2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~ [複製鏈接]

妙..
我我我很很很愛愛愛妳妳妳~~
                                    俊
bizi 該用戶已被刪除

我既嘉慧...離別了你我的心很痛...

家家!!當我第一眼見到你就like你了!!你是我的天使!!!
開學9月1日至今~我巳經like你了!!!
最可惜我無法正面地對你說一句:我愛你!!!!

家棋!!我好愛你呀!!

笑傲無雙

To:珊
  珊,我真的好愛你,我擁有你就等於擁有全世界,失去你我就變得一無所有,你說分手的一刻,我的心真的很痛。我當初沒有盡力挽留你,是我一生中的遺憾,如果時間可以倒流,我一定唔會讓你走,我一定會盡力挽留你,現在我可以做的只有等待你和祝福你。
                                                                                  Ronald

to pu
    雖然你係咁對我 我亦都唔會放棄你 我會履行我既承諾 你係我唯一認真鐘意既人 亦都係最後一個 我愛你一生一世
                                                                              Terry~~

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
■■■■■ ■■■■■■■■■ ■■■■■■■■ ■■■■
■■■■■ ■■■■■■       ■■       ■
■■◤ ■ ■ ◥■■■■■ ■ ■■■■■■ ■ ■■■
■◤ ◢■ ■◣ ◥■■■■■ ■■■■■■■  ■■■■
■ ◢■■ ■■◣ ■■■■ ■ ■■■■■■■ ■■■■
■■■■  ■■■■■■■ ■■■ ■■■■■ ■ ■■■
■■■■■ ■■■■■■ ■■■■■ ■■■ ■■■ ■■

我以前唔識珍惜您
我都時間過左係追唔返
但我都一樣係咁愛您嫁>.<

借a/c 一用的人

其實當我同前度條女分手果陣 我已經開始鍾意你..只是好淡淡既意思

當我再忍唔到條女對我粗聲粗氣,我決定左分手.,.分左手1個月都未夠

我已經同左身邊既人講我鍾意左你,.,.可能大家都覺得我係一個衰人啦

但係邊個知我對前度條女的容忍度到左極限..

之後當我前度條女知道我鍾意左你之後佢做左d我好嬲好嬲既野.,.,.

好多好多人都話我咁快就去溝第2個 散左冇幾耐ja啵,...

可能啦  但係 如果呢一個如果係我一生中最愛既人 咁我錯失左機會lo

我仲記得我個fd 同我講 做自己鍾意做既野 唔好去理人地講d物野

就算出面幾多中傷你既野 但係呢一件係你自己鍾意做既野 唔做可能會後悔.

之後 我搵左一日得返我同你兩個人既時間 好好好大膽咁講左一部分野

唔知做物 果陣我完全開唔到口講自己想講既野 我記得呢d feel之前未試過

就算係我曾經認為前度女友係我一生果陣我都未試過

我講左之後 你話唔知 我講左唔知咁我話事啦啵

當你講唔好掛果陣我已經知道你對我完全冇feel..

之後我訓低左我望住你都訓低埋 果陣我個心諗緊好多野  

咁又係 又唔係識左好耐 但係我講左 你會唔會避我?結果避係有少少避ga啦

每一次避我 我個心都有一種莫名既悲痛.

但係我係一個唔會放棄既人...另一個角度睇我可能係一個好煩好煩既人..

但係我寧願做一個好煩既人都唔想做一個講大話既人....

因為唔放棄係一個終身承諾

依家 我覺得自己真係好鍾意你...

雖然你對我冇意思 有人講呢d係犯賤不過冇所謂啦

因為我真係好愛你 雖然只有幾個月識既日子   

而你個名我唔會講出黎ga啦

我只想你知道我好鍾意你同埋唔會放棄

[ Last edited by 凸~千年肥蟲~凸 on 2004-12-27 at 12:56 AM ]

日見夜見我愛你

三日不見愛死你

四日一見攬死人

五日不見我愛你
心跳回憶@Kobe 該用戶已被刪除

to:深愛既雪雪

不知如何說有多愛.......
量也量不出多深;
只知道03年冬妳隨風飄來-----
為我帶出04年第一場唯一一場~~~
最刻骨銘心的一場雪!!
因為有妳,我懂得去愛雪,念雪....
妳也讓我知道心中有太陽,
因為在我心的太陽為妳溶掉--------冰冷
一切的心結一切的霜凍,
不是一早溶走了麼??
為何在04年的冬又回來......
難道這是雪的命運........
戀雪的考驗嗎?
不管雪會否再被溶化,
或是堆的更深更厚..........
心中的太陽永遠都會為妳驅走冰冷!!
每當望見天空中下的雪.....
就是身在天涯海角,
這04年的第一場唯一的一場雪........
都會永遠在我心裡不滅的!

永遠愛妳,守護妳的痴心釣雪漢

鎵...
後悔...當初甘樣對你...
如今已經做錯 記下的只有缺點
好希望可以 返去之前...
現在我只希望你可以快快樂樂甘生活...
                                                願把我這生的快樂送都給你

To:雪儀
           當你離開我既時候我是個小孩.但係呢2年.我每日都係到想住你
           當初我唔識去愛你.但係只要你比多一次機回我.我會用心去保護你
           如果我同你真是完了的話.可不可以比我係呢2年黎想見過你的
           願望.....我永遠都愛著你..最重要的事係冇人可以替代你的位置/.\
                                                                                                  by:鍵濠

to 呀king:
      我知..我對你太好  比左好大壓力你  但係你可唔可以比多個機會我改
我真係仲好鐘意你   我見到你有次放學同個男仔一齊行  我已經好肯定我真係仲好鐘意你  我好想見到既  同我諗既  係兩回事  我真係好想好想再同你係返埋一齊
你可唔可以比多次機會我...比我每朝都可以叫你起身    比我開心咁拖住你隻手行街
我唔會再好似之前咁...
                                     by 呀Lin

聰聰. .
我好掛住你呀*可唔可以俾個電話我丫..
前果排..我諗住唔搵你..我就會唔諗你..*就會唔鍾意你 ..
但..唔係ga*!!我覺得自己好需要你.."!〞
`/0U always..in my minddd…
>>將燈光關上後..便放心懷念你*<<
                         }}*‘只可惜,,﹏只夠力啜泣#
    ::從來未吻你*<<卻已學懂去被忘記>>
        怎捨得將你當"●朋友●○
  >>>若我用眼淚..借力去講,,越來越愛你!!"爽不爽快"?]*

****  你應成過我ge野..我記得'
但    . ..         完 了!!        <<     而家只想..你唔覺得我煩!
              最後. . ..我[[[[ 真係好鍾意你呀![[[[[[
↙豪↘ 該用戶已被刪除

你: 你會唔會有日唔記得我 ?

我: 只要天上面仲有星星, 我一定唔會唔記得你 . . .
豪@Ho 該用戶已被刪除

老公~
我地話咁快就快一年啦係埋一齊~
30號你就23歲了...
我仲未諗到點同你慶祝=_="
我會盡快諗好架啦~~~~~~c_c
口水攻擊!你咪走呀
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-15 01:17 PM , Processed in 0.042574 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存