2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 【下載】香港版『墨湘-泰坦』v2.0.0 主程式 *14/AUG/08 ...
go

【下載】香港版『墨湘-泰坦』v2.0.0 主程式 *14/AUG/08更新版本* [複製鏈接]

雲起官方認可香港版
『墨湘online-泰坦』v2.0.0 主程式

↓↓↓↓↓ 泰坦 v2.0.0 版本 遊戲主程式↓↓↓↓↓

官方下載點 <--- 2008年8月14日釋出更新版本
[雲起官方下載點1(香港官方載點)] --- 按此下載 -(Size : 609 MB)
[雲起官方下載點2(澳門CTM線路)] --- 按此下載 -(Size : 609 MB)
[17t17p論壇下載點(CTi 香港寬頻線路)] --- 複製以下網址下載即可 -(Size : 609 MB) <--- 香港寬頻HKBN用戶極速下載

ftp://download:download@download.17t17p.com/MS_HK_Client_v08071701.exe

[FlyerSky論壇 下載點(互联通 CNLink 線路)] --- 按此下載 -(Size : 609 MB) **有線寬頻 i_Cable 單點下載時速度非常快**

(雲起官方認可的直接下載點連結, 絕無病毒或本馬成份, 百份百放心使用保證!)
[澳門下載點, 2009年03月20日己更新]

已有 3 人評分威望 Good 收起 理由
luciferchoi + 20 鼓勵
!卡斯拿斯! + 2 你的文章對我很有用。謝謝!
游俠卡倫 + 1 感謝分享!

總評分:  威望 + 20  Good + 3   查看全部評分

你有冇down
玩唔玩到呀??

我梗係 down 過, 裝到, 用到先貼出黎啦 ^^"

一定要安??
???

原帖由 oceanocean12 於 2006-10-28 10:32 PM 發表
一定要安??
???

如果你本身玩到既
就緊係唔駛再裝多次啦

推一下先...

因為呢幾日太多人都話重裝後都更新唔到

而我係用呢個版本黎安裝 or 重裝
都能順利更新和進入遊戲

至於其他原因而令到其他人玩唔到我就係咁清楚了
希望我會搵到原因啦, 旨意雲起, 食得屎了

我之前係用IE 7.0的所以一開墨香會話頁面上載中
但係我刪左7.0之後的確你更新到但係裝唔番IE6.0既........
唔該幫幫手

原帖由 肥杰 於 2006-11-6 01:14 AM 發表
我之前係用IE 7.0的所以一開墨香會話頁面上載中
但係我刪左7.0之後的確你更新到但係裝唔番IE6.0既........
唔該幫幫手

如果你剷左之後, IE 應該還原返做 IE6 SP1 or SP2 版本架

因為 XP 本身係內建左 IE 6 架

假如你唔係用 XP 既話
你根本冇可能裝到 or 係電腦上用過 IE 7

原帖由 野草的垃圾 於 2006-11-5 11:56 PM 發表
推一下先...
......................................................

希望我會搵到原因啦, 旨意雲起, 食得屎了

非常認同:o 凸 . 食焦啦代理重屎過我地 d 玩家 .

原帖由 野草的垃圾 於 2006-11-5 11:56 PM 發表
旨意雲起, 食得屎了

完全認同 =.=

佢上次搬完伺服器, 好多玩家都登入唔到.
佢完全冇符, 我都係靠呢到d玩家心得先入得番.

好彩今次咩事都冇, 如果唔係又有排頭痕...

野草入入來~

我裝左你個墨香再裝個更新玩唔到呀-.-
但唔裝更新玩到喎-.-
個雲起更新檔一個字:廢

原帖由 陽光----光仔 於 2006-11-6 11:39 PM 發表
我裝左你個墨香再裝個更新玩唔到呀-.-
但唔裝更新玩到喎-.-
個雲起更新檔一個字:廢

我由第一次玩墨香, 從頭到尾都冇過佢提供既更新檔黎更新既

我全部都係有佢自動線上更新架

即係用左我提供既 v1.02 版主程式玩到啦 ^^
咁你咪好咯, 又可以快d升到40級咯 ^^

11月份
最後一次推本帖了

*11月12日, 新增*
[新增] Badongo 下載點
[新增] 插入 安裝教學 連結
[更新] 重新編排過 1 樓帖的文件內容

如再有任何資料需要更新的話
我只會用 "編輯" 帖子功能, 決不再由自己本人推帖
that's all ^^"

另外:(以下是我本人在2000Fun論壇內發過的遊戲安裝帖)
RF Online
Mt2 - 龍駒Online

樓主 可以send11月17日果個更新檔比我 下載得勁慢 ericchan12000@hotmail.com

原帖由 城南 於 2006-11-18 12:30 PM 發表
樓主 可以send11月17日果個更新檔比我 下載得勁慢 ericchan12000@hotmail.com

原帖由 bUt。 於 2006-11-18 08:42 PM 發表
兩個更新檔d file都有問題..?我解壓唔到..

我問過官方回報了
佢地都話個 17 號更新檔有問題

建議你地兩個試下:
1. 一定要肯定個windows冇裝過 IE7
2. 剷 game (連目錄)
3. 下載試用 "遊戲主程式 (Build 06081101)" 吧
4. 重裝後, 乜野更新檔都唔好裝, 睇下點先 ^^

因為我真係重覆過 step3 & 重裝多次都冇話玩唔到喎
另外, 我係完全冇裝過官方既更新檔架 ^^"

更新程式 (2006年11月17日 , 文件大小:7,560 KB)**不能自動線上更新, 才嘗試用這個吧**
http://www.runup.com.hk/download//mspatch011617.zip
好似跟新唔到咁既

點樣睇部電腦裝左IE幾﹖

原帖由 bUt。 於 2006-11-18 09:23 PM 發表

1定要裝ie 7 ?

<--- 11月14日更新到此
遊戲主程式 (Build 06081101)(2006年08月11日更新)**需將 5 部份, 全部下載回來**
Part 1 - (exe, 89.9MB)
Part 2 - (rar, 90.0MB)
Part 3 ...

1. sorry
我打錯字
係一定要 "冇" 裝 IE7 呀

2. 係要down晒5部份, 看紅字
官方提供既下載點仲慢, 可低於 1 KB/s
昨日小築 既下載點, 版本係超舊版架

所以我先至 upload 新版去其他地方俾人down咋
一定快過官方個速度啦 (我好多fd都試過官方慢到嘔*pccw, hkbn, hgc, i-cable...*)

原帖由 勁舞乂小豬 於 2006-11-18 11:23 PM 發表
更新程式 (2006年11月17日 , 文件大小:7,560 KB)**不能自動線上更新, 才嘗試用這個吧**
http://www.runup.com.hk/download//mspatch011617.zip
好似跟新唔到咁既

原帖由 bUt。 於 2006-11-18 11:02 PM 發表
我試過DL上面果個 要DL N耐..
DL下面果個就好似解壓唔到

彈左依個出黎

建議學我咁
只裝新版, 唔裝更新檔啦

我由玩 墨香 第一日, 全冇裝過佢地既何一個更新檔黎玩架

都係就咁由佢自動更新架

請問係外國 , 但連接失敗 點算好 !?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:59 AM , Processed in 0.036488 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存