2000FUN論壇

搜索
go

羊羊的經歷~~!! [複製鏈接]

‥〞羊羊〞*﹏。‥
配點1:4魔4魅..全點魔法力(防高血高..缺點係幸運不太好)

配點2:4魔3魅2感/3麼3感2魅(幸運中上/但血同防明顯遜色

羊羊係升lv全加魔法力..其他係唔駛加的~!!

升lv:新手既時候..做任務吧!!沙匠..防曬..環保係唔錯既任務..狩獵任都做哂佢啦!!
15級時候..去海底打海葵吧..20級打波奇..低防..易殺但係高攻...
25級可以去海底打魚人..都係低血..高攻..小心...30級打小螳螂啦....
35級可以打海龜...古瑪要小心..因為都幾高攻....
40lv係打雀仔...相當高攻...45就可以開始打雀仔同妖精....
50lv就打卡4既秘密客同女妖..直到一轉~~!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

轉左職..lv就應該61..62左右..tm就大約52,,,
我就建議打幻影2樓洗手間既馬桶..低血既...
70lv左右..可以打2年3班怪好密..有範圍技清好快~!!
80lv左右..去沼2打怪吧..唔太難打既~!!
95lv左右..可以去打蒼蠅熊lu..打到130lv..
131lv之後..可以打美術室啦~~!!
160lv可以打德古拉....
180lv可以炎蝶~!!!!!!!!!

必學技能::
專注施法,,主動怪打都可以發到魔法..必學
指環攻擊,,得快收得快..有時仲係範圍技tim
強化魔力,,呢招係為左學提升魔攻
提升魔攻,,呢招係加45%魔法力如果大師..係魔師必學技
治療術,,有呢招都基本唔駛帶紅水..因為都好好用

暴風..按人需要..如果一轉之後想做風羊就學啦..升tm其慢..升lv就ok快~
冰箭..呢招係一轉之後先學..如果係火/雷/水羊既話就可以洗指環學
冰箭連擊..係冰箭後期招..唔錯既...

一轉既羊羊...
火...高攻,,但係需要睇幸運黎決定命中..高幸係非常好用
水...攻擊係一般..收既時間中下..但係後期打塔吉吉火山既話係好好用..因為有好多被水剋既怪
雷...呢招本人覺得係非常好用..攻唔算太低..範圍技..最多可打5個怪..90tm仲可以麻痺人..
風...出收時間好快..攻擊力麻麻..都係範圍技黎既...
土...出收既時間都幾慢..勝在範圍大...升lv係好快..相對tm係好慢~~

希望幫到大家..可發問..thx~!
已有 1 人評分威望 收起 理由
赤炎 + 10 鼓勵

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

多謝分享..
咁想問下火+雷得唔得ga=.=?
因為好似又要學指環又要學冰箭咁..

我玩左一日咋 新手離
覺得 開頭羊羊升lv好辛苦呀

加曬d點係魔法力到,
但係又冇咩技能用,
出冰箭個時又成日比怪打 出唔到
(樓主意思係咪一轉後先離學冰箭,點解?)

低lv可以學咩技能打怪呀
一般攻擊好廢....

水雷羊屎唔屎學冰箭同冰箭連擊?

感謝分享~~~~~~~~~~~~~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:23 AM , Processed in 0.033882 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存