2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 紫舞軒 出世喇 ~ 招 55up【updated on Oct 22 07】 ...
樓主: sasaloveu
go

紫舞軒 出世喇 ~ 招 55up【updated on Oct 22 07】 [複製鏈接]

原帖由 qwqq1111 於 2007-2-3 03:05 PM 發表
不過呢個ac唔係我嫁 係借朋友黎用住先 我唔知點解係2000fun開唔到新ac >_<

佢有冇寫點解唔得呀??
係咪比人用左個名咋 @@?

原帖由 big~08 於 2007-2-3 05:52 PM 發表

哈哈...樣衰ge人係唔俾架...
咁就真係幫唔到你la丫處...
不如你去整容ar...
可能會俾你開個新ac ge~~~
哈哈哈......................................暗影少字

!!亂咁up >^<

紫.舞 calendar

各位仔仔女女....

我整左個calendar....

http://hk.calendar.yahoo.com/shibuken  

請大家多多留意幫會活動 ^^

p.s. 條link都加左o係第一個post度....

十週年勳章(賀詞)

我2個月先後開左6個新ac 名字ok e-mail 都ok 唯獨係收唔到2000fun寄來的 激活新ac電郵 我都百思不得因緣 投訴又無門 >_<

原帖由 〞YeeMan§ 於 2007-2-3 03:05 AM 發表

我果面都無事..但係真係睇佢地唔順眼..人渣 -.-

我唔係逆十d人.我係新天下d人.我對呢句話有偏見 yeeman如果你對你會員好 你會員會難開你個會咩?唔通人地逆十會密你會d人叫你d人走?我想唔會嫁?你係一個本月明星來嫁 你係一個王道大幫幫主來嫁 睇你真人相片斯斯文文.你怎會有這樣的思想呢?你總話人地人渣.如果係咁.我覺得你先係人渣wo.sasaloveu 姐我講得岩嗎?最少sasaloveu 唔會

十週年勳章(賀詞)

呵呵 yeeman 都係性情中人o者, 直腸直肚不吐不快咋,無咩係錯與對,希望大家多多包容,勿針鋒相對就好啦,謝謝.

十週年勳章(賀詞)

各位好兄弟姊妹,小處有一問題,希望給予意見

我吐納就快升11層,另2隻介指強左木攻+19同+21,項鍊強左木攻+20,木系被動技係9層,請問仲有咩方法,可以提升吐納時之hp,而家一下約回700左右,聽聞有d人可回千幾hp,thx.

原帖由 天下第二幫 於 2007-2-3 09:10 PM 發表

我唔係逆十d人.我係新天下d人.我對呢句話有偏見 yeeman如果你對你會員好 你會員會難開你個會咩?唔通人地逆十會密你會d人叫你d人走?我想唔會嫁?你係一個本月明星來嫁 你係一個王道大幫幫主來嫁 睇你真人相片斯 ...

我係覺得逆十是這樣就這樣,我有我眼中逆十,你有你眼中逆十.
唔喜歡可以當我發空post

本月明星=做事要避忌呢樣果樣?係幫主又如何???
我唔係娛樂圈果d明星,我更加唔係主管任何部門ge人
我係墨香其中一個玩家上左榜做墨星only
成日拎埋哂d咩你係幫主呀 你係墨星呀 , 幫主 墨星唔係人呀??
我無必要因為墨星/幫主而要做假人,我係咁就係咁
唔需要假猩猩作態

加上我會員無走到,我只係覺得佢地做事方針好有問題

""睇你真人相片斯斯文文.你怎會有這樣的思想呢?你總話人地人渣""

怎會有這樣的思想?有根有據,係佢地有意去撬人走,咁樣仲咩叫野"有這樣的思想"
發文前請3思自己想講咩野先
如果佢地唔係有呢d咁o既行動,我洗講佢人渣?_?
sasa唔話佢,係sasa對人好,比面, 但係佢就唔會忍呢d人

""如果係咁.我覺得你先係人渣wo""

我咩野人渣你說得出嗎? 如果人話你,你就要話番人
wow咁世事無對錯啦~打個比喻:我而家話你做錯呀,你又要話番我錯咁囉
定還是你的理論係岩哂@@?[假設而已^_^]

