2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~ [複製鏈接]

心中既人:
     我諗我係你心中唔係好重要,平時都冇得同你傾下心事...你知唔知..你online send一句.."hi" 俾我...我都可以開心足一個星期..但係現實偏偏唔係咁...你身邊太多比我靚仔既人喇...我只是一個樣子平凡到冇得再平凡既人..你其實係好人離嫁..人地點諗你,你唔好理..做番自己就係最好喇...e d叫自然美嗎!我唔係成日同你見到面..一日見到一次..知你開心就得喇..遲d我驚連d個機會都冇埋..我好怕..我好驚我太在乎你喇........ 我唔介意你點諗我...但係我都係忠於自己心中既說話啦.."我   愛   你   丫".....
                                                                         心中只有你既人

[ Last edited by 20001066 on 2004-10-4 at 05:42 PM ]

to 笨pu
    生日快樂,我都唔知道選擇左冇出來見你係岩定錯,見到你都未必會開心.而且有唔識既人係度,我都唔會點出聲,我出來都冇意思啦,我今日有上過公司,但冇入來,我驚見到你會唔知點咁,anyway啦,我愛你~
                                                            Terry~~~~~
好天氣 該用戶已被刪除

期望你有一天會看到:
     起初找水泡的我是個壞人
     今天真正喜歡你的人也是我
當天曾經助你去選擇應該如何決定那位做作為你的主角..
今天主角很想是我..我卻不懂教你如何做
     曾與你的快樂..開心..
     今天不再有
非常想你看到今天我所想的所寫的
現在也差不多沒有了這機會
     期望你的將來會更美好..會更快樂

今天..
你的義兄..朋友..真正喜歡上的人在祝福你
bizi 該用戶已被刪除

現在的我..仍是很無能..但我會為你而努力..奮鬥..期望有一天能與妳相遇..

婷  
  我知我唔認識妳,但我真係好想同你講一句我愛你囉。 
   我由中一開始鐘意你到而家中二了,我有你既icq
    但都唔敢去add你,只在看你的onfo,有無online。
     有人說你曾經鐘意過我,唔敢同我講,點解我果陣唔信。  
      我而家知我錯了。我愛你…婷*
                            俊

盈:
我知係我唔岩...我之前放棄左你...但係...我知錯喇...
但係而家到頭黎,我發覺最鐘意果個都係你...我好愛你...
雖然你而家同佢好開心...就算我已經再冇機會...我都會祝福你地幸福......
就算你唔比機會我...我都唔會怪你...要怪就怪我之前對你唔住...
                                                                                       翔
☆傻婆怡★ 該用戶已被刪除

唉.......

老公:
^^好開心呀同你一齊唔經唔覺已經有8個月啦,
真係比我成功左,從來冇一次既感情係超過半年,但係,同你一齊得左啦~
就算到左今時企,我依然係咁愛你! !
老公呀,你知道嗎~我覺得你真係好錫好錫我喔,
我脾氣,但係你會忍,當忍唔到既時候,你真的發脾氣了..
但係,你一惡,我就會喊...我一喊,你既火氣亦即時比我淋熄,
從來鬧交,贏既都只會係我,唔知道會唔會有一日,
你真係頂我唔順離我而去呢?
我問過你,你同我會唔會一世,你答我:只要你唔蝦我就會.
哈...我真係成日蝦你咩,咁又係既,你永遠都係佔下風既一方..
我鐘意公仔,你就同我去買,知到MK新之城下面有得夾又方便我地打機就成日去
知道元綠有得換NICI公仔又狂同我去食,而家已經換左10幾隻..使既錢都唔少
我諗除左你之外,都唔會有咩人同我去癲囉@_@
有時候,我唔開心,同屋企人有衝突,永遠會支持我同鼓勵我既
就只有你,無論點你都唔會認為錯既係我,
就算要返工,放左工之後勁累,你都會專程係銅鑼灣搭勁遠車入黎陪我,
我知道你會好累,但係你1D都唔介意,
我記得,你成日喊,你雖然唔係第一個為我喊既男仔,但係我知道
你之所以喊,係因為係愛我,你在乎我,你怕我會走,
所以你喊,人地話男兒有淚不輕彈,但老公你就男兒有淚係咁彈,哈哈
我D朋友話成日喊既男仔唔可靠,但係我就唔係咁諗,
平時既你根本就唔會喊呀呢樣果樣,
我覺得,同我一齊既你係最脆弱同最易受傷害既...
我同你既愛,雖然未必好似人地咁愛得轟轟烈烈,
但平淡得黎又好開心好甜蜜^^
係你身上,我搵到幸福,當我唔開心既時候,你就係我既避難處,
你包容我支持我愛護我
老公,我唔可以向你保證D乜,但係,我真係好希望,我可以同你一世,
我真係好想好想嫁比你,做你既老婆^^~
如果可以係你25歲前結婚就好啦,哈哈,果時我就22歲@_@"~
我知道你唔想生BB,唔緊要~
養隻貓貓狗狗都一樣~
我愛你,ming!
                                                                       老婆文文字

