2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~ [複製鏈接]

Mandy好得意~~~

Ethan好鐘意~~~

(呢句野諗番起真係好好笑...)

估唔到我地識左已經1年多

不過我諗我地係呢段時間

講野肯定唔夠十句

中二初頭我覺得同d女仔玩得好埋

所以我到頭黎諗番起我係對你唔住

唉=.=...上次約你睇戲

本來我以為同你睇戲

可以對你既時間可以耐d

點知突然你一d理由唔去得

我個時真係好唔開心

近日我又再想約你

但係見到你咁樣

不過無論點都好

敏...我一生只鐘意你~~

[ Last edited by 豬sa姐 on 2005-5-23 at 07:28 PM ]

其實我心心愛著你,無理你天多高有海多深你便走進角洛裹~
我真係鍾意你

to欣:
    我已暗戀了你多年,雖和你說話不多,而家亦有男友,但我也是很愛你! 
>”< I LOVE YOU

我以前對任何事都充滿了自信,但是當我遇上了你,
在我的生命中你的出現令到我不知所措,
你令到我做任何事都無法有正確的決定,
我想.........我是喜歡了你,
你也許不相信,但是這是事實,
可能我根本配不上你,我曾經告訴過我自己,我是有機會的,
但如今我已不再有這個奢望了,
因為我知道你根本不會看得起我,
或者我只是你身邊的一粒灰塵,
但我希望我可變成你生命所須的空氣,
我希望我可以比你早一步去世,
因為這樣我就可以永遠愛著你,
我希我可以有機會親口對你說:『我愛你』
卓兒 該用戶已被刪除

巫巫
       自從比你知道我鍾意你果陣,我知你唔鍾意我
但你又叫我等....然而你卻有了bf,我真係唔知點解要等下去
之後我發覺開始清楚你為人,而且我對你的愛不再存在,我不再等你了
                                                                                                    by 水
=================================================

自從小學畢左業之後,我就再冇見過你,直到兩年之後,我係光輝圍度見到你
你又好似以前小學咁對住我傻笑,我又係好似你咁對住傻笑,講真,我真係有d鍾意你!
你呢,你對我點(要講真果句)如果係唔鍾意我,我會當咩事都冇發生過^^
                                                                                                  by 水

