2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 LFO 小鬥士大冒險 LFO心得資料區 達爾,迪雲,悟地,小丹連技分析
返回列表 發新帖 回覆
go

達爾,迪雲,悟地,小丹連技分析 [複製鏈接]

等我舉一d達爾連技既招式俾大家聽啦!

連技1:破天+狂龍 (喱招都幾good!百分之一百中硬!)
連技2:狂用狂龍 (喱招超勁,又可以狂屈,但出手要快少少。仲要有充足既氣!)
連技3:狂用必一 (不過要有充足的氣同血先得,請大家注意!)
連技4:絕龍+破獄 (喱招出手一定要快,如果唔係就不能連技。我覺得喱招都幾困難,大家可以唔試!)
連技5:必一+絕龍 (喱招冇咩特別,肯定中硬!)
連技6:破獄+絕龍 (喱招都幾好用,收手又快!)
連技7:破獄+絕龍+大地 (喱招都幾屈機!)
連技8:絕龍+破獄+絕龍+大地 (出手既時候要快,仲要有氣!)

大約既連技就只得禁多,想再要更多既連技,不防自己去查下啦^_^

(已完成,可能下1次有咩分析,都會post係這裡)

等我講3大角色既連技俾大家聽啦!

迪雲:
連技1:狂用昇龍 (如果你狂用喱1招,用唔停既話,扣人地超多血。我就覺得喱招勁好用,用1次得用左少少氣,狂用又扣人地超多血,一舉兩得 )
連技2:狂用超昇 (喱招冇咩特別!)
連技3:狂用真昇 (喱1招要用好多氣!)
連技4:昇龍+超昇+真昇+奧義 (喱招要有50%以下既血先可以使用,因為有oe,同埋請注意氣果方面。我建議就用埋oe佢啦,因為同人VS果陣時,可能隨時會P死人,是乎你高唔高lv既問題。係牆果度,屈對手就最好不過啦。喱招屈機最好用,扣血又扣得多!)
連技5:百烈+昇龍+超昇+真昇 (喱招肯定中硬,都幾勁呀!)
連技6:散彈+真龍 (喱招遠攻勁good!最好用來打凶獸。喱招收手又快,又冇咩困難,氣又唔扣得多,真係o鄭!!!!)

迪雲連技暫時講到e度

悟地:
連技1:狂用真虎 (喱招扣對手既血都幾多,但收手慢,同埋要有充足既氣,VS就唔係幾好啦!)
連技2:虎長+超虎+真虎 (喱招扣血都算高,但收手好慢,VS唔係幾好,用去打故事,任務極好,仲可以屈人tim!)
連技3:真狂+超虎 (喱招都算勁嫁啦,扣既血差唔多,防又高,打VS勁好用,)
連技4:鬼車+真狂+超虎+真虎 (我覺得喱招超勁lo,攻高防高,打VS,故事,任務極好用。喱招肯定一擊即中,如果你又高lv既話,可能會令對手死亡,收手又唔算慢,一舉三得!)
連技5:鬼車+虎長 (喱招我就覺得唔係禁好用啦,因為出招要快,扣對手既血又唔多,大家可以唔試,勁差!!!!)
連技6:狂虎+真狂 (攻低防高,喱招來防禦自己就最好不過啦。打VS果度時,可抵擋對手既攻擊!)

悟地連技暫時講到e度

小丹:
連技1:狂用真豹 (喱招唔錯,超勁,攻高防高,扣血又多,打VS,故事超有用,收手又快,但都要注意氣果方面!)
連技2:狂用昇天 (喱招唔算好,攻低防低,隨時會俾人解破到喱1招,可能又唔會打中對手,而且扣血又少,我建議就唔好用喱1招啦!)
連技3:狂用真旋 (喱招勁好用,係牆果度可以狂屈對手,攻擊力又高,但防禦力就冇禁高啦,小心被對手解破到,請注意!)
連技4:昇天+百烈+旋風+真旋 (喱招出手要快,如果唔係就做唔到1個連技。喱招既攻擊力都算唔錯,打故事好好用,但小心防果方面,如果俾人解破左,就唔係禁好啦,隨時可能會死tim!)
連技5:昇天+真豹 (喱招扣得對手少少血,冇咩用,但屈機果方面都唔錯啦!)
連技6:昇天+旋風+真旋+豹影+真豹 (喱招近遠攻都ok,用去邊度打都冇問題,因為喱招超好用,攻同防都禁勁,簡直就係無敵!!!!但出手要快少少,請注意喱點!

小丹連技暫時講到e度

已有 1 人評分威望 收起 理由
╰╯╭╮╰╯ + 10 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

希望加圖..
因為咁樣不大幫到會員

原帖由 ╰╯╭╮╰╯ 於 2007/6/21 03:02 發表
希望加圖..
因為咁樣不大幫到會員

加圖好煩,而且我現在唔識,以前就識,唔記得曬=o=

原帖由 牙獄 於 2007-7-7 11:08 AM 發表

加圖好煩,而且我現在唔識,以前就識,唔記得曬=o=

睇睇置頂吧~

原帖由 aery 於 2007/6/21 16:09 發表

睇睇置頂吧~

我知有,但係好複雜,睇到我唔明=o=

迪雲,悟地,小丹連技分析(已完成,可能下1次有咩分析,都會post係這裡)

等我講3大角色既連技俾大家聽啦!

