2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 紫舞軒 出世喇 ~ 招 55up【updated on Oct 22 07】 ...
go

紫舞軒 出世喇 ~ 招 55up【updated on Oct 22 07】 [複製鏈接]

幫會名稱 :紫舞軒

靚女幫主個係 : Sa莎莎aS

靚女副幫o既名係: Mason

幫派級別 : 5

加入條件 :55級以上.經常上線.多野講.

最緊要係我地仔仔女女都鐘意佢 ^^

幫會活動:守城.攻城.幫戰.爭霸戰.網聚

幫會福利:30強化.30組合.歡樂無限

紫.舞.軒            組成人員~
╔═════════════════════════════╗
∕           幫主:DiorSa        現任副幫主:夜弒神                ∕
  ﹨                                                                                           ﹨

∕             歷代副幫主:a顯    『豪仔』   小東邪之槍                    ∕
﹨                                                                                          ﹨  
∕         ↙          一班兄弟姊妹      ξ 排名不分先後 ξ      ↘               ∕
        ﹨                                                                                            ﹨      
  ∕    祥州     小亂       │鬼 頭‵     巔峰   森山寒冰    ║蕃薯║    ∕
﹨                                                                                             ﹨      
∕  野百合 走火槍 綾小璐 暗影少 希洛唯 小維尼 4157      ∕
﹨                                   ﹨  
∕ 。小松姬。 牛奶小紀   §├→光臣←┤§ 鐸女王 全職槍手     ∕
﹨                                                                                             ﹨      
∕  水晶蘋果 黑夜破軍 風中殺神 基因魔鬼 奇妙小子    志輝    ∕
∕  零度空虛    遇女心驚    叫聲爸爸    *貝貝公主*   【刀‧聖】   ∕

∕  └芷晴┐     鐸王    小六子    寫輪眼鼬太知    魔遙      Moony      ∕
╚═════════════════════════════════════════╝

大家得閒上黎留下言啦 ^^

有意者入本幫人士密or傳書 DiorSa / Mason /
或到以下留言板留言...
http://www.hkflash.com/gb/gb.asp?id=sasaloveu 

等緊你們加入我地o既大家庭 ^^

紫舞活動的公告已遷往另一網頁
仔仔女女們如果唔記得左可以密我 ^^

極品世家 招5lv幫會加盟

有意者請密/傳書 

Sa莎莎aS / EvilStar

招收乖仔乖女

招下人先 ^^
本幫現正招收會員....
- 50lv up
- 常on
- 會傾下計
- 唔攪事...唔搶場....
- 可愛

幫會活動:守城 
     幫戰
     爭霸戰

幫會福利:強化 ^^
     無限歡樂

有意者可密or傳書 DiorSa / 夜弒神 / 小東邪之槍
或到以下留言板留言...
http://www.hkflash.com/gb/gb.asp?id=sasaloveu 

等你加入我地o既大家庭 ^^

Regards,
SaSa

18 Jan 07 ~ 江湖爭霸戰32/16強大賽

32強 - 10:00
唔洗打....冇人報 >^<

16強 - 10:30
對 逆十(石會)....
win 左 ^^
好開心...
多謝一班仔仔女女o既努力 ^^
錫晒你地 >3<

18 Jan 07 ~ 幫戰

次次打完爭霸戰梗要玩返幾場幫戰...
唔好waste d符ma ^^ haha
今日賽事:

1. 紫.舞 vs 逆十(石會)
    有惡打幫戰原來都會出事...
    唔好意思呀神靈鬼 >^<

2. 紫.舞 vs 敢死一族
   >^< chrischris做咩要自殺...彈左咪再黎過囉 
   下次要再玩過~~

3. 紫.舞 vs 『千世』
   好彩d仔仔女女搵到花花...
   你地打緊花花時我都比人圍緊呀 >^<

18 Jan 07 ~ welcome

歡迎 風中殺神 & 。黑雞。 加入紫.舞大家庭
and welcome 我妹妹 魔女之都 返黎 ^^

hi 終於連到線了 有冇掛住我呀? ^^
個roommate 變態架....著住底褲周圍走 去完厠所唔洗手
唉...

有見過我既代玩嗎? 我表妹只會星期日online(可能)
太耐無玩 佢識既得番1-2個仲有玩

咪蝦幫我手果個呀....嘰嘰 否則佢開個7x黎殺你啊 哈哈哈

打贏左逆十石會...@@估你地唔到...呵呵...勁勁

小東....老婆豬  小心我既華山啊(好似仲未真)
衰神....你快d升6xlv 做個勁槍手啊(白馬玩下好啦...咪浪費時間)
sasa.....唔好比衰神過頭喎...佢痴痴地架

我雖然人唔係度 不過唔會由得個a/c 報廢的
暑假期間...我表妹應該會親新上陣吧 佢...只係玩劍  =.='

下次再談.....

原帖由 in118micky 於 2007-1-19 10:22 AM 發表
hi 終於連到線了 有冇掛住我呀? ^^
個roommate 變態架....著住底褲周圍走 去完厠所唔洗手
唉...

有見過我既代玩嗎? 我表妹只會星期日online(可能)
太耐無玩 佢識既得番1-2個仲有玩

咪蝦幫我 ...

嘩..乜你搵個咁o既 roommate 呀....咁得人驚gei..
會唔會你到時返黎都變左咁ga><

都冇見過你隻人online.....

係呀...衰仔傻左....一放假就爆符.....
我最近都升左2個 ^^ 仲未比佢追到 ^^

我會keep住update紫.舞 個事件簿....
得閒上黎傾下計啦...

we all miss ya....

有無歷代會員呀0.0

原帖由 Michael37 於 2007-1-19 06:09 PM 發表
有無歷代會員呀0.0

你係...?? 估唔到呀 ><

21 Jan 07 ~ 爭霸戰8/4強

8強:紫.舞 vs 『千世』
   d人返工...唔齊人 >^< 拎左隻分身入埋去..haha
   好好彩....win 左 ^^

4強:紫舞 vs 萬紫
   lee場唔夠打....
   不過紫舞o既仔仔女女...你地已經好叻~ 好團結 ^^ 錫晒你地 >3<

季冠戰:紫.舞 vs 《藍》夢
    win 左 ^^

我係比森山狂小果個law....
估唔估到

原帖由 Michael37 於 2007-1-21 06:40 PM 發表
我係比森山狂小果個law....
估唔估到

@@ 你係...冰玲???

係呀,比森山咁小法,你應該好記得0.0

玩過星曲WEB

SaSa@_@下次努力@_@..
知自己輸係邊改善改善@_@~

原帖由 慘.輝仔 於 2007-1-21 09:38 PM 發表
SaSa@_@下次努力@_@..
知自己輸係邊改善改善@_@~

我地會成個幫一齊努力啦 ^^
隔過禮拜再黎..haha

我覺得有多d唔同職既 好似拳手咁
多元化d

原帖由 in118micky 於 2007-1-22 08:27 AM 發表
我覺得有多d唔同職既 好似拳手咁
多元化d

我地差拳呀.....
有冇拳手想入幫 @@??
密密密密密

我a 我用拳頭打怪嫁 我好睇得嫁

原帖由 kat565656 於 2007-1-23 11:29 AM 發表
我a 我用拳頭打怪嫁 我好睇得嫁

>^< 個個都可以用拳頭打怪啦...
我想要個打得暈我gei ^^ hehe

..咩打暈你要用拳頭嫁咩 用拖鞋都拍符暈你la .. 係咪咁講先lo....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:44 AM , Processed in 0.035707 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存