2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~ [複製鏈接]

海柏瑞 該用戶已被刪除
hard 該用戶已被刪除

我其實鍾意左你都年幾了~初初兩年我們剛識時~我知你鍾意我~仲特登接近我~什至把頭放在我的頭上~但我冇好好珍惜呢個時機~可能我太正直啦~不想隨便佔人小便宜~你一到放我一到縮~但幾個月後我發覺我鍾意左你~但沒勇氣開口~年幾後既今日~又覺我配不起你~只能暗戀你~我一直想能讀到更多書後~得到一張高級的成績表時~同時可以搵到一份好工~能養得起你~那時我一定會好努力去追你~希望到時你還沒有男朋友啦~如果唔得~我希望真係有一個你鍾意既好男仔~而佢又對你好~咁我都會好開心~衷心祝福你美滿未來~
但此時心情有誰能共嗚~你黎呢個版睇既機會又很細~我就係到當作個祝福~
唔好當我寫作文..呢d 真野黎~ ~

我而家先知原來我愛你呀...x...
但係如果我可以早d識你.你就唔會同你男友一齊...
或者我可以同你一齊架...
可能係我地無緣la..
連係你樓下都撞唔到你...
但係千企唔好同你男友分手....咁樣就算我兩個係埋一齊都會俾人地...
唔知點咁la總之.......
我諗你應該都係鍾意我架...我諗者...
                                                                 愛你的人上...xx@傷心....

燦爛的言語 
只能點綴感情
如果我沉默
因為我真的愛你
『行』 該用戶已被刪除

妳倆已經有一年了
祝妳聖誕快樂
不能再和妳成為好友成我了人生的遺憾
只想您快快樂樂
生活愉快

如果我可以這樣親口同你講就好了

to 珊:
      我雖然講甜言蜜語好叻,好識哄你....但係我點叻都唔可以哄到你全心全意地愛我我好多謝你曾經咁愛我,我知你而家鐘意另一個,我可能冇人咁靚仔,冇你理想中的模樣......但係,世上仲會有人像我待你咁好咩?像我肯為你無條件付出?會有人樣我這樣寵你,愛你?會有人像我這樣為你守候嗎?
     我知你成日覺得我地冇可能,冇緣,但係一對真正既戀人係要經歷無數考驗.....我地次次冷戰都和好,我地仲唔係有緣?你d fd話我地咁做晒大家時間.....你唔好聽佢地講啦
我地既事,我地自己理番....好冇?如果你真係因為我讀唔到書,最多第時我養你....比信心我,比信心自己.....慢慢來.........會有一日,你會重新去愛我.......我係真的真的很愛你~!我真係好後悔果次對你講既晦氣說話.............搞成今日咁,你可唔可以比多次機會.......我地重新來過好嗎

雖然你會嫌我好沉,但呢幾句我真係出自真心對你講:
                如果這算是愛 我也不忍責備你傻
             我也許都有做錯 能值得死去活來世上有幾個
                  除非他像我 你怎麼可以認錯
                    若有天找到下個
                如若跟他吻別時會令你很痛 問我

為什麼只可跟你維持朋友的愛?

當你一日再次受其他人既傷害,你來搵我丫.......我甘心做你代替品,你都唔好覺得內疚,我可以繼續付出,付出就夠我滿足

[ Last edited by The-rock on 2003-12-28 at 11:52 AM ]
♂你的眼淚⊙ 該用戶已被刪除

曾經  我們每天都向大家吹寒問暖
現在  我們都變得相敬如冰
難道  我們之間就這樣結束?
為何  我對你的好你的愛你都看不見
為何  我們會變成這樣??

