2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 古龍ONLINE心得交流 SER腕任務+ ser1-7令任務(轉區)
go

SER腕任務+ ser1-7令任務(轉區) [複製鏈接]

ser1令任務

先去崑崙山總壇門口同 www. gdcy 接任務

之後就去紫船既"天空紫鷹王"最入果道豪比你,拎豪比你的人頭

最後去返崑崙山總壇同小倩倩~~講野就會得到 ser1令

ser2令任務

先去孔雀山莊總壇搵天機子接任務

之後去峨嵋山搵神龍軍師

之後去白雲城大錶位下方搵仇無邊

再去皇城武館搵刀末

之後去雁石香搵qq仔

最後返去搵天機子就拎到 ser2令 ^_^v

ser3令任務

先去劍塚細錶位下方搵仙劍開任務

其後去西方蜀中唐門大錶位右邊山上打到神龍,汁白龍教令

到金村碼頭對上打 246o靚仔汁梁山伯令!!

再去66鎮下方打。天。汁冰焰神話令

再去劍塚出邊阿吉右方打 ccandy 汁和平谷令(和平谷護法攻擊帶有慢速)

最後去絕情谷過橋打仙劍汁令(勁難打2xm 勇都打好耐先打得死)

打齊晒返去劍塚搵仙劍拎 ser 3 令!!

ser4令任務
先去南京客棧門外,向痴心長情開任務!!

之後帶任痴心情長去紫鯨幫總壇同"TY+AMY”對話

再到孔雀山莊總壇左方搵包包....對話

再到雁石香細錶位找●傑●對話

最後到幽靈山莊總壇下方拎火龍之父對話

對話後去返南京客棧同痴情長對話便可得到 ser4令
"""p.s 如果任務中途彈 game  or 唔見左隻痴心,就要再去南京拎過""

ser5令任務
先到滅魔神塔下方"飛鵬堡"打萬惡幫幫眾拎(希刃閣,海之星,傳奇.影雪谷,新天龍幫的帥印)要有幾多汁幾多!!

之後到寒武樓按各幫幫主開任務,再交令比各幫幫主(海之星帥印交比無罪,希刃閣帥印交比暗殺狂人,傳奇帥印交比照悔,新天龍幫帥印交比無絕小龜)

最後交晒所有令,按宮拎得ser5令

""p.s 有d帥印可能係假野,印以要打多d令,同埋每次交令時,唔可以有同一個相同既令係身上,如果唔係佢會話你個帥印係假野""

ser6令任務

先到快活林開任務,按晒所有 npc 開任務!!

之後到楚船上方打神秘小偷汁"火,劍,回,氣,天"

打齊後,把令交到幫技名冊!!

最後向"孫x伯符"對話便可得到 ser6令

ser7令任務,先到絕情谷過橋打"魅影幫幫眾",汁魅影令"

再到華山打"兄弟幫眾",取得"兄弟幫令"

再到萬悔山莊下方打"兄弟幫主",取得"兄弟同意書"

再到萬悔山莊上方打"魅影幫主"取得"魅影同意書"

之後去萬悔山莊內找~Zeus~開任務

之後再按飄舞便可以得到 ser7令

集全 ser1-7令,便可以換得 ser 腕!!

換 ser腕流程

先到金村既滅魔神塔入口上方"神秘接待員"進入!!

再找往二十二層既波波入去

身有帶有ser1-7既 ser令按晒 all npc!!

便可開動機關,進入二十三層

上到去打倒俠守衛可得到俠之武器換 260 ser腕

打倒聖守衛可得到聖之武器換 345 ser腕

打倒神守衛可得到神之武器換 400 ser腕

最後因為我唔知做咩換唔到,所以影唔到- -""
唔知係唔係 gameone 又整過d野!!

上邊d怪都係跟返個 eq 既 lv 260 ser腕260lv上去合左251 up lv狗多數夠打,唔合就唔知!!

因為我仲
未做到,所以 post 唔到個腕加幾多,希望有人可以幫幫我手啦^_^

貼住咁多先,等我到再貼!!!

全圖自家製,偷圖世必追究!!(好既請加分)

整左成日嫁,板主加分啦- -我好過 him屎,佢偷人d圖,合成1個 post又唔自己整攪到個 ser腕 post睇唔到!!!加我去任務大全!!!! 
>3<

大家請留意,本人收到可靠消息指現時此任務可能完成整個任務流程後一無所有,請各位自己行量下,做唔做!!
不過可能遲d gameone 又會開返既 - -""

有d人話我貼左係吹水區狂插我 - -e家貼返黎交流得未呀,死傻仔
已有 1 人評分Good 收起 理由
tomchow121 + 1 十扑U ^o^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

點解有人睇,冇人推 - -??

大家昆下分都好呀- -""

多謝你的分享...

有得做番呢個任務喇
400lv腕"天下武術腕" 6800mp,4xxx勇,一陣睇多次再比過資料你

可唔可以比埋果3個腕既資料???

345SER腕 "群雄聚神腕"
勇+3600 法+3860 耐+1500 韌性+1780 命中+30 負重+100

而家3個腕ga lv都加高左1lv先可以用到.ja係技腕要251.群雄要341.天下要401..我可以幫你地係得咁多.多謝收看^.^

原帖由 moongod103 於 2007-10-6 04:49 AM 發表
而家3個腕ga lv都加高左1lv先可以用到.ja係技腕要251.群雄要341.天下要401..我可以幫你地係得咁多.多謝收看^.^

- -如果以你咁講,係幫技腕降左 9lv,群雄腕降左 4lv.天下腕先加左1lv  - -之前係 260  345 400    - -""

我十幾年.無用la.鬼記得咩.佢又無寫.鬼會去記咩?? 我而家用緊個個幫腕到唔知係幾lv呀-.-

點解我拎唔到sev2令同sev3令既-口 -

我有好多野都唔明=__=   我一點個痴心情長個npc出左.....就比左隻痴心我-__-
去到紫壇 同ty講既野又唔同圖既-   -   我sev2令都係咁= =  sev2令話我冇什麼密函
唔該咁多位大大教下我-口  -!!

-.-咁正 點解唔變精華既

SER腕任務+ ser1-7令任務(轉區

係lo,咁好點解唔推上精華既?

到金村碼頭對上打 246o靚仔梁山伯令!!
識貨^^ 246o靚仔  但梁山伯 -.-<---改改佢

5錯+油

個腕好似淨係可以拎到一個
冇得拎完再做=.="
我果時得300lv比個fd昆左話可以拎晒...
點知找左個400lv之後冇得再做
拎邊個諗清楚喇!!

thx樓主咁有心機整出黎

多謝分亨....握分先十1扑

依家個腕應該無人用吧....唔夠勁

原帖由 阿宅 於 2008-4-3 06:17 PM 發表
依家個腕應該無人用吧....唔夠勁

點會冇人用,大把人仲用緊 e d 勁野!!

多謝哂@@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:47 AM , Processed in 0.040292 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存