*小雪+楊門
-你2個真係好鬼夾 XDD

*02+速龍
-02把聲真係好好聽呀!
 好聽好聽

*zoe+小阿杰
-zoe你rap得好正,,*33*

*1314+小賢
-我覺得e句好難入..不過你地都入得令,,勁"

*自己+XDDX
-我唱得好難聽....=口=
 xddx你唱得唔錯,,
 唔知我定你好似唱錯音..哈哈"

*敏敏+杰"
-好似nicholas,,XDDDD"

*老玩家+蝶蝶"
-好西利呀..把聲好成熟!

*童童+5號"
-童童把聲好可愛,,5號把聲正

*凱+gerry
-凱,,好聲=] 1o卜

哈~好開心呀~
今次係我第2次玩大合唱,,=]
期待下次,,再1次thz妹G*
MIX廿幾條track辛苦晒你了,,>333<"

哈哈, 終於有得聽喇, 首先多謝晒咁多位比呢個機會我參與呢件盛事:P
妹G mix 歌好堅呀 可以將我唱得唔好既地方較反好~~ 我幾驚影響到大家丫, 嘻嘻, 其實我未聽過首歌的, 果日dl完聽左, 哦~~原來係d舊歌串埋一齊既, 咁都冇咁驚;)

雖然依家好忙好忙, 忙到咩時間都冇晒咁滯, 但我一有時間就會錄歌, 希望自己可以繼續進步, 但都好難~~資質有限.......不過我依然會post歌的, 辛苦大家了 hahaha

再次多謝大家^^

我地2000FUN有係地班歌手真係我地既驕傲呀!!
加油

我覺得最好聽係最後個幾段
大合唱同埋之後個D

都好好好好聽呀!!

你地要加油丫^^

支持支持...
個個都唱得好好呀..
好好聽^^

哇.....留番個言先

唔聽只係睇個心已經覺得好好聽喇........聽下先~~~
-----------------------------------------------------------

一開頭真係好好聽.....好有個勢呀
*風風 with 清清*
風風唱得好肉緊好有感情呀....
清感情都好好呀....但唔夠風風咁肉緊呀...:P
風風同清把聲好夾呀......上次聽你地首合唱歌已經覺架喇

*妹豬深田 with idnumber*
呢首歌都幾一人一句.....要mix得好好同唱得好岩個音同個beat先得架...
你地兩個做到呀....真係唱同mix都好好
<都會散去 都會退去>呢度駁得咁急咁快....
兩個都可以唱得個beat岩岩好....mix又mix得準
好清楚聽到idnumer浩賢把聲呀.....兩把聲都一樣大細聲
idnumber唱<能面對>個<對>都ok:P
最後兩句合唱....mix得兩把聲都岩岩好....兩把聲都聽得好清楚呀
最後個句拖慢都唱得好好.....好岩呀....

*Littlemermaid with santana*
santana嬸一唱<從不>已經好有感情...好激....真係好有<不><no>字個個感覺呀...(嬸唱歌咁有感情個個都知架啦:D)
兩個唱<相當痛楚>都好激好有感覺呀.....個音唱得重重地表達到個感情出黍
littlemermaid真係唱得有d憂怨.....好有<孤獨一個>既感覺

*小雪=〞with 楊門男將*
雪雪同楊門真係好夾呀....特別夾呀.......
兩把聲個beat個音都好夾呀
雪雪d音....輕有輕重有重....
<遙望你跟他的未來是那樣諧和>呢句唱到由輕到重唱得好好呀....好順呀
<餘孽太多>個<多>字同<還可苦出錯>個<錯>字都拖得幾穩....幾夠長呀

*★趙靈兒☆ with 速龍~*
速龍真係冇左個<啊>.....但入之後個都入得幾岩幾穩
有d音唔係咁穩同d尾音收得快左少少
但個感情唔錯呀....有隻歌既feel呀....
靈兒唱得兩句太少喇:P.....感情同拉音唱得好好呀

*『喪兒』 with 小阿杰*
阿杰都夠氣唱.....但可以再唱得放d....盡d咁唱落去...會好好多喔
喪兒d rap真係幾好呀.....d字rap得好清楚呀.....感情又幾好
rap真係幾岩你唱呀

*lover1314 with ~神無月~*
lover把聲好溫柔呀....
唔知係咪大家都係賢有d野都會幾似既呢:P....
浩賢同我都唱過呢首歌.....你地把聲又幾似架喎....哈哈
又覺得無月又有進步喇....d音都輕重感情都做得好好呀.....
但賢把聲好似有少少比lover cover左少少....但都聽到呀...好夾

*小ta with XDDX*
你地兩個和得好好呀.....
小ta 唱高音d聲好好聽呀....又唔會好尖....
你地兩個都好夾呀

*※敏敏※ with κι.δs*
κι.δs把聲好柔呀.....
敏敏個<孤單>個<孤>字好夠響呀
κι.δs<空虛>個<空>字....都唱得幾夠聲呀

<曾無限次>都入得幾好呀....好齊
<wonman>個個都拉得好好呀.....仲好夠聲呀....

