2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 御劍軒資料更新需要大家多多提供唷。(天‧失退出更新網 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 天.失
go

御劍軒資料更新需要大家多多提供唷。(天‧失退出更新網頁,至少我們還有 HyperDream) [複製鏈接]

原帖由 黑—=HyperDream 於 2008-2-14 12:55 AM 發表

=] 要我幫手嗎
我寫番幾分鐘至半粒鐘 php 用滑鼠按兩下可以出晒兩個總覽

咁你咪寫 -_-"... 你自己入去睇下個 蒸淡任務... 整左我2粒鍾 -_-".. 冇你d fn制 -_-" 我諗要 3粒鍾 - -" 整到我超無奈.. 差d 想聽埋 少理阿爸 -口-"

十週年勳章(賀詞)

原帖由 天.失 於 2008-2-14 12:59 AM 發表

咁你咪寫 -_-"... 你自己入去睇下個 蒸淡任務... 整左我2粒鍾 -_-".. 冇你d fn制 -_-" 我諗要 3粒鍾 - -" 整到我超無奈.. 差d 想聽埋 少理阿爸 -口-"

呵呵
你個衰佬又唔整比自己
為自己量身訂做d fn制嘛
搵人幫你做始終冇咁好既
幾時學寫php 等我可以兩腳一伸等你做晒佢

原帖由 黑—=HyperDream 於 2008-2-14 01:04 AM 發表

呵呵
你個衰佬又唔整比自己
為自己量身訂做d fn制嘛
搵人幫你做始終冇咁好既
幾時學寫php 等我可以兩腳一伸等你做晒佢

唔學 ._." 家陣d資料 已經夠晒煩..

仲有好多野要學 ._." 學下點樣做快d -_-"

學下點拍拖.. 學下點tum女仔 -_-" 學下d工作技能.. 淨係靠電腦搵食 會好似史生咁 -_-" (不誠實使用電腦)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 天.失 於 2008-2-14 01:07 AM 發表

唔學 ._." 家陣d資料 已經夠晒煩..

仲有好多野要學 ._." 學下點樣做快d -_-"

學下點拍拖.. 學下點tum女仔 -_-" 學下d工作技能.. 淨係靠電腦搵食 會好似史生咁 -_-" (不誠實使用電腦)

._.' 又要我一個做
已有 1 人評分Good 收起 理由
封之介 + 5 派good

總評分:  Good + 5   查看全部評分

原帖由 黑—=HyperDream 於 2008-2-14 01:09 AM 發表

._.' 又要我一個做

係你做得咁快 -.-" 你快過我起碼 5倍 -_-"... 咁我唔係點.. 唔ut晒d野俾你do 我地會唔岩時間 ._."

十週年勳章(賀詞)

終於趕完功課( but未做晒 ) 今日番埋學可以鬆番下
==========================================================
原帖由 Sliverfly 於 2008-2-12 11:47 PM 發表
其實我覺得加多個括號會好D

奇利村域阿魯巴斯洞窟最上層(阿魯巴斯與改牛前的樓梯上去後全區域出現)(彊屍、腐屍、食屍鬼一等級會一起出現)

=========================
同埋我想你得閒可以整下
寵物資 ...

補充描述完成
==========================================================
原帖由 ★風之少年☆ 於 2008-2-13 12:25 AM 發表
光之路→狩獵大會
[補充]戰勝頭目數16個    係會有可能得到  風龍蜥的甲殼/妖草的血

[錯誤]連擊(使用攻擊吸收、攻擊反彈、攻及無效追加)
          及→擊

光之路→誓言之花
[錯誤]造鎧甲 交出"超黃金 ...

補充 狩獵大會 戰勝頭目數16個 獎勵物品 及 修正 部分錯字
修正 誓言之花 造鎧交出的物品名稱 及 補充 雙擊水晶的殘骸 獲得物品
補充 傭兵部隊 敵人一覽 兩分鐘內暴龍威特 尾隨兩隻強化兵海德拉
補充 聖域守護者 補充 打開謎之箱之物品

另有疑問
樂園之卵→聖域守護者
[錯誤]  打倒龍只會掉1lv謎之箱

寶箱.....注:機率不小

請問 是 要將 打倒龍 之後會得到 "不思議之鱗片" 刪走嗎?
另外打開謎之箱會升一級 機率不小 是打錯還是真的機率高嗎?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

米內葛爾島-阿凱魯法村任務-八等勳章-商隊襲擊任務

3.、然後出阿凱魯法村即米內葛爾島,通過南恰山通道,經過路霸阿得基姆,到(279,170)附近(也可以傳送到坎村,然後帶200個銀礦和200個黃月通過海底通道到達)。配戴豪華的戒指(偽),會隨機遇到三種山賊,將山賊打倒,會得到山賊的道具。

打黃月木會唔會清楚 d ... 我第一次睇果陣都唔知咩係黃月 /__\

原帖由 鬼皇龍馬 於 2008-2-15 07:18 AM 發表
米內葛爾島-阿凱魯法村任務-八等勳章-商隊襲擊任務

3.、然後出阿凱魯法村即米內葛爾島,通過南恰山通道,經過路霸阿得基姆,到(279,170)附近(也可以傳送到坎村,然後帶200個銀礦和200個黃月通過海底通道到達 ...

