2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online 記憶下sever9的大事~有意入黎吹水/.\
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 記憶下sever9的大事~有意入黎吹水/.\ [複製鏈接]

大家點呀~我就好悶喇~個個都走/.\"
你話走定唔走好....個陣仲記得個個都好勁/.\
一開sever lag到爆炸.....不過個陣我記得我個陣仲未開小邪小毒/.\
得【真。飛烏】<~~而個ac=3=
個陣第一個團我唔記得喇~我only記得第2係紅花~
第3係戀愛國度(可能錯架,請大家提點)個陣有幾個ac好出名=3=
第一位~係我心中的好朋友~焰<~~而個ac個陣可以話係玩知又玩敏/.\
第二位~而個係我好鐘意鬧的朋友~boo<~~講真~如果冇佢就冇今日的我~好多謝佢T^T
第三位~而個人冇咩野~係有時出下黎玩p@@"~邪小藍<~~太神祕了~o~"
第四位~而個ac個陣係紅花會狂將之一~蛇尾丸<~~唔太熟c.c"
而四位都係當時sever9好勁的4大戰神=3="
之後當然緊係有我最鐘意的浮生同孤星=3=我記得個陣唔知做左d咩
激嬲左孤星~佢走左團=3="我係度講返聲sorry
小白狼<~~而排先認識佢/.\~覺得份人幾好~係有時叫佢10下先回人一聲c.c
當然~羽兒我都會記得你~你都係算係後期先識喇/.\
之後當然到鷹鷹喇=口="差小小唔記得左佢c.c
鷹鷹而個人冇咩好~係打p~同打任就出黎>3<
不過打任要收點卡架XDD”
係我記得入面仲有個Neal同朱古力糖糖=3="
糖糖不得不提=3=冇佢~我就入唔到紅花會=3="咁就冇boo豬幫我掛機>w<"
之後sever出現左光軍,無心,小天~而3大勁人=3=
佢地1人~最小有2隊人=3="實力估唔到/.\"
不過3個入面~我only係識得小天=3=因為小天有時過黎我邊團講野^^"
紅花會<~~而個場就好像一個夢場之國一樣/.\"因為有好多快樂的回憶
雖然我知道天下無不散之筵席而個道理~
不過我希望大家唔好唔記得大家都玩而一隻game
              吞食天地

希記大家日後會係吞食/其他game再見到=3=”因為我都可能退出了
因為真係好悶下XDD~不過我都會返黎吹下水~
仲有走左個d得閒都返下黎呀~知唔知呀c.c"

親愛的呂隱形上"

已有 1 人評分威望 收起 理由
滅世~ + 20 感謝分享!

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

好感動呀!!!唔玩唔好唔番黎吹水

你咁架/.\咁小=3=你冇識人架咩??講下自己點樣經過吞食最激個陣先得架/.\

我都回下@@

我係火雲,大家可能唔識我- -
不過小毒叫我講,未講下= =
我記得一開始識的人叫火默,佢ok好人架@@
個時個團好細,細到唔記得左.....
之後識左pk西,佢個時係希+
佢幫我解馬任架,所以好多謝佢....
之後識左神西,佢好搞笑,不過好小器下= =
試過為少少野嘈,同成日玩我/.\
團個方面,我入左方塊之殺識埋神名同難過
神名掛ac好勁,難過真係.....特別- -
當然唔會忘記278同水材,thx你幫我解轉任- -
我應該會玩落去,不過轉ser姐,識多d朋友@o@

火雲~ ~   
唔係神西小氣係你成日比佢玩~ ~
你想轉去咩野ser?

pk西講下啦~ ~

而度冇人玩sever9架??點解冇人黎講下自己架T^T"
傷心~同人分享下都冇出黎/.\~唔通真係要收山??

原帖由 231111 於 2007-5-22 11:20 PM 發表
我都回下@@

我係火雲,大家可能唔識我- -
不過小毒叫我講,未講下= =
我記得一開始識舷人叫火默,佢ok好人架@@
個時個團好細,細到唔記得左.....
之後識左pk西,佢個時係希+
佢幫我解馬任架,所以好多謝佢... ...

轉sever/.\有咩介紹呀@@"我又黎/.\
希望到時唔好又成個sever9咁~死城一個......

原帖由 6239394 於 2007-5-22 11:22 PM 發表
火雲~ ~   
唔係神西小氣係你成日比佢玩~ ~
你想轉去咩野ser?

