2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 - 玩 左 飄 流 咁 耐 ,, 我 既 心 聲 .....
go

[原創] - 玩 左 飄 流 咁 耐 ,, 我 既 心 聲 ..... [複製鏈接]

- 嗯 ......
    - 1 開 頭 真 系 吾 知 講 野 好 =]*
    - 我 系 突 然 之 間 想 打 好 多 野 .....
    - 個 p0st h0 長 ......
    - 希 望 你 地 會 睇 =]
    - a11 都 系 關 於 {飄 流`}

- 我 諗 .... 我 玩 左 WL 斷 斷 續 續 咁 玩 都 有 半 年 LU*
    - 不 過 如 果 系 計 真 系 比 心 機 去 玩 GE 時 間 .....
    - 保 守 估 計 都 有 2 個 月 /\/\
    - 呢 2 個 月 黎 ....
    - 系 WL 入 面 我 有 開 心 過*
    - 亦 都 會 因 為 小 小 野 而 好 嬲`
    - 我 都 吾 知 點 解 會 咁 .....
    - 因 為 入 面 真 系 咩 人 都 有 ......
    - 唉 ........

-
    關於搶怪...........
    - 我 諗 有 吾 少 人 都 比 人 搶 過 怪 吧`
    - 但 系 你 地 有 無 試 過 人 地 搶 你 怪 .....
    - 比 人 話 返 轉 頭 你 搶 怪 呢 ='(??
    - 我 今 日 就 試 過 喇 ......
    - 我 仲 記 得 好 清 楚 "
    - 果 時 我 個 分 身 掛 雞 場 出 面 有 個 位`
    - 打 2火雞 + 1風雞"
    - 咁 我 就 開 左 間 屋 入 去 補 下 SP LA*
    - 1 出 黎 見 到 有 個 人 坐 系 到 .....
    - 跟 住 我 咪 叫 佢 行 開 D 囉 .......
    - 跟 住 佢 就 同 我 講 ....
    - 你 咪 搶 怪 啦
    - 我 果 時 真 系 O 咀 l0r`
    - 我 明 明 黎 先 架 .....
    - 點 解 我 系 搶 怪 果 個 ?!
    - 跟 住 就 同 佢 嘈 嘈 嘈 ....
    - 我 諗 佢 呢 個 人 系 某 d 人 GA 分 身 黎''
    - 佢 咩 名 我 吾 系 LEE 到 講 喇 .....
    - 想 知 就 PM 我*
    - 或 者 你 地 會 話 我 抵 死 ....
    - 或 者 你 地 會 吾 信 我 ......
    - 不 過  我 打 得 出 黎 ....
    - 就 預 左 會 有 人 吾 信 `
    - BEC0Z m0 相 為 證 ......
    -♥關於洗頻...........
    - 我 真 系 吾 明 d1m 解 d 人 咁 中 依 洗 ar 洗`(水1除外)
    - 我 想 講 ge 系 ..... 你 真 系 吾 好 當 其 他 人 盲 ga LA*
    - 我 都 明 你 收 野 ar / 放 野 ar / 叫 人 解 任 你 真 系 好 想 快 d 有 人 應`
    - 但 系 你 需 要 1 次 過 出 1O 幾 2O 句 野 咩 ?!
    - 乜 洗 頻 真 系 咁 好 玩 咩 a.a
    - 搵 日 我 洗 你 頻 好 m0 ?!
    - 睇 下 你 會 吾 會 火 ?!
    - 你 打 出 黎 ga 野 .....
    - 人 人 都 會 睇 到`
    - 吾 該 .... 真 系 吾 好 洗 到 d1n`
    {呢段有小小偏激...想鬧就鬧吧/o\}
    -♥關於識朋友方面........
    - em.......
    - 其 實 有 s1u s1u 吾 系 幾 識 講 ......
    - 簡 單 d ge 話 ......
    - 識 朋 友 真 系 要 睇 佢 幾 lv ..... 勁 吾 勁 ga 咩 ?!
    - 朋 友 吾 系 注 重 強 弱 .....
    - 而 系 睇 個 心 g4 .......
    - 可 能 有 人 會 話 我 太 過 白 痴 ......
    - 不 過 你 中 依 點 話 我 都 得 =]
    - 我 都 系 想 發 表 下 野 咋 /_\"
    -♥關於招老公招老婆.........
    - 呢 排 我 見 到 有 個 人 ..... {其實系今日`}
    - 系 全 頻 打 左 句 :
    {招有錢老公,意密}
    - 乜 ...... 錢 真 系 咁 重 要 ?!
    - 我 記 得 我 試 過 系 WL 到 招 老 公`
    - 我 見 到 1 個 完 全 吾 識 ge 人 留 言 比 我 ......
    - 大 概 系 咁 樣 :
    {老公吾需要招架....真正ge老公系講真心}
    - 我 仲 有 小 小 記 得 佢 個 名"
    - 4 個 字 ..... 開 頭 2 個 字 好 似 系 {夜影*}
    - 跟 住 果 2 個 就 吾 肯 定 嚕*
    - 見 到 呢 位 兄 台 ge 留 言 .....
    - 誇 張 d 黎 講 .....
    - 可 依 算 系 1 言 驚 醒 夢 中 人 .....
    - 所 以 我 都 m0 再 招 老 公 LU*
    - 1 切 隨 {緣*} 吧 =]
    -♥關於爆a/c & 呃任務$/點
    - em......`
    - 系 呢 方 面 我 覺 得 我 自 己 h0 h0 彩"
    - 暫 時 未 比 人 呃 過 $$ & 點`
    - 我 聽 過 我 自 己 組 d 人 話`
    我 想 解 德 仔 點 知 比 人 呃 左 張 15O/4OO點`
    - 我 覺 得 ......`
    - 呃 人 點 果 個人 系 咪 真 系 冇 良 心 ?!`
    - 定 系 ....... 你 仲 系 新 手 果 陣 都 比 人 呃 過 想 報 復 呢 ??
    - 如 果 系 咁 ga 話 .....
    - 老 套 講  1 句 .....
    {怨怨相報何時了?!`}
    - 可 能 .... 我 未 比 人 呃 過 ng 知 咁 多 呢 d 野 LA*
    - 個 P0ST 就 打 完 l4`
    - 全 部 都 系 個 人 g4 心 聲 `
    - 您 吾 中 依 g4 話 你 講 下 自 己 ga 睇 法 =]
    - 希 望 都 有 人 回 覆 下 naa ^^`