*老玩家 with鳳彩蝶*
田田真係唱得好有舊feel呀.....
兩個<啊>都好有感情好拖得岩岩好....好穩呀

*童x2 with 伍號*
童把聲都好柔好好聽呀....
5號都好夠氣唱呀....<仍馱在背後>唱得幾好呀好有感情呀

*凱﹏闊天空☆° with gerry1989 *
gerry把聲勁柔呀....仲有感情仲柔過原唱呀....
首歌真好甜蜜好柔咁既感覺.....真係唱得好好呀
凱都唱得好溫柔呀.....尢其是句<愛上你>呀....超甜呀
唱個咁柔既聲音唱<每個熱吻>....真係好正呀

24人合唱個度最正呀......
分左右聽落去聽得更清楚.....
兩邊女同男把聲都超夾呀......聽落去好舒服呀

合唱合唱歌個part....每對人把聲又夾喎.....
而每對人同每對人把聲夾埋唱一首歌都好夾喎
一d都冇突出黍既聲架.....
呢個組合咁唱都幾好呀....但mix個個就辛苦d喇...
妹g真係好勁呀....聽得出用左好多時間mix...好有心機呀
雪雪同妹g把聲好似變左一把聲咁呀....超夾呀
小賢都浩賢把聲又係超勁夾呀....好似一把聲咁....
去到大合唱個度....又會聽得清楚每一個人把聲.....

咁多位真係好勁呀.....
感情唱功一流呀....
最後係妹g既mixing都好好呀.....
聽落去成首歌都好舒服....唔會有一d音聽落去係好唔舒服架....
支持咁多位歌手呀~~~

呀~~~ 終於上到黎啦~~~~~ 尋日勁上唔到,不知幾心急要聽呢首歌!!!

等我download左o係ipod度聽先!!!!

辛苦哂啦妹g!!!!

感動xdddd
禾用左好耐既時間mix好既歌
第一次send比雪同田聽.
佢地既comment==係......
之後再汁番dd..
終於比大家都覺得好既感覺~>v<
多謝你地呀/.\”
大家都唱得好好..
不過最要汁既beat..
因為冇demo比大家
so大家都跟番自己既style唱..
攪到夾番好d beat好難
都係禾笨先唔記得唱個demo比大家/.\”
anyway~@@再一次多謝你地既支持呀xdd

老實講..咁多歌手一齊唱

首歌唔算太好聽

某d部分好聽某d部分唔好聽

讚~

無需多說, 實在不錯, 而且亦有很專業的感覺.

多謝碟碟推介.

comment之前一早講左了...辛苦晒咁多位...由其係妹g啦...十卜 all

終於有時間聽了@o@
巧聽-3-
十卜...嗯嗯

多謝雪雪比個LINK我上黎 =3=

唔錯唔錯..偶像風風一開頭個吸引度好高.之後聽落去原來個個都好有心機唱
至於每一位有份唱既都有佢地既風格因為你地唔係專業既所以已經冇得雞蛋裡挑骨!一個字..讚
mix果方便當然係好.因為佢都唔係專業架嘛可以做到咁都一樣係..讚!成首歌比人有種舒服既感覺
聽左開頭就想聽埋最尾.希望你地會再有合唱面世..當然唱得特別好既緊係我偶像風風啦^^

掌聲鼓勵!!

啪!!啪!!啪!!啪!!啪!!啪!!啪!!

正丫@@"

希望再有d甘既制作比我地聽

支持你地!!

老玩家  萬歲!!
最棒是你了=3=

路過 ...

聽完 ...

飄走 ...

用心之作
最衰我唔識錄音 ... ( 想參與狀 )

唔回唔係人啦@@

好正丫~~

妹G真係辛苦曬你啦~~><

支持支持大家都唱得超級好!~!!!!!

可惜我部電腦之前壞左,咪又壞左唱唔到可惜,仲可能阻到大家時間=.=””sorrysorrysorryxxx1000000000000000000000000000000000000000

好正呀 !!!!!!!!!真係想參與 =3=

聽晒成首...真係好正呀^^
最鍾意[24位大合唱]O個part~大家把聲好夾,好齊!
support~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 02:45 AM , Processed in 0.049120 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存