2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中港台偶像 我愛黑澀會 高清寶寶自稱靚過黑澀會
go

高清寶寶自稱靚過黑澀會 [複製鏈接]

高清寶寶自稱靚過黑澀會

台 灣 黑 澀 會 美 眉 又 嗲 又 cute , 強 勢 攻 港 更 令 港 仔 癡 呆 迷 , 港 女 大 市 再 急 挫 。
好 在 最 近 有 playstation 3 高 清 台 HiTV , 搞 個 《 高 清 補 習 社 》 節 目 , 18 位 土 炮 妹 學 足 美 眉 扮 可 愛 玩 遊 戲 , 仲 連 美 眉 投 票 制 度 都 一 樣 抄 足 , 一 於 進 行 港 女 反 擊 戰 , 誓 要 全 面 收 復 港 仔 市 場 。 最 索 Stephanie 明 踩 對 手 : 「 我 靚 過 班 美 眉 啦 ! 」
好 唔 怕 抄 , 最 緊 要 話 畀 人 聽 香 港 都 有 索 女 , 唔 係 個 個 變 曬 賣 剩 蔗 就 大 件 事 。

台 灣 美 眉
台 灣 黑 澀 會 美 眉 又 嗲 又 cutie , 成 班 港 仔 當 佢 係 女 神 , 佢 武 器 係 講 乜 都 高 8 度 嗲 音 , 嗲 死 人 。

土 炮 寶 寶
香 港 唔 執 輸 , 即 刻 整 隊 叫 高 清 寶 寶 , 曬 制 服 擺 明 抄 美 眉 , 新 城 前 DJ 何 基 佑 扮 黑 人 帶 住 班 model 仔 , 不 過 班 囡 囡 話 : 「 我 全 部 高 清 見 得 人 , 一 定 靚 過 班 美 眉 。 」

高 清 補 習 社 邊 度 睇 ?
想 支 持 班 高 清 寶 寶 , 首 先 你 要 有 部 PS3 , 再 用 部 PS3 上 網 選 擇 HiTV 中 「 高 清 補 習 社 」 下 載 就 可 以 睇 到 。
於 節 目 中 高 清 寶 寶 都 要 接 受 唔 同 考 驗 , 賽 車 闖 鬼 屋 打 golf 乜 都 玩 齊 , 不 過 班 寶 寶 當 然 係 雞 手 鴨 腳 狂 蝦 碌 , 成 班 寶 寶 亦 學 足 台 灣 美 眉 嗲 功 , 擺 明 要 死 港 仔 啦 !
《 高 清 補 習 社 》
PS3 HiTV 台   免 費 下 載

「 美 眉 好 造 作 ! 」
「 高 清 寶 寶 」 學 足 台 灣 「 我 愛 黑 澀 會 美 眉 」 設 有 排 行 榜 , 經 過 近 兩 個 月 網 友 投 票 , Stephanie 以 690 票 排 第 1 , 對 於 有 網 友 話 佢 醜 過 美 眉 , 票 王 Stephanie 就 好 嬲 咁 話 : 「 係 網 友 冇 睇 過 我 節 目 , 我 一 定 靚 過 班 美 眉 ! 佢 淨 係 獨 沽 一 味 sell 嗲 , 冇 新 意 ! 我 就 多 元

細 膽 妹
姓 名 : 李 健 鈴 ( Stephanie )
身 高 : 174cm
年 齡 : 19

妝 厚 賴 高 清
「 高 清 寶 寶 」 平 均 18 至 20 歲 , BB 就 觀 塘 IVE 讀 廣 告 設 計 , BB 話 : 「 我 知 網 友 話 我 抄 黑 澀 會 , 又 話 我 個 妝 好 厚 , 其 實 班 美 眉 佢 個 妝 同 我 差 唔 多 , 只 因 我 行 高 清 廣 播 , 睇 得 清 楚 ! 」

甩 轆 王
姓 名 : 謝 藝 萍 ( BB )
身 高 : 155cm

地 道 港 女
做 開 model 小 卡 , 拍 泳 衣 廣 告 冇 尷 尬 , 鬼 屋 探 險 中 被 嚇 到 半 死 , 不 過 比 賽 完 畢 後 就 好 寸 咁 向 主 持 講 : 「 咪 玩 啦 ! 你 嚇 鬼 咩 ! 」 感 覺 超 地 道 , 簡 直 係 港 女 經 典 !