如果一個人有70歲命,
咁即係話呢個人可以生存2萬5千幾日。
我已經過左5千幾日,
好彩ge話仲有約2萬日ge生命.....
唔知我會o係邊日同佢講

~~~我愛你~~~:love::love::love:

...............

死了~!鐘意左你添,點算好呀??

我唔想做衰人呀>_<..我又唔知你對我係點喎,點好呢??

我好怕我又會做左你11個令你心酸的人呀,點好呀??

不如你教下我點好啦!!

”唉~~好都一句;唔好都一句呀,唔該!!”

大家1齊~係要有好多緣份加加埋埋嫁~
唔係話1朝1夕可以做到~大家1齊都要承諾好多野~
人地話鍾意人係唔會覺得辛苦~
我知點解同你1齊好辛苦喇~因為我係愛你~唔係鍾意你

.....

我唔敢講話我會愛你一生一世
我知我亦唔配許e個承諾
不過....
我想話你知
起碼而家ge我係對你一心一意ge

或者你會覺得我唔夠緊張你
不過..
我會話..
我會愛你愛到你唔再愛我果一刻
~小嘉嘉~ 該用戶已被刪除

玩過星曲WEB

自從...我拒絕左你...先知都你對我既重要...我拒絕你係因為
你同我講鐘意我個fd...我怕你玩我..但係當你幾日冇online..
返到學扮到冇晒野咁..有d傷心
我唔知道呢一種係可憐.係抱歉.係補償定真愛...
當你係果日icq問我[你有冇鐘意既人?]
我只淡淡的回答[冇呀..我當正大家係我哥哥咁!]
但你突然咁回應一句[咁我呢..你當我咩?]
我淨係當你開玩笑..嬉鬧咁答[當你哥哥囉]
你又點失望咁回應[咁即係咩?]
我只嬉鬧咁答{有我呢個阿妹你汁到啦,淨係問我既..你呢?]
你愕然咁點答:[我咩?]
我還是盤著嬉鬧的態度[你鐘意邊個同埋點解鐘意佢?]
過了好一陣子
我淡淡咁答:[唔想講咪唔好講囉我唔迫你]
你突然殺出一句令我招架不住:[我鐘意你]
我滿腦子只認為你只是開個玩笑:[今日又唔係愚人節..唔洗玩我架喎]
我地交談左好一陣子..直到我話...
[我地既關係好似地平線咁..唔會重疊架..]
我就開始再見唔到你既問候..憐愛..

但我只想講一句...對唔住
到現時為止..我都未接受到..
對唔住

玲:
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
我愛你...而你正巧的也愛我.....
那........
你生病的時候..我會去照顧你...陪著你到好...
你忘了吃晚餐的時候..我會裝作很生氣...然後說你這議會讓我擔心!...
你頭髮亂了的時候..我會笑笑的替你撓一撓..然後守還留戀的在你髮上多待幾秒...
你想哭..我會陪你掉淚..儘管前一秒我的心情其實是雀躍的
你開心..我會陪你笑出聲..不管我上一秒其實是沮喪的..
我在空閑的時候..會唸唸你的名字,想想你的聲音..
我在發現了好東西的時候..一定馬上想到一定要你來看看..
我失眠了之後..知道你也失了眠..會在心裡偷偷地傻笑..
我在熬夜的時候..接到你只為了說聲不要太累、早點睡了..的電話
會甜甜的笑著..而且乖乖的去睡...
我在想著你的時候..知道你也在想著我!!
:love2::love2::love2::love2::love2::love2::love2:

by 輝

[ Last edited by andy-chung2003 on 2004-6-25 at 02:45 PM ]

to:dick dick
   係人海之中,我有幸識到你,真係我既福氣ka^^
好多次同你嘈交,到最後都會冇事,或姐呢D係情趣啦。
   但你知唔知,因為你,我改變左好多呀,係你叫我唔好死,係你令到我有意義。但又係你令到我好傷心,我唔開心你叫我同你講,同左你講,你又話我搵交
嘈,心事越黎越多,但我已經唔敢再同你講......
   我想好似初初一齊咁,個時同你一齊好開心ka.......
而家,我覺得咩都變左好多,包括你.......
   我真係好唔開心呀,而家就算要喊,我亦都唔會比你知........
因為我唔想話你知我咩事唔開心,你明唔明...............
    我己經好多晚都訓唔著,要到中午先訓到幾個鐘........
你知唔知點解丫........因為我晚晚都係度唸我同你之間既問題.............
只係你一直唔知....
   明知我係度打底既字你係唔會睇到,但我都繼續打,只係想個心會舒服D~
唔想打字喇..........88

[ Last edited by 啜啜冰 on 2004-4-16 at 09:39 AM ]

不知不覺咁暗戀左妳都有好幾年喇,
但成日都無勇氣去同妳講,
因次次想講之前都聽到妳講第2個男仔...
我又會再1次咁死心
我試過去鐘意第2 d女仔架~
唔得呀...
又試過去忘記妳...
都係唔得呀.......
好辛苦~~~~~~~~
但係我點都會係妳身邊
默默咁支持妳~~
希望妳有1日會知道...
仲希望妳會接受我~~~
最後我想講:我鐘意妳呀

ps:希望(妳)睇到啦!!

gary:
  一直以來我以為自己很愛很愛你。但現在我知道,原來你不是我的最愛,我一直想你變作另一個「他」,亦因為我的小氣,我的自私,我的愚蠢令你回到她的身邊,我真的做錯了嗎?我知道你不會原諒我,我知道你很憎恨我,我不介意。我很想忘記你.忘記我曾經有負於你,我以為自己可以為你而改變,最後變了的只是你的心,我很後悔,如果命運可以重頭再來,我寧願我從來沒有認識你。
  你嫌我不夠堅強,我變得緊強;你嫌我不懂得體諒你,我不煩你。但係命運卻是如此殘忍,我一點也不堅強。和你分手的一刻我仍然會流淚,直到你跟我說你一直以來都很憎恨我,我已經再無任何留戀。我知道因為我對你不好才會落得如此下場。你恨我是對的。當初你放棄她選擇和我一起,現在卻放棄我重新投入她的懷抱,值得嗎?值得你為她等嗎?祝你幸福。
                      曾經給你愛過的人,雪上

dick:

可唔可以唔好對我又熱又凍呀,你send比我既sms就講到好掛住我,好愛我咁。但到我打比你個時把聲又好似好想我快D收線咁。你玩我咩。
如果你真係覺得唔再愛我,大可以同我講聲姐,好過對我忽冷忽熱先啦~~~thx.!!

......像我沒有勇氣的人~
連和.你.說話也害怕~
我真覺自己很無用........
不過在這送上千言萬語的祝福

簡單地說一聲.....我愛你呀..

這是失去真愛的時代
每個人都失去了一顆紅草莓的心
遇到考驗就決定分手
碰上困難就找逃避藉口

我已失去了一顆紅草莓的心
沒有甚麼比我愛得妳更深
沒有甚麼比妳傷得我更深
緣來~緣去,本想緣定今生
但原來緣絕於此

夢與幻~星與塵
我對此作出承諾
不論妳拒絕與否
我都會永遠在背後愛著妳
我會為你齋戒248日
這是我對妳的承諾
只因我深愛著…
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:03 PM , Processed in 0.067263 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存