迪雲:
連技1:狂用昇龍 (如果你狂用喱1招,用唔停既話,扣人地超多血。我就覺得喱招勁好用,用1次得用左少少氣,狂用又扣人地超多血,一舉兩得 )
連技2:狂用超昇 (喱招冇咩特別!)
連技4:昇龍+超昇+真昇+奧義 (喱招要有50%以下既血先可以使用,因為有oe,同埋請注意氣果方面。我建議就用埋oe佢啦,因為同人VS果陣時,可能隨時會P死人,是乎你高唔高lv既問題。係牆果度,屈對手就最好不過啦。喱招屈機最好用,扣血又扣得多!)
連技5:百烈+昇龍+超昇+真昇 (喱招肯定中硬,都幾勁呀!)
連技6:散彈+真龍 (喱招遠攻勁good!最好用來打凶獸。喱招收手又快,又冇咩困難,氣又唔扣得多,真係o鄭!!!!)

迪雲連技暫時講到e度

悟地:
連技1:狂用真虎 (喱招扣對手既血都幾多,但收手慢,同埋要有充足既氣,VS就唔係幾好啦!)
連技2:虎長+超虎+真虎 (喱招扣血都算高,但收手好慢,VS唔係幾好,用去打故事,任務極好,仲可以屈人tim!)
連技3:真狂+超虎 (喱招都算勁嫁啦,扣既血差唔多,防又高,打VS勁好用,)
連技4:鬼車+真狂+超虎+真虎 (我覺得喱招超勁lo,攻高防高,打VS,故事,任務極好用。喱招肯定一擊即中,如果你又高lv既話,可能會令對手死亡,收手又唔算慢,一舉三得!)
連技5:鬼車+虎長 (喱招我就覺得唔係禁好用啦,因為出招要快,扣對手既血又唔多,大家可以唔試,勁差!!!!)
連技6:狂虎+真狂 (攻低防高,喱招來防禦自己就最好不過啦。打VS果度時,可抵擋對手既攻擊!)

悟地連技暫時講到e度

小丹:
連技1:狂用真豹 (喱招唔錯,超勁,攻高防高,扣血又多,打VS,故事超有用,收手又快,但都要注意氣果方面!)
連技2:狂用昇天 (喱招唔算好,攻低防低,隨時會俾人解破到喱1招,可能又唔會打中對手,而且扣血又少,我建議就唔好用喱1招啦!)
連技3:狂用真旋 (喱招勁好用,係牆果度可以狂屈對手,攻擊力又高,但防禦力就冇禁高啦,小心被對手解破到,請注意!)
連技4:昇天+百烈+旋風+真旋 (喱招出手要快,如果唔係就做唔到1個連技。喱招既攻擊力都算唔錯,打故事好好用,但小心防果方面,如果俾人解破左,就唔係禁好啦,隨時可能會死tim!)
連技5:昇天+真豹 (喱招扣得對手少少血,冇咩用,但屈機果方面都唔錯啦!)
連技6:昇天+旋風+真旋+豹影+真豹 (喱招近遠攻都ok,用去邊度打都冇問題,因為喱招超好用,攻同防都禁勁,簡直就係無敵!!!!但出手要快少少,請注意喱點!

小丹連技暫時講到e度

已有 1 人評分威望 收起 理由
╰╯╭╮╰╯ + 10 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

你不如將你其他角色既連技分析擺係一個post
唔洗係咁開
同埋提多一次
好好利用「編輯」功能

原帖由 aery 於 2007/6/21 21:23 發表
你不如將你其他角色既連技分析擺係一個post
唔洗係咁開
同埋提多一次
好好利用「編輯」功能

ok 知啦‧‧‧

d人唔會【閃】ga ma=.=你點連到咁多=-=?????
昇龍+超昇+真昇+奧義
真昇全中一定閃-.-你招oe咪白出-.-?
好多招gahit太多..一定連唔到...敵人閃ga ma=.=?????

連技3:狂用必一 (不過要有充足的氣先得,請大家注意!)
唔只mp=.=hp都要好多-0-

原帖由 闇月某某 於 2007/6/21 03:56 發表
連技3:狂用必一 (不過要有充足的氣先得,請大家注意!)
唔只mp=.=hp都要好多-0-

唔該唒,多謝你既提點,我會改番佢‧‧‧

原帖由 闇月某某 於 2007/6/21 03:55 發表
d人唔會【閃】ga ma=.=你點連到咁多=-=?????
昇龍+超昇+真昇+奧義
真昇全中一定閃-.-你招oe咪白出-.-?
好多招gahit太多..一定連唔到...敵人閃ga ma=.=?????

ok 唔該唒你既提點,我會改番佢‧‧‧

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

幫你合併了

原帖由 ╰╯╭╮╰╯ 於 2007/6/21 04:29 發表
幫你合併了

ok 唔該唒你,我下次有咩人物連技分析,都會post係喱度,唔洗禁煩呀ma^^

^
呢招打一下都無敵狀態 點狂出呀

重有好多連技出完無敵狀態冇得連波

多謝你既意見
我都有個小丹意見.....氣功+豹影+真豹.......唔知得唔得呢...直線出招

都唔知你有無玩過迪雲= =
真昇會車走人架
點再接直昇或者奧義呀?
而且奧義除左血50%以下之外
仲要100%MP

必一點狂出呀 出完一下都彈左好遠啦 點連呀 你講好多連技都唔得 同埋迪雲真昇一下車走人 人地會閃身 咁你又點連到oe?同埋oe要100% mp 你都用左真昇咁多mp 點用oe?

ok 知啦‧‧‧

你講d野我都知到好耐啦-.-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:20 PM , Processed in 0.039951 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存