睇完,你惗法同我一樣:)

幸福烙印  好感動  發表於 12-1-21 01:42 PM

原帖由 fitfit000 於 2007-2-13 09:10 PM 發表
睇完,你惗法同我一樣:)

- 你 好 /\/\*
    - 你 覺 得 沒 有 意 見 嗎 @@"
    - 例 如 關 於 搶 怪 那 方 面 ......
    - 今 日 真 系 比 d 人 搞 到 好 吾 開 心 :'(

幸福烙印  有苦才有甜  發表於 12-1-21 01:43 PM

-0-你流飄ac叫咩名啊 睇下我識唔識你既

幸福烙印  飄流幻境  發表於 12-1-21 01:44 PM

原帖由 paradise_ 於 2007-2-13 09:28 PM 發表
-0-你流飄ac叫咩名啊 睇下我識唔識你既

- 我 又 系 吾 d 咩 勁 人 =]`
    - 講 出 黎 你 都 吾 識 @w@"
    - 我 系 水 色 d 人 .....
    - 笨蛋靈`!
    - 姐 系 2000fun lee 到 個 名 唷 @x@"

幸福烙印  勁唔勁都冇所謂啦 玩得開心姐  發表於 12-1-21 01:44 PM

可能大家唔同ser啦 我ser2嫁 我好似未見過你
但都支持你

幸福烙印  我ser1...好似都冇見過你  發表於 12-1-21 01:45 PM

原帖由 paradise_ 於 2007-2-13 09:39 PM 發表
可能大家唔同ser啦 我ser2嫁 我好似未見過你
但都支持你

- 我 少 去 ser2 -v-`
    - 我 多 數 都 系 4/6 =')
    - 你 又 叫 咩 名 @O@?`
    - 得 閒 去 h1 下 你 xd"

幸福烙印  好啊...一齊玩  發表於 12-1-21 01:45 PM

多數寫完'(我 既 心 聲)都唔會玩啦
你會唔會玩@@?