十週年勳章(賀詞)

VINCY, 我愛你, 永永遠遠咁愛你一生一世
希望你能夠再一次同我一齊......

珊:
   我係都同你講  唔知你會唔會贂都 唔知點解每次去都你班
我都會不奇然的望住你  每次見都你同我d
fd 玩我都想玩 但是 唔知點解我唔會去玩
可能佢地都知我同你 係男女朋友關係   
令我有一種唔想過去玩ge感覺  每次聽都你
的聲音我都會 望下你係邊 每次見都你 我
都會望住你  每都小息 我好想見都你 同你
玩  我好想知你係到你係都想緊咩  你想我點
對你  點都好  好都會好鍚你嫁 ^^~
                                                    愛你ge  俊^^~

媚,
   我知你唔會鍾意我....可能係你大過我....又可能你由頭到尾都無鍾意過我...
我知既....但係我都係想要你親口講個答案俾我知,俾我心惜呀...但係我都會默默咁祝福你架...希望你快樂...
                                                                    一個愛你的人...

i凹u............>3<真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的真的

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
▉▉▉☆◢▉◣◢▉◣◥◣↙◢◤/↙/☆↙/☆
☆▉//▉↙◥◤☆▉/◥▉◤☆◢▉◣/▉↙▉
↙▉↙/◥◣☆   ◢◤↙☆▉//▉☆▉↙▉/▉
/▉☆↙/◥◣◢◤☆↙/▉↙/▉↙▉/▉☆▉
▉▉▉/↙/◥◤↙//↙▉☆/◥▉◤☆◥▉◤     只愛你一個...

儀.
我有時好多野想同你講又驚...唉....真係覺得自己好冇用
星期5個件真係令我好後悔...雖然你原諒左我...
但係令我少左一次見你既機會......唉....又要等到下星期先見到你...
好長遠AR.......因為我真係好想見到你..........我好想同你講聲....
我愛你
                                                                                       均

to: 我一見鍾情ge同班同學

好想同你做男女朋友~
真係好想~
你唔好有gf ar~~~
仲有ar!! 我冇bf ga!
唔好以為我有la....
好想日日都同你一齊返去~
haha~
             from: 我

你是太陽,隨時隨地散發著耀眼的光彩;
我是月亮,因為有你的照耀,我才能在黑暗的夜空裡閃爍
我愛你!!!!!愛你一千億年!!

To︰小瑩瑩
      我哋識咗都差唔多有成年la,我對你嘅心意你應該好明白。不過我成日
都有事冇事咁做一d嘢令你唔開心,成日激你,真係好對唔住呀!希望你可
以原我!我真係想我哋兩個可以永永遠遠咁喺埋一齊架!我一日未死你都
唔可以離開我呀!
                                                                                           永遠愛你嘅
                                                                                              小高比上

[ Last edited by 小高比 on 2004-10-24 at 09:25 AM ]

心中的人:
    識左你都差唔多三個月,我明示暗示左幾次你都扮唔知,你係真唔知定係假唔知,
我真係好辛苦,點解仲意你會咁辛苦。你可能未接受到我,但我都會繼續等你,可能
咁樣好傻,但如果可以同你一齊我覺得係值得。
                                                                                           等待你的人
                                                                                                       然

[ Last edited by 【天龍】 on 2004-11-3 at 10:45 PM ]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 09:19 PM , Processed in 0.105183 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存