2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 美容髮型講場 暗瘡 / 暗瘡印專區(請勿另開暗瘡問題post) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 小sion子
go

[美容-皮膚問題] 暗瘡 / 暗瘡印專區(請勿另開暗瘡問題post) [複製鏈接]

唉,個陣係咁支佢,宜且唔支又好耐都唔好
宜家見住d洞真係後悔,我都知應該要出去做treament先搞得好,
但市面咁多間,都唔知邊間真係有效,比d意見plx
學生哥錢都唔係多,做完冇效果真係白做

原帖由 wai.. 於 11-5-1 11:32 PM 發表

讀到中5..
年紀大..講到好老wor..
洗面奶..多唔多面油..多好似唔岩用..
有家姐唔怕la..叫家姐教d美容方法畀你law..
美麗日記幾好既..底..多款..但效果唔係個個都讚..

我10月份又變19歲啦=_=''時間真係過得好快嫁~
可能未拍過拖..覺得自己好老/^\''暗瘖印搞到我成日唔夠膽追女仔-3-

我面油係t 字位...同埋個nose 付近兩邊多囉
好似出面個post 問毛孔定係暗瘖個個影幅相個個位置多
我又係好似佢甘..個到d 毛孔好粗大
搞到影大頭相勁唔好睇>_<!!!

我可能係油性皮膚d人黎....去萬寧唔知有冇個d 叫洗面"番簡" 買
可能個隻先可以洗得好乾淨...因為我塊面個t字位都好多油滋
個nose 支極都仲有油滋的.....

我的美麗日記效果真係唔係人人讚好..哈哈~
我皮膚太差...所以成日用完d 面膜都唔知有冇用~

原帖由 火狼cool 於 11-5-1 11:39 PM 發表

我10月份又變19歲啦=_=''時間真係過得好快嫁~
可能未拍過拖..覺得自己好老/^\''暗瘖印搞到我成日唔夠膽追女仔-3-

我面油係t 字位...同埋個nose 付近兩邊多囉
好似出面個post 問毛孔定係暗瘖個個影幅相個個位 ...

我今年24都未拍過..你個路程幾似我haha..
多油唔好用洗面奶..
你講既"返揀"..都岩用..
去body shop睇..應該有岩你用既野..

原帖由 wai.. 於 11-5-1 11:51 PM 發表

我今年24都未拍過..你個路程幾似我haha..
多油唔好用洗面奶..
你講既"返揀"..都岩用..
去body shop睇..應該有岩你用既野..

...嘩=.=''24歲都未....你工作環境應該好少異性???
我可能都會好似你甘..嘻嘻

body shop 我好似未見過...= ='''應該係邊d地方有???

原帖由 火狼cool 於 11-5-1 11:55 PM 發表

...嘩=.=''24歲都未....你工作環境應該好少異性???
我可能都會好似你甘..嘻嘻

body shop 我好似未見過...= ='''應該係邊d地方有???

我自已問題..
bodyshop好多地方都有...
你應該見過..唔認得ja..

原帖由 wai.. 於 11-5-2 12:10 AM 發表

我自已問題..
bodyshop好多地方都有...
你應該見過..唔認得ja..

係咩= ='''我係觀塘、藍田...九龍灣都唔見有-口-'''
有冇圖睇下...

原帖由 火狼cool 於 11-5-2 12:22 AM 發表

係咩= ='''我係觀塘、藍田...九龍灣都唔見有-口-'''
有冇圖睇下...

你係yahxx seach下你知..你一定見過..

原帖由 wai.. 於 11-5-2 12:37 AM 發表

你係yahxx seach下你知..你一定見過..

