2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

曹操3.7&4.2玩法 [複製鏈接]

曹操唔多人用!可能因為太難用!
曹操係好受隊友歡迎的英雄!
因為補血超猛!大技團戰威力驚人!
--------------------------點法---------------------------------
31515415554555......2222.....111(3.7d)
151514315542525255....3333(4.2e)

點解曹操唔點火技?(3.7)
冇錯!曹操早期低攻難汁兵!不過只要6 lv後就唔會汁唔到兵!

點解曹操1開始點3技先唔點1技先?(3.7)
因為3技要去吸第1波兵!

點解曹操早期唔點2技先點黃點?(4.2)
因為早期2技冇咩用,黃點可以多血多敏d!

-------------------------6lv買裝---------------------------
高貴*4,索比,神鞋

因為早期攻速唔高所以要多d全能力,+神鞋就仲好!

---------------------玩法---------------------
(3.7)
打中路!常接(ALT)睇血,食兵
1技比人壓就多用補血,你壓人就用呢招削人血
6LV要留意上路下路地圖!
見隊友殺人就開大技!
盡量在兵仔後面打!唔好企咁前!
1技尾刀必殺!

(4.2)
打上路!因為下路多暗位易比人偷打!
1技比人壓就多用補血,你壓人就用呢招削人血
6LV要留意中路下路地圖!
見隊友殺人就飛過去開大技!
去暗位!同隊友前後夾攻!
1技尾刀必殺!

曹操肥隊友必用技
操返溫泉好快,所以自己要回營買野時!如果隊友又要!
可以用分享部隊幫佢買埋!
咁隊友就會肥得快D!

-----------------------中期裝備---------------------------
神鞋,青虹*2, 頭灰*2/力父*2
(3.7)如果冇禁玉玩冰玉/風行
(4.2)可以選擇玩吸血刀/風行

-------------------------------玩法------------------------------
曹操的恐怖時期
團戰較多!大技就好猛!
青虹*2好高攻,又冇咁易死!
(4.2)有風行冇咁易死!又可以偷打
等隊友打先,自己在後面,等互打時先開大技出來殺人!

---------------------後期裝備---------------------------
神鞋,青虹*2,頭灰,7星,吸血刀/風行

會戰要好好用大技!
多cp!1定要跟隊友!

曹操唔1定要玩法c 1樣可以玩物攻!
平時打開信長文,今次第1次打3國!希望大家支持!

都唔知話唔話你好= =
而家大多數人都識呢隻玩法""
只不過d人好小專登用曹操...只係d人r唔中姐
不過你有心post...都係一件好事^^"
支持你

原帖由 DeviLove 於 2008-3-4 16:27 發表
都唔知話唔話你好= =
而家大多數人都識呢隻玩法""
只不過d人好小專登用曹操...只係d人r唔中姐
不過你有心post...都係一件好事^^"
支持你

個帖開左接近一年
一年後多人識尼個玩法係好正常

回帖時請注意日期 作出恰當回覆

支持你!下次繼續@.@

太強了吧 .....果然是高手中的高手哦

受益良多^^~~~
覺得功擊力真的重要
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-26 09:01 PM , Processed in 0.030473 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存