唔散..得唔得呀??

to雪瑩
一年了,終於一年了
相識一年,感覺不變
很高興,過了一年,我對妳的感覺還未變
我依然相信我當初的感覺...
你就是我的最愛

i love u~

to婉冰
我真很愛妳呀!妳知唔知呀,我一見唔到妳,我個心就好唔見左一邊那樣。在我同妳相處的時候,妳就對我唔抽唔采,我在果陣時真的好心痛,但妳這樣對我,我都不會怪妳的,我知道妳的工作很繁重,所以妳先會咁樣對我的。我不知道妳是不是真的很愛我,但妳的眼神已經講左比我知妳係對我有感覺的,我從來未對一個女仔那麼尊一的,妳是我唯一的第一個,也是最後的一個。我希望真的可以同妳係埋一齊,照顧妳一生一世。

[ Last edited by ~wai~ on 2004-1-12 at 06:19 PM ]

雖然我明明知道你喜歡我, 但我沒有勇氣親近你, 因為我知道我有我自己的人生目標, 我每天都要不斷地練習, 我害怕沒有時間照顧你 , 我也害怕我會分心 , 我也害怕跟你一起不能逗你開心 , 不能給你幸福 , 但是我會一直的守謢你 , 我希望有機會可以能跟你聊聊天, 嘗試逗你開心 , 這我已很滿足 ,  我永遠愛你.....   13/1

想不到一年後...........我居然會再變成那種廢人............ 而且我愛的再不是你.......... 可惜...........因為我的無知 , 幼稚 ......我害怕我再沒有機會抬起頭了...........不過...........我會嘗試............   7/2

[ Last edited by 阿飛0512 on 2005-2-7 at 09:07 AM ]

To Kaitlan:

我唔知點解你會唔彩我,大概我一定係做左你唔可以接受的事
也許,我同你唔應該認識,也許,呢一切都係我的錯
也許,都係我欠你既,如果叫我欺騙自己,對唔住我做唔到
但係唔講我個心又好唔舒服,雖然我唔知有幾多男仔喜歡你
半年離曾經為你失眠過,落淚過
我敢講我同你係認真既,我願意為你去改變
無錯我是喜歡了你,好想親口講句《我愛你》
可能你會覺得我白痴,不過一點都唔重要
現在只求一個公平的機會,不戰而敗
我輸得唔甘心,就算比我再選擇一次
我都會咁做,最後我希望你留番少許自尊比我
點都好覆一覆我,在此祝你找到幸福

心中無限感概的【傑】

[ Last edited by kender on 2004-1-14 at 02:02 PM ]

寧寧你是我一切

寧寧,自從當天在地鐵裏遇到你,我的心就好像被你俘虜了一樣,不再屬於我自己。我不知道這叫做甚麼,只知道很想能夠見到你多一面。因此,現在每天我都早些起床,早些上學,目的就是可以在車廂裏與你相遇。 每次當列車駛到葵芳時,我的心都充滿無限的期待~期待是我渴望能見到你,雖然我不敢正面望你,但那短短的數分鐘,對於我己經使我感到很滿足了。雖然我和你是兩個世界的人。而我對你的愛更是痴心妄想的,你甚至不會看多我一眼...但是天父讓我能認識到你,己經是很仁慈的。但願我能成為你的守護天使,永遠默默地守護你!

To:我愛的

其實我已經鍾意左妳好耐....但係又唔知點開口...亦冇咁既膽量去同妳講...我愛妳

其實我都知道...妳已經有左鍾意既人(盲既都睇到=_=" )

但係我唔介意......只要妳開心就夠啦...

我會喜歡妳直至到海枯石爛......世界末日

講多都係冇用....i love you forever!!!!!!

from:愛妳的人

[ Last edited by Ronaldo on 2004-1-14 at 05:01 PM ]
李不太明白 該用戶已被刪除

愛,不愛,是不能找籍口,也不能停止
這些籍口,只能去安慰自己,不能令自己不去愛你
對不起,我還依舊愛你.

不知道...不知道...
幻想是用來填補夢想與現實的差別
幻想, 總是美好的
如毒品, 叫人又愛又恨

夢想, 還是太遙遠了,不是我可觸及的
幻想填補心靈的空虛
感覺, 很舒服的...
暫時逃避殘忍的現實, 回到夢想的懷抱
在那裡, 的可以靠近你, 可以觸摸你...

...醒來
回到殘酷的現實...
沒分別...你, 依然是他的
我還是在逃避已接受的事實
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:01 AM , Processed in 0.055720 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存