哈哈~比人玩/.\"不過我成日都比某個人玩\_/
成日話打npc擂台~之後就唔見左人/.\

呂隱 唔講me

唔係呀=3="唔記得左姐/.\太多人喇= =
唔記得一個算好c.c"可能仲有好多人唔記得左"

原來有線人通知:23:33:01 [全] 雜貨舖黑工 : 水材更為sev最前輕ge企業家,出手招招舉足輕重
                      :23:31:37 [全] 雜貨舖黑工 : 最強商業團隊......278
                      :23:32:02 [全] 雜貨舖黑工 : 至今賣出acc達四十個,所賺之點數卡達一萬點以上
原來278係一個好早出山得的人=口="
仲有野豬仔/.\不過我唔記得咁多

因為我only記住d大事~小事唔知記啦/.\
如果要講~講到聽日都未講完呀~知冇@@"

呂隱-3-讀完書~~比心機做野啦~~
e個中五我地陪你過~~~再唔會有下個中五~~~
留返既..只有回憶~~就好像你畢業的一煞那"
唔同game姐~o~msn我地仲傾到計丫~o~
我一早賣焰..果陣已經打算唔玩~~
但就因為仲係成班fd係到- -掛個吹水acc..掛下掛下又愈掛愈多- -
同埋果陣又矛新game- -宜家有金庸玩- -令我更加灑脫地放棄....
吞食- -係可以玩落去既...仲可以好勁- -無敵晒...
但邊個知?~o~可以同邊個打-3-光軍定無心- -
個server都無人既- -""日日都悶到抽根- -
係完全無野值得留戀~~~1人1隊...已經完全違背我地既玩法....
直到我打埋39win- -已經無晒野想做- -"""
好可惜....我等唔到對孖妹返黎-3-
我話開個吹水acc~~我有開架- -但又有幾多人係到- -
online game唔係勁就好玩- -多人多fd才留得住人心"
我唔係果班單機佬"死城一樣的遊戲- -""""
你決定左唔玩既話- -我返黎賣晒acc架啦ccc

/.\焰豬~你講的野令我好感動呀=3="
尋晚見你唔理我...差小小嬲左你呀XDD
因為估你又訓左= =唔鬼理我"等我回返你先
希望係msn得閒傾多d計呀~星期3/5得閒就返下黎啦(記住係得閒c.c)
令我更加灑脫地放棄....<~~而一句好好的=3=
如果你玩金庸玩得開心~我都會更加開心^^
祝你係金庸個邊識多的朋友仔=3=如果金庸個邊網聚
記得叫埋我~雖然我冇玩個邊~但係我都想同你/你d朋友見下面架^^
記得呀!!!~仲有我好多謝你陪我度過左中五而個黃金時期"
我會努力工作/讀書架啦"因為未放榜~o~"
仲有記唔記我之前同你密針過c.c"同你鬧過笑過嬲過
咩都有...哈哈~我比一句歌詞~希記你會記住我
*~無論日後路怎麼走 彼此老友角色似舊~*
而一句我中五最後一日聽過n咁多次...感得好感動=3=”
最後祝你工作偷快~早日娶老婆c.c"到時請我飲
入我電話係手提~64293768

親愛的呂隱形上"

原帖由 潮爆軍團轉用 於 2007-5-23 09:47 AM 發表
/.\焰豬~你講的野令我好感動呀=3="
尋晚見你唔理我...差小小嬲左你呀XDD
因為估你又訓左= =唔鬼理我"等我回返你先
希望係msn得閒傾多d計呀~星期3/5得閒就返下黎啦(記住係得閒c.c)
令我更加灑脫地放棄....

小心比人打爆電話~~~

原帖由 滅世~ 於 2007-5-23 10:26 AM 發表

小心比人打爆電話~~~

哈哈~冇所謂啦~識多d朋友好過冇@@"
比你個個我c.c"
日日早上6點打比你XDD"
希望唔好有d傻仔打黎叫我比ac佢/.\
係波點樣加分比人??/比good~我想識點整/.\

已有 2 人評分Good 收起 理由
tszyeungkong + 1 佢教唔識我都可以教@@
wingwing0606 + 2 我教你^^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

原帖由 潮爆軍團轉用 於 2007-5-23 10:28 AM 發表

哈哈~冇所謂啦~識多d朋友好過冇@@"
比你個個我c.c"
日日早上6點打比你XDD"
希望唔好有d傻仔打黎叫我比ac佢/.\
係波點樣加分比人??/比good~我想識點整/.\

3星會員先+到 大約300分左右

比左你咪日日訓唔到

今晚先回你~~今日公司忙d~閃

原帖由 滅世~ 於 2007-5-23 10:30 AM 發表
比左你咪日日訓唔到

係架
你會唔會黎網聚架=3="有緣見過面!_!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 05:34 AM , Processed in 0.039078 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存