豪 爽 女
姓 名 : 李 凱 晴 ( 小 卡 )
身 高 : 160cm

艾 粒 女 主 播
同 樣 係 model 出 身 的 小 嘈 , 上 年 參 加 商 台 903 「 艾 粒 女 主 播 」 比 賽 得 到 冠 軍 , 同 I Love U Boyz 一 齊 拍 過 艾 粒 電 視 台 , 有 演 出 經 驗 係 唔 同 , 動 作 表 情 多 多 , 仲 試 過 玩 高 卡 車 時 扮 喊 , 要 主 持 安 慰 , 扮 王 非 你 莫 屬 啦 !

扮 王
姓 名 : 陳 美 君 ( 小 嘈 )
身 高 : 161cm
年 齡 : 21

港 男 讚 夠 放
台 妹 以 嗲 取 勝 , 好 在 仲 有 唔 少 港 男 支 持 本 地 貨 , 佢 話 班 寶 寶 身 材 好 又 夠 放 添 , 港 女 仲 有 希 望 !

「 高 清 寶 寶 」 網 頁 同 「 黑 澀 會 美 眉 」 網 頁 都 抄 到 十 足 , 不 過 美 眉 係 玩 淘 汰 賽 制 , 「 高 清 寶 寶 」 就 算 包 尾 都 一 定 有 得 出 鏡 , 唔 怕 被 out !

其 中 六 位 寶 寶 勝 在 位 位 18 、 22 夠 青 春 , 加 埋 講 廣 東 話 又 夠 晒 親 切 , 其 中 Stephanie ( 右 二 ) 更 以 690 票 成 為 寶 寶 票 后 。

睇完之後覺得e班港女好扮野  
唔知醜

單選投票, 共有 304 人參與投票
你所在的用戶組沒有投票權限

好簡單
一個鬼鬼足夠ko晒佢地=.=

黑澀會同高清寶寶我都親眼見過,黑澀會靚好多

無1個可以同黑澀會比...個個小卡先嚇人
仲大隻過瑤瑤

人地駁出位姐
踩低人地 想提高自己??影衰哂la~"~

算啦
d港女係咁,樣衰扮靚女
笑死

笑撚死我啦屌,,豬扒扮上菜?!!彈撚開啦叫個幾塊扒

唔好話邊方面靚d啦 各花入各眼

但係高清寶寶態度何在?呢樣已經無得比 講野又無禮貌 港女d質素都比佢地攪到降低哂

個600幾票我懷疑係咪開個連點自己投自己

係有新意既就唔好抄人地節目啦 zz

算吧啦
班寶寶吾係話吾令
但係事實太俗啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 扭計計 於 2007-12-27 10:33 PM 發表
好簡單
一個鬼鬼足夠ko晒佢地=.=

8妞妞其中1個...都好過哂佢地

她們憑什麼去比呀??
我睇過第一集玩鬼屋....dl 睇完得到一大個問號,主持人何基佑都唔知乜水...成班女女喪嗌就完左一集-.-"""
多元化?? 多在哪

一班豬扒話人豬扒
一班正宗港女

原帖由 『無情的冰雨』 於 2007-12-27 11:56 PM 發表
唔好話邊方面靚d啦 各花入各眼

但係高清寶寶態度何在?呢樣已經無得比 講野又無禮貌 港女d質素都比佢地攪到降低哂

個600幾票我懷疑係咪開個連點自己投自己

係有新意既就唔好抄人地節目啦 zz

得個6百幾票就做到冠軍
咁就知道無料啦...無乜人睇啦出野

黑澀會好好多><"個人只會鐘意丫頭的...其他一概不接受._.

呢個節目完全不能接受........

港女.....
你地無得同人比咖la~

笑傲無雙

收皮啦 一個洪詩米奇收佢啦//
係又吾早d出//抄人咁冇料 自己咪又係果d...

原帖由 雲+ 於 2007-12-28 12:27 AM 發表

8妞妞其中1個...都好過哂佢地

唔好比樣 依d各花入各眼
比性格....佢地講得d咁既野...好極都有限
(不過係咪d雜誌個d誇大左佢地既說話?)

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

你估你靚我就要鍾意架la..
除左睇樣..
仲睇好多野架...
睇樣...除昤變心都得la

佢地係靚既...
係香港囉...
同埋佢地得個靚字有咩用...
只係係本雜誌到講人...
仲有私底下都唔知會唔會懶高竇上過電視就型個d黎...
仲有叫什麼高清婆婆去apm個d開d show俾人睇...
睇下有冇人咪知咩事囉^^
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 08:28 AM , Processed in 0.044836 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存