2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

你而家知唔知我最好鐘意你??
見到你又冇野講,見唔到又唔知點咁
你可唔可以講得清楚D阿~~
唔好咁對我OK??

[ Last edited by 冰.冰 on 2003-10-19 at 10:27 AM ]

情至義盡!
曾經講過大家係好朋友
但係每次見到你條仔我都好難受
希望你遠離果d咩咩咩啦
我都想你好好生活落去
小雲的千哥哥 該用戶已被刪除
絃之花月 該用戶已被刪除

我愛的人:

我只想真心和你說一句,我真的真的很愛你!你不需要明白,
                   但願你繼續讓在在你背後支持你,照顧你,關心你...

愛你的人

豬豬
大個啦
今日生日
生日快樂
你要知道
你身邊永遠有我咖
無論點 我都智支持你咖
kitkithk8 該用戶已被刪除

TO:凱琪
  我真係好鐘意你呀......
飛左你條仔啦.....
       同班同學PANPAN上

高度不是問題.....
美與醜也不是問題.....
最重要的,是我喜歡你~
兩個人的相戀,不在乎外表,只在乎的
是所愛的看法與感覺~
曾悄悄地暗示....可惜失敗....
如今無論看到與否....我想你知到的,是你在我心中的位置~
最後,i hope you will see it......
" I Love you~ "

心痛
是否應該放開你的手
才不會那麼心痛 才不會煎熬的
令人發瘋

掀開已結痂的傷口
就像你給我的夢 扎著碎裂的玻璃片
一樣痛

扯開遮著謊言的事實 迷幻的泡沫
好像 你從來沒有給我夢

你說你沒有對我說過 似夢的謊言
只是
你從沒愛過我 從來沒有 根本沒有
是否應該解放心中的傷痛
才不會那麼痛

擦乾心中的淚水
祈望夢從未被打碎
只是事實勝於雄辯
你的謊言依舊在那時之間瓦解
不在復原

是否應該鬆開感情的枷鎖
不想思考彼此的紛爭 只要傷口逐漸的消失 復原
不再想起你給予的笑靨
那只是謊言

我癡癡走入你設下的陷阱 以為你只願意守護我
但事實總讓我的心被掏空 失去進一步的勇氣
我的心 還繫著你
你原封不動還給我的是
不可以愛你

我拉著你的手 你卻轉身就走
我只得到你的一聲
I am sorry.
Don't like you.

我忍唔到la,其實我真係好鐘意你丫
我日日都望住你,但你都毫無表示,
我很想知道你鐘唔鐘意我
我答應你,我可以為你捨卻一切
但願能和你一起分享無盡的未來

TO..EE....
雖然都鐘意左妳半年..大家都知道...不過我始終..未能夠拎出勇氣去接觸妳..
未能夠同妳做朋友...日日..妳係我隔呢班....我望左妳一眼...但係得不到妳所看我的一眼....幾個星期之前..知道左妳已經鐘意左第二個人...仲可以一齊好幸福咁...
哈哈...仲記得一個月之前..妳叫我一定要改得大膽....妳講過會等我..
點解而家先同我講...好憎我...我好討厭...我個心仲未碎...我係個冇用既男仔..
自問...我唔知咩叫做愛囉...但我想話比任何人知...我而家每一分每一秒都比其他人
更愛妳.以前..放棄一個唔鐘意自己既女仔好易...但係我多謝妳教識左我咩係愛囉...我根本..到而家仲未放得低...人地話半年好短時間ja...未傷到好深既...不過我想同人地講..愛..係唔分付出左幾耐幾多時間..我一心....愛佢......雖然.............經過左個幾星期...係學校...我做返我自己....
我呢個星期一直係學校....搵開心..搵快樂比自己...係到笑...好似好開心.....
返到屋企...我寂寞到想喊..............好想妳呀...明明有好多機會比我...
我浪費左呢半年d機會...........我...希望我可以放低妳...亦希望妳可以幸福....
我會繼續去找尋屬於自己既幸福............最後..................................
我想講....我真係......有..好深好深咁愛妳......對唔住..........................
而家..諗返之前..即便搵人傾訴左...明白左...決定做返自己
我去面對妳...可惜....妳已經離開了........
我係.....好感慨囉...如果可以從頭開始過.....
我唔會白用左每一日.....
我唔可以打機打機再打機..我想照顧一個女仔.....................

七夕..

[ Last edited by 【風劍之希】 on 2003-10-28 at 09:10 PM ]

to~wai.
  我記得係6月到..識左你...
果時係成日話我花心又話我衰...
之後你仲add左我icq...果時你一on就會搵我..果時好開針ka~
你講d野又好好笑~有一日..你離家出走...話要去我屋企住...不過我幫你唔到..
之後你去網吧online搵我...問我做唔做你條女..
果時我唔知點...又驚你玩我....不過..最終我都做左..
不過你離家出坎就好少on..
有時on都係我叫你...
我一叫你你就話返緊工.....
慢慢就成2個月再冇搵過你..果時我都死晒心..
我岩岩死完心你又搵返我...
我好韉...我驚又比你玩...
之後我又做返....我好驚真係比你玩..
但係...我真係錯左..你根本係個花心ga人..
你一直同我講你冇溝女..
但係你唔好真係以為我好笨.....
我一直係度扮唔知...
但係我咩都知....依家我諗我再同你落去都冇意思...
你有你溝女la..我唔會再阻你...都唔會再煩你..搵你..

[ Last edited by §邀月§~☆ on 2003-11-7 at 01:04 PM ]
devilk 該用戶已被刪除

To VavA

如果從前沒有愛過
現在的感覺算甚麼
明白到愛不用理由
了解最後可能受傷
深知已經過份投入
離開只會傷上加傷
喜歡可以為妳而忙
喜歡可以為妳分憂
喜歡妳傻傻的想法
喜歡妳愛向我訴苦
喜歡這樣的一個妳

給老公的情信

老公:
      老公,我睇到你icq個info我...好感動丫~~估唔到你係咁愛我既。我好希望我同你可以永遠永遠係埋一齊,永不分離!!
      老公,你同我經歷過咁多風浪,都唔嫌棄我,我好開心丫。你又尊重我...我會愛你一生一世嫁~初初開始個時,我知我俾唔到安全感你...你成日好似好驚我會飛你咁...不過唔緊要嫁...你明白我真係對你真心就得嫁喇~
      老公你估我地到時大過會點丫...我都係到諗緊...總之唔理咁多喇,你變成點我都會愛你一生一世嫁!!!!

最愛你的老婆上
打人憤世 該用戶已被刪除

只要你開心我就開心,不倫是誰同你一起,你覺得開心既路就行喇,我會係後面幫...
我日日晚上都有祝你身體安好,開心新樂,我唔會騙你,係一次都唔會,可惜我資質不夠.....  i love you~
happykevin 該用戶已被刪除
阿尤 該用戶已被刪除
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:23 AM , Processed in 0.051756 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存