幸福烙印  我都好想玩...不過好少人  發表於 12-1-21 01:46 PM

好可惜我都冇玩啦 我都係近排冇玩

幸福烙印  我想玩返啊其實  發表於 12-1-21 01:46 PM

原帖由 fitfit000 於 2007-2-13 09:46 PM 發表
多數寫完'(我 既 心 聲)都唔會玩啦
你會唔會玩@@?

- 我 諗 我 吾 會 咁 快 吾 玩 住 =')
    - 因 為 入 面 有 太 多 野 我 想 要 =]*
    - 呢 排 收 緊 禮 服 =v=
    - 我 至 少 都 要 迫 到 自 己 著 到 件 禮 服 >0<!

幸福烙印  禮服都幾靚  發表於 12-1-21 01:47 PM

原帖由 paradise_ 於 2007-2-13 09:48 PM 發表
好可惜我都冇玩啦 我都係近排冇玩

- 我 同 你 岩 岩 相 反 /\/\
    - 我 呢 排 對 飄 流 好 依 賴 xd"
    - 為 左 玩 連 平 時 打 開 日 記 刀 m0 再 打 .3.`

笨靈你講緊咩=口=
完全唔明=="""

幸福烙印  我明BO....  發表於 12-1-21 01:47 PM

-0-咁你努力升lv 我叫 云影 啊

幸福烙印  宜家可以爆升  發表於 12-1-21 01:48 PM

你既心聲同我一樣,我都好想咁講但係唔係好想打咁多

幸福烙印  感同身受了  發表於 12-1-21 01:48 PM

完全同意...我覺得呃人/爆人ac係好賤格既行為

幸福烙印  我都覺得係  發表於 12-1-21 01:49 PM

原帖由 笨蛋靈`! 於 07-01-07 09:53 PM 發表

- 我 諗 我 吾 會 咁 快 吾 玩 住 =')
- 因 為 入 面 有 太 多 野 我 想 要 =]*
- 呢 排 收 緊 禮 服 =v=
- 我 至 少 都 要 迫 到 自 己 著 到 件 禮 服 >0<!

咁我叫d人唔好放比你好過
放左比你就唔玩>o<
你收唔到好過收到

幸福烙印  咁又唔好......  發表於 12-1-21 01:49 PM
幸福烙印  咁又唔好......  發表於 12-1-21 01:49 PM

原帖由 rrasdhk 於 2007-2-13 10:02 PM 發表
笨靈你講緊咩=口=
完全唔明=="""

- 北 斗 西 你 邊 會 明 - -
    - 你 蠢 到 出 汁 XD`

幸福烙印  哈哈GD  發表於 12-1-21 01:50 PM

原帖由 paradise_ 於 2007-2-13 10:13 PM 發表
-0-咁你努力升lv 我叫 云影 啊

- 我 叫 緊 我 識 果 D 人 幫 我 升 -0-
    - 都 升 得 0K4Y 快 =]`

幸福烙印  你就好有人帶你升  發表於 12-1-21 01:50 PM

原帖由 cuepncmsn 於 2007-2-13 10:28 PM 發表
你既心聲同我一樣,我都好想咁講但係唔係好想打咁多

- 我 中 依 用 打 字 黎 發 洩 @@"

幸福烙印  我都係 但未必有人鐘意睇咁多字  發表於 12-1-21 01:51 PM

原帖由 x瞬間x 於 2007-2-13 11:12 PM 發表
完全同意...我覺得呃人/爆人ac係好賤格既行為

- 爆 左 人 地 AC ?!
    - 佢 為 乜 !? 就 系 為 果 小 小 野 而 人 格 破 裂 .....
    - 值 得 咩 ?!"

幸福烙印  但係唔係人人都好似你咁樣  發表於 12-1-21 01:52 PM
幸福烙印  唔值得囉  發表於 12-1-21 01:51 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 10:31 PM , Processed in 0.042481 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存