2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 【原創】(只限日巨)新手速成中手法
返回列表 發新帖 回覆
go

【原創】(只限日巨)新手速成中手法 [複製鏈接]

【原創】(只限日巨)新手速成中手法(1m=1,000,000日巨先係咁)
我極同意大家一開始先用〔中國〕女(我認為女靚d)

【起始1】岩岩開始先解〔信任〕,解哂冇哂信任解,就解小小〔戰任〕,到左〔7信〕就可以請〔mp女〕同埋〔收道憎〕,(最好請4隻mp女1隻收道憎),之後飛去〔台灣〕打〔惡商人〕

【起始2】去到打惡商人,只要你有mp女同埋收道憎,食物唔係問題(打惡商人有超多)仲有〔青石〕
青石係〔日巨市價〕至少0.07m一粒,你打〔500粒〕就ok啦(快既2-3日,慢既4-5日)
500x70,000=35,000,000(好多呀><)之後買〔大定連高芭〕頂多10m
你仲有25m,買埋〔轉得大刀,mp女〕,都唔洗7m,姐係仲有18m,可以買多隻轉得mp女,ok

【起始3】你而加去〔月扯旗打惡熊〕(忘了講兵陣)持2帥兵陣如下:(之前轉帥別忘了金介)
中國女,祖1,燕1,1隻持高芭象女,1隻高級mp女,5隻低lvmp女(要抄收道憎)
之後果2隻係台灣〔道士〕同埋〔雞女/野戰〕<只可簡1隻,2隻就.....你鐘意啦(可以抄1隻廢mp女)
ok哂,打惡熊/馬頭(下面有講)啦(日本gm有時會出經驗x2,升得仲快)

【起始4】升到隻祖轉得,得左!就打怪找錢(可以去〔旗毒雞山〕打〔馬頭〕,
馬頭有很多野出:虎/80介(值7m)<可以比祖/之後的二轉用
        舊白虎投石(放npc值0.46m)<放得洗信
        8咫鳥鬼書(值0.30m)/放npc值0.10m<放比人/超耐都放唔到放npc
        山金(山心-0-)<自家用/放比人5000=1<唔知有沒人要

之後食台入,轉林平,升林平,食孫子,升孫昌/趙林(2隻就要食孫子).......
之後食日入,轉加正,升加正.....升小西...................
之後食朝入,轉申垃...............................
之後買怪物,買魚鑽文無屍............................
之後買幻獸,買雷./猿./虎.,........................
之後買靚廠,..................................
之後無言,...................................
之後......................................

我覺得你有小小呃post= =
仲有1開使用中國唔係好好,
因為祖2宜家以經好廢了,
沒咩攻擊能力,
1開始用日本升賽2比較好,
之後可以用賽2,
帶升清2同西2

原帖由 davidso 於 2007-8-2 10:03 PM 發表
我覺得你有小小呃post= =
仲有1開使用中國唔係好好,
因為祖2宜家以經好廢了,
沒咩攻擊能力,
1開始用日本升賽2比較好,
之後可以用賽2,
帶升清2同西2

白木 = = 我覺得你有小小呃回覆
祖2廢就係廢左,但係加2一定要生死,冇生死,打閰王=886
你忘了燕1嗎?你升西2/加2打咩升呀?打野貓/狸嗎?
你打惡熊都暴走啦,唔開冰點打,難道你是gm,有魔法將惡熊停下嗎?
【因為祖2宜家以經好廢了,
沒咩攻擊能力,】
沒咩攻擊能力,你都傻既,祖2仍然可以1招死閰王,只不過威力範圍細左d

呃回覆果個係你,唔係我,既然你認為不對,請你寫一份好文給我們哦!!!

ps 忘了 用台灣都不用日本媽

原帖由 tonyko14 於 2007-8-2 10:58 PM 發表

你打惡熊都暴走啦,唔開冰點打,難道你是gm ...

嘩你甘鍾意串我既,
我只係發表自己既意見,
你都唔使下下串我,
鬼唔知加2要祖2咩,
我都講左1開始用日本好d,
沒話唔轉佢啊,
只係遲d轉,
我覺得你係想引起罵戰

原帖由 davidso 於 2007-8-3 07:13 AM 發表

嘩你甘鍾意串我既,
我只係發表自己既意見,
你都唔使下下串我,
鬼唔知加2要祖2咩,
我都講左1開始用日本好d,
沒話唔轉佢啊,
只係遲d轉,
我覺得你係想引起罵戰

我都冇串你,係冇〔串〕你
你話用日本,我同你講,係超白木既
用台灣都好過用日本,講真,你都識講加2一定要祖2,咁仲轉加2先?
你用中國有埋燕1開冰,打咩怪玩暴走都易d
仲有,你明唔明咩叫做暴走?冇燕1玩暴走=886
【沒話唔轉佢啊,
只係遲d轉,】
你冇講到轉唔轉祖2,都冇講【遲d轉】

對d日巨手起好用呀-,-

大家唔好串啦..........
我認為新手用中國最岩因為你日本升左加2先唔夠帶升呀~

我想問祖2廢左幾多呀?=.=

原帖由 25531536 於 2007-8-25 10:46 AM 發表
我想問祖2廢左幾多呀?=.=

本人隻祖350力食左四千幾mp秒唔哂十幾廿隻猿公
===========================================
祖2真係廢左
事實上新手兵陣係秒唔到閻王

原帖由 tonyko14 於 2007-8-2 04:25 PM 發表
【原創】(只限日巨)新手速成中手法(1m=1,000,000日巨先係咁)
我極同意大家一開始先用〔中國〕女(我認為女靚d)

【起始1】岩岩開始先解〔信任〕,解哂冇哂信任解,就解小小〔戰任〕,到左 ...

你講到禁容易既^^?
要幾耐呀白木?

CAMP DOW CAMP DOW !!

十卜樓主!人地打片野出來分享!!!唔係比你係到話佢唔好!!!

原帖由 tonyko14 於 2007-8-2 10:58 PM 發表

你打惡熊都暴走啦,唔開冰點打,難道你是gm,有 ...

重乜野年代啊? 燕1? 我玩咗幾個日巨新手帳號升埋二轉都未用過佢。
一開波打四不像啦,鐵又0.幾M , 魂鐵成1M,
賺夠咪買大定囉,順便買多隻37陰陽師助升
邊個話要打惡熊升(就算打惡熊都唔洗用)
你都識講啦,買咗大定就唔打惡熊,
梗係打海底王,點解?一塊海龍王麟20M呀!
賺都賺到笑啦,又升到LV又賺到錢,兩全其美。
轉埋二轉(如朝鮮權二,就有錢食入籍,轉埋台灣轉雷公),
再打多兩日海底王,就去打蛇啦。
一塊蛇麟都幾十M,要食孫子同入藉+升二轉重係問題?

原帖由 grandq16466 於 2008-10-17 03:21 PM 發表
十卜樓主!人地打片野出來分享!!!唔係比你係到話佢唔好!!!

半年前

內容主觀   沒有說服力     
   同埋我想講中國祖2唔系你想像中改都甘沒用"

= =最底果到好好笑 = =

e家有幾多人唔同錢...唉

..................

唔係台灣好d咩???先花2->昌2->雷公->食書->熊貓->轉中->祖2->收高lv妖狐+陰陽

夠打好多野

唔係朝鮮好d咩
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 11:21 AM , Processed in 0.144405 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存