跟本係食左隻字 - -!... 襯冇人喇喇聲改左佢先 - -+..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 天.失 於 2008-2-15 07:19 AM 發表

跟本係食左隻字 - -!... 襯冇人喇喇聲改左佢先 - -+..

._. 我早幾分鐘起身就搶到黎改了

原帖由 黑—=HyperDream 於 2008-2-15 07:49 AM 發表

._. 我早幾分鐘起身就搶到黎改了

哈 - -" 不過你發呢個post果時我咁岩已經訓到隻豬咁~~

臨訓前 我不嬲都會上黎睇一轉post先訓

11a 劍個名唔岩
應該係"彎勾劍" 先岩

法蘭城之國民任務III - 死者之眼

2.在試煉之間(84.51)打倒阿馱羅得到"修煉者之劍"

唔係「煉」,係「驗」。
唔係阿馱羅,係阿陀羅

原帖由 X彬X 於 2008-2-15 03:05 PM 發表
11a 劍個名唔岩
應該係"彎勾劍" 先岩

又有人手多唔用個 http://cgsword.myvnc.com/produce.htm ~~ 結果又要我改番 - -"!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

有個應該冇人睇既地方錯左 - -

靈堂的地下迷宮 , 備註 : 可搭配摯愛的誓言任務一起解

呢到連結錯左 , 按入去會連結左去 2006年情人節任務

變面任有野要加
芝麻娃娃的信登出會消失
長老之証都係

十週年勳章(賀詞)

琴日 出左街   重要病埋咁番屋企

原帖由 raymondhk777 於 2008-2-15 03:28 PM 發表
法蘭城之國民任務III - 死者之眼

2.在試煉之間(84.51)打倒阿馱羅得到"修煉者之劍"

唔係「煉」,係「驗」。
唔係阿馱羅,係阿陀羅

請問只是劍要改?靴和服呢?要改的嗎?

原帖由 天.失 於 2008-2-15 03:40 PM 發表

又有人手多唔用個 http://cgsword.myvnc.com/produce.htm ~~ 結果又要我改番 - -"!

= = 這不是手多
只是我沒有跟 produce.htm 來做 XD

原帖由 鬼皇龍馬 於 2008-2-15 04:07 PM 發表
有個應該冇人睇既地方錯左 - -

靈堂的地下迷宮 , 備註 : 可搭配摯愛的誓言任務一起解

呢到連結錯左 , 按入去會連結左去 2006年情人節任務

=] 果然係冇人睇既任務 wakaka qq晒 a__a

原帖由 louis123123123 於 2008-2-15 07:08 PM 發表
變面任有野要加
芝麻娃娃的信登出會消失
長老之証都係

當我想改番好佢果陣 發現有人搶先改左
但係更新記錄到冇左呢個記錄
比番個名份你

錯字- -

http://cgsword.myvnc.com/Mission315.htm
生產系晉陞任務Ⅲ(魔大學)

魔法大學先岩

十週年勳章(賀詞)

原帖由 fatommy 於 2008-2-16 03:21 PM 發表
http://cgsword.myvnc.com/Mission315.htm
生產系晉陞任務Ⅲ(魔術大學)

係魔法大學先岩

噢!我以前最愛既莎蓮娜(因為有雪,背景音樂都好正)
當中既魔法大學被改名了
多謝晒
改好了

原帖由 黑—=HyperDream 於 2008-2-16 01:57 PM 發表
琴日 出左街   重要病埋咁番屋企

請問只是劍要改?靴和服呢?要改的嗎?

= = 這不是手多
只是我沒有跟 produce.htm 來做 XD

=] 果然係冇人睇既任務 wakaka qq晒 a__a

當我 ...

尋晚 9:00幾改的.. 改完同你msn (睇錯字果個時間) 之後已經li埋左去魔力... 隨後今朝 9:10 off既時間 累到隻野咁.. 所以就咁訓左

玩過星曲WEB

生產總覽 - 水龍系列
水龍的小刀(小刀) 冰龍(投具)
圖片互相掉轉
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:12 PM , Processed in 0.038099 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存