2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天機Online 《天機》公會專區 分析 : 狂想曲 , 叛軍 , 十字軍
返回列表 發新帖 回覆
go

分析 : 狂想曲 , 叛軍 , 十字軍 [複製鏈接]

笑傲無雙

純粹個人意見及看法 不喜別插

狂想曲人數不算太多
關於掛機方面<<<無邊個方士唔掛  仲掛得好猖狂  組幾條友分幾個位置一齊打  其他新手/中手 根本冇位置升級  例:(紅and白骨地域)
有少部分都會跟公會人仕打白虎<<會任莊園  但我經常只看到一名小人物名叫[咎]小七自行在會任莊園門外升級
有小部分人是叛軍前會員過檔  但這不是大問題    某部分會員有點兒過份及誇大事實   不想公佈名字  由封測玩到現在應該也會大慨知道

叛軍方面比較人多  因為己有分會  高等級  曡馬  暫時可以說全ser最多人公會  
掛機方面<<<同一道理  狂想曲有方士掛  叛軍也不例外  大部分30以上會員組隊一起打會任莊園  整個戰場差不多佔了一大半  當然是手動升級
謠言指出針對幾個人物使用按鍵精靈自動打怪   名單如下:   Dr.Wing 石石 風雲
Dr.Wing : 叛軍金牌殺手  行蹤飄忽  多數在下午及夜晚時段出現  嫌疑是最大  但卻沒人能證實
石石 : 叛軍會長  因為是會長便被人當箭靶 聰明的人應該也知道他是手動
風雲: 叛軍前會員 應該是全ser比較升級較快及高的一位武士  很多戰友也跟他一起打怪升級  沒可能是掛吧?!

十字軍  比較多中/新手的公會 關係比較和諧 只求開心及一起玩的戰友 不理世界戰爭的

總括而言  兩大敵對公會狂想曲及叛軍  各有各理據  真相不太著重 打過就知道  最終會是鹿死誰手??? 請在遊戲入面了解了解!

你做記者架?

哈哈哈  戰地記者喎@.@~~~~好野~~~

三分天下@.@哈哈

E家仲有 第5個公會 - a紫藍梅樂園a

玩過星曲WEB

講經咩 ~ 打機打到你地咁 ,人小小就係咁嘈  ~
如果里隻多人玩  里到俾人洗post都似啦 ~
好心你地  人地掛機咪由得人囉  ~  你唔滿意既咪post個外掛上官網囉~
係到嘈有咩用?老實講  有邊個法師唔會用?^_^
初期玩個d可能真係為左本身鐘意先玩 ~
宜加個個玩法師十個有大半都係因為有得掛機架啦 ~
岩唔岩先?^_^

笑傲無雙

原帖由 ※Cute。魔怪※ 於 2008-1-15 05:15 PM 發表
講經咩 ~ 打機打到你地咁 ,人小小就係咁嘈  ~
如果里隻多人玩  里到俾人洗post都似啦 ~
好心你地  人地掛機咪由得人囉  ~  你唔滿意既咪post個外掛上官網囉~
係到嘈有咩用?老實講  有邊個法師唔會用?^_^ ...

全程好像只有你一人嘈   笑死人了

Dr.Wing : 叛軍金牌殺手  行蹤飄忽  多數在下午及夜晚時段出現  嫌疑是最大  但卻沒人能證實

我好欣賞你@3@ ( 認真 )  

分析都好理性~~不過點解會話我嫌疑最大=3=??我係刺客掛唔到>__<

加上我同石石一齊升的@@" 佢手動我照計都會係手動掛

因為小弟考試+返學  下午同夜晚先玩到@_@

我好鍾意你的"行蹤飄忽"   讚!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

而家有傳言我37lv係掛返黎XD
仲有風雲一直係我地既人=3=

兩個較大型的公會都有入個
分析二:叛軍那方面  人多等級高  是個首屈一指的公會
但公會入面有好多方士都係掛番來  但是石石 Dr Wing有
些臭串-_-以下的不知是真還是假(石石  DrWing 也在晚上把
狂想曲 掛機的人pk了 但在深一層 他們的公會也有好多人掛機呢)
個人意見:這個公會只要和第二些公會搞好番關係 不要常常說開戰了吧
同埋唔好..成日以為高lv是一切了吧
狂想曲:依方面 都係講句 好多人掛機升等級 不個係品德依方面
較叛軍好  在這團還有一些會很善談的人 可是這團也有些臭串的人  
人名不記得  所以這團如果搞好一切 也在公會界裡有一定的
成績
十字軍(這團未入個)
但在自己的意見..這團是一個與世無爭 如果想靜靜玩一隻game
這個團也是一個理想的公會   給人們把這隻game留下開心快樂的
回憶呢

總結:每個遊戲只是給人們留下快樂的回憶 不是為了等級
等級高的人不要當自己是天下無敵  最重要是 掛機方面
你們可以把他的行為cap張圖 sd去橘子我也相信GM會有所行動的

↑以上內容 如有一樣 只說考合
   看完有反感的感覺   勿插

原帖由 FF。﹏ 於 2008-1-16 10:21 PM 發表
但公會入面有好多方士都係掛番來  但是石石 Dr Wing有
些臭串-_-以下的不知是真還是假(石石  DrWing 也在晚上把
狂想曲 掛機 ...

首先 你有冇入過我地團= =?

仲有你有冇睇茶煲阿四架 得到榮譽要盡情感受>3<
講笑姐
個個開口埋口都話我地d方士係掛返黎
但係永遠冇人講到個名俾我
即係咩
即係老作?
╮一﹏ 一╭唉 強者永遠令人羨慕

原帖由 FF。﹏ 於 2008-1-16 10:21 PM 發表
狂想曲 掛機 ...

佢地講明同我地打對台..唔係我地第一個話要開戰的!
加上我好臭串??你問下叛軍經常係公會頻講野個d
串下玩下叫臭串???

原帖由 Dr.Wing 於 2008-1-17 12:10 PM 發表

佢地講明同我地打對台..唔係我地第一個話要開戰的!
加上我好臭串??你問下叛軍經常係公會頻講野個d
串下玩下叫臭串???

你上緊堂= =????

哦~你係小妖
你入黎唔係好耐咋喎= =?

現在才開始..高lv升級地方不多..40lv後..大家可以升lv地方現在不多..過幾日就可以看看血流河的場面..

想入公會.........請問有冇人收..........

方士
lv 20
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:27 AM , Processed in 0.037967 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存