好的...樓上有個爆頭仔...你答下佢d 問題-v-驚你miss左佢~

原來apm同埋德福都有....唔知夠唔夠膽入去tim=.='''

原帖由 火狼cool 於 11-5-2 12:50 AM 發表

好的...樓上有個爆頭仔...你答下佢d 問題-v-驚你miss左佢~

原來apm同埋德福都有....唔知夠唔夠膽入去tim=.='''

我都好明..
但入面大部份係暗倉用品..
入去吧
真係miss左= =

原帖由 headShoot 於 11-5-1 11:34 PM 發表
唉,個陣係咁支佢,宜且唔支又好耐都唔好
宜家見住d洞真係後悔,我都知應該要出去做treament先搞得好,
但市面咁多間,都唔知邊間真係有效,比d意見plx
學生哥錢都唔係多,做完冇效果真係白做

讀緊書就唔建意去..
因為唔係去1,2次..係KEEP住去..仲要不一定百分百..
你而家做返好d..
一係唔支..一支就支清..
有冇用開咩暗倉用品..

原帖由 wai.. 於 11-5-2 01:42 AM 發表

我都好明..
但入面大部份係暗倉用品..
入去吧
真係miss左= =

仲要大型商場...@@'''
你有冇入過去??= =

原帖由 ah屁;} 於 11-5-2 01:38 PM 發表

仲要大型商場...@@'''
你有冇入過去??= =

我又未入過去買野..
因為我屋企之前去買..我用佢地o個d

原帖由 wai.. 於 11-5-2 02:49 PM 發表

我又未入過去買野..
因為我屋企之前去買..我用佢地o個d

喔....@@''我今日唔撐場啦...聽日考會考..

原帖由 火狼cool 於 11-5-2 05:28 PM 發表

喔....@@''我今日唔撐場啦...聽日考會考..

畀心機..早d訓.

聽日考埋聆聽..就等到25號先考...

唉...不過IVE仲未過到關,壓力真係大....好驚要浪費多一年

原帖由 火狼cool 於 11-5-3 08:05 PM 發表
聽日考埋聆聽..就等到25號先考...

唉...不過IVE仲未過到關,壓力真係大....好驚要浪費多一年

盡左力咪得...

原帖由 wai.. 於 11-5-3 11:17 PM 發表

盡左力咪得...

個個人盡力定義唔同...我盡力個隻..係真係要好早就準備左@@
依家無甘大壓力了...中文考晒,而且覺得自己考得唔錯
寫得好過上年...考中文真係學左好多野
作文寫得比以前令左勁多...綜合展合同埋個人見解..都寫好過以前~@@

原帖由 火狼cool 於 11-5-4 01:08 PM 發表

個個人盡力定義唔同...我盡力個隻..係真係要好早就準備左@@
依家無甘大壓力了...中文考晒,而且覺得自己考得唔錯
寫得好過上年...考中文真係學左好多野
作文寫得比以前令左勁多...綜合展合同埋個人見解..都寫好 ...

最近係拍賣網..見到隻日本暗倉go..
好似幾好用..去粉刺加暗倉..
d功用幾正..但太多功用d感覺又唔實在=.=
但200蚊..有d 想bid想試試..

原帖由 wai.. 於 11-5-6 11:55 AM 發表

最近係拍賣網..見到隻日本暗倉go..
好似幾好用..去粉刺加暗倉..
d功用幾正..但太多功用d感覺又唔實在=.=
但200蚊..有d 想bid想試試..

我最care係暗瘖印...=口='''
暗瘖go..依家用緊oxy真係消好快..但係比我feel會留印
通常消完之後...會紅左個到..要過一排先好快
有時仲唔會走tim..真係唔知點解係甘

今日我問我去過美容完個fd..佢之前做左10次 "飛so" 但效果都唔見好
佢同我講話..真係要消晒暗瘖印..可能要成m $ =口=''搞到我依家好驚囉
我驚我要比暗瘖印纏好耐>~<'''

原帖由 火狼cool 於 11-5-7 03:02 AM 發表

我最care係暗瘖印...=口='''
暗瘖go..依家用緊oxy真係消好快..但係比我feel會留印
通常消完之後...會紅左個到..要過一排先好快
有時仲唔會走tim..真係唔知點解係甘

今日我問我去過美容完個fd..佢之前做左1 ...

oxy我就未用過..但個個用完d印都難清..
我唔敢答你美容院一定得..但一定要keep住去先見效..
你個心態咁..去d專醫暗倉d岩你d..o個d短左尾..之後慢慢整返咪仲好...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:30 PM , Processed in 0.047975 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存