以上內容字眼有得罪就請多多包涵
最少起碼我無做假人扮哂野 博好感 之類

"天下第二幫" 你想同我講落去就去我個帖到講,唔好係sasa到無事生非

對不起sasa 在你的帖 生事 但係我忍唔到/"""""""""\

ManMan講得好牙

sasa幾時帶晒成個會d人泥我公司食野牙--等緊妳/你地牙
我地d ice-cream好好味嫁

原帖由 qwqq1111 於 2007-2-3 11:05 PM 發表

我吐納就快升11層,另2隻介指強左木攻+19同+21,項鍊強左木攻+20,木系被動技係9層,請問仲有咩方法,可以提升吐納時之hp,而家一下約回700左 ...

升左吐12,用46戒+20木攻,+20木攻鍊,一定過1300血

原帖由 〞YeeMan§ 於 2007-2-4 01:20 AM 發表

我係墨香其 ...

WO...你岩晒得未牙.古唔到你做人係咁lo 你比逆十更人渣.如果你對會員好 你會員應該唔會走 如果你會員會走 証明你會員對你個會無信心.yeeman我唔係計對你 唔無誤會.我只係覺得你唔可以全部怪晒逆十.你話人地人渣都係唔岩.OK.你話唔冇左住sasaloveu收人.但係你先sasaloveu收人區度話人地人渣WO.你係邊度話人地人渣 我就係果時回復.
SORRY sasaloveu姐...............
得罪    YEEMAN......................

不要罵戰~~

十週年勳章(賀詞)

回復 #71 Michael37 的帖子

o甘  木系被動技  仲洗唔洗加嫁  加左係咪會高d嫁

十週年勳章(賀詞)

係咪呢 搞到版主都開聲啦 唔好o甘細佬仔啦

=-=唔係罵戰.小弟無心嫁 只係想大家公平姐 sorry大家.......唔無怪小弟唷
大家快d入紫舞軒la

加木技唔知有無用呀,不過如果你係全力/敏既話
12吐加飾已經一下補爆咁濟

原帖由 天下第二幫 於 2007-2-3 09:10 PM 發表

我唔係逆十d人.我係新天下d人.我對呢句話有偏見 yeeman如果你對你會員好 你會員會難開你個會咩?唔通人地逆十會密你會d人叫你d人走?我想唔會嫁?你係一個本月明星來嫁 你係一個王道大幫幫主來嫁 睇你真人相片斯 ...

咁又唔係ga...d人真係會密人地幫會d人....叫人地過檔....
做幫主gei..聽到自己d會員咁講返比自己知...真係幾嬲ga....
攪個幫會...入得黎gei我都錫....
無啦啦比人叫佢走喎.....
如果真係走左...打交時見到...
都唔知打唔打佢好 >^<

原帖由 qwqq1111 於 2007-2-3 11:05 PM 發表

我吐納就快升11層,另2隻介指強左木攻+19同+21,項鍊強左木攻+20,木系被動技係9層,請問仲有咩方法,可以提升吐納時之hp,而家一下約回700左 ...

小處...快d升到完技啦...差好遠ga...
升lv時用...升得好快ga jar...

唔好waste技點加木系被動lar....
唔係加得太多... (除非你又完技啦)
用黎加其他野...秒左隻怪咪唔洗補...haha ^^

原帖由 〞YeeMan§ 於 2007-2-4 01:20 AM 發表

我係墨香其 ...

yeeman講得好o岩
”我有我眼中逆十,你有你眼中逆十”
大家睇野gei方向唔同jei.....

身為幫主...有人攪自己幫d人...
真係嬲ga...o個日我一知道...
我都有出c子話叫唔好攪我幫d人....

冇錯..幫主都係人....
我都試過比人話我”點做幫主ga...咁都輸”
我都好無奈囉 >^<

借此..希望大家都知道
幫主/盟主 =/= 萬能
十大 =/= 打不死
 (比人圍死好出奇咩..希望第時聽唔到d人話”嘩..十大都比人打死呀”)

yeeman唔好嬲喇 ^^
打機要開心ma ^^

天下第二幫...我知你唔係有惡意話yeeman的...
但也要顧別人感受啊  ^^

大家相嗌唔好口..
唔好嘈喇 ^^
smile ~

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:52 AM , Processed in 0.033048 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存