2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 魔力寶貝 感想區
返回列表 發新帖 回覆
go

[感想] 魔力寶貝 感想區 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

我記得我岩岩玩魔力果時...仲玩緊石器....

不過果時岩岩好公測完....我咪玩下囉...

果時1.0.....好多人係外面打樹精.......

你去到靈堂....你會發覺超多人係到等...

我果時仲係劍士....混加亂咁加...

成20LV都未就職.....因為果時唔識....又無咩朋友

一開個靈堂D人好似癲晒咁去打....

果時最高LV都係3X....

然後慢慢就出到神狗既時代...

果時我都有繼續玩....都3X LV

不過己經係玩左3-4個月.....如果依家來講....一個月都50-60左右?

好啦....然後KEEP住玩落去....識到好多朋友....

慢慢我都差唔多係SER 高LEVEL果堆人.....(岩岩出完雙王無耐...然後我就70LV)

果段時間真係好開心.....

不過因為果時賣ACC既價好....所以我就賣左個ACC......

然後就到2.0重玩既生活................待續

已有 3 人評分威望 Good 收起 理由
無卍名 + 1 精品文章
pokelfki01 + 1 支持你!下次繼續^_^
handyli + 10 感謝分享!

總評分:  威望 + 10  Good + 2   查看全部評分

魔力友@@我都有玩 我係2.0中期開始玩果陣仲係小學 果陣最高仲係102 立花正仁果個時代
最白痴既係玩玩下 魔力玩唔到 玩完一次再裝
我都唔知咩事 係NOWLOAD果度彈左句英文出黎
果陣又唔識洗機咁就冇玩半年
再玩返果陣就係魔力3.0前中期
到而家冇玩

玩過星曲WEB

原帖由 史克爾 於 2008-1-24 05:58 PM 發表
魔力友@@我都有玩 我係2.0中期開始玩果陣仲係小學 果陣最高仲係102 立花正仁果個時代
最白痴既係玩玩下 魔力玩唔到 玩完一次再裝
我都唔知咩事 係NOWLOAD果度彈左句英文出黎
果陣又唔識洗機咁就冇玩半年
...

係....我記得佢係馴獸師好似...

最尾佢107比人破左LV定點...

不過果個時期都差唔多衰落...

我都有玩
記得一開始玩係1.0..果時勁白痴= =
乜都唔識..升技又唔識升職又唔識
不過玩玩下愈黎愈多魔力朋友教我
先玩得好返D
呢隻係我第一隻online game~
亦都係最喜歡既online game~
有D懷念tim

玩過星曲WEB

原帖由 【宇智波.鼬】 於 2008-1-24 11:03 PM 發表
我都有玩
記得一開始玩係1.0..果時勁白痴= =
乜都唔識..升技又唔識升職又唔識
不過玩玩下愈黎愈多魔力朋友教我
先玩得好返D
呢隻係我第一隻online game~
亦都係最喜歡既online game~
有D懷念 ...

係啊...

我最白痴係玩左2個月都係用時段...

後來先知有得包月

笑傲無雙

原帖由 ↖☆文★↘ 於 2008-1-25 03:57 PM 發表

係啊...

我最白痴係玩左2個月都係用時段...

後來先知有得包月

蝕到入肉

玩過星曲WEB

原帖由 蒸溜水 於 2008-1-25 04:15 PM 發表

蝕到入肉

係啊....我D FD一直都包月....我就一直都用時段...

唔夠1個星期就要買張150點

原帖由 善福 於 2008-1-26 07:45 PM 發表

係啊....我D FD一直都包月....我就一直都用時段...

唔夠1個星期就要買張150點

如果我唔提你...

你會唔會一直都用時段

玩過星曲WEB

原帖由 ~丁引~ 於 2008-2-7 07:36 AM 發表

如果我唔提你...

你會唔會一直都用時段

應該會....不過我應該都會發現既
已有 1 人評分Good 收起 理由
~丁引~ + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

魔力我都玩左幾年*v*

係咁開人刪人v_v 哈

玩過星曲WEB

原帖由 ☆BB仔☆ 於 2008-2-8 06:59 AM 發表
魔力我都玩左幾年*v*

係咁開人刪人v_v 哈

點解唔開多個ACC?

開人刪人好麻煩...-_-我寧可放個人係到
~丁引~ + 2 你的文章對我很有用。謝謝!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 善福 於 2008-2-8 07:01 發表

點解唔開多個ACC?

開人刪人好麻煩...-_-我寧可放個人係到

因為個陣我太細...諗野冇咁成熟

個陣我唔係玩月費..係咁買150點玩-.- d卡仲係到..回憶回憶

個陣靈堂*v*等時間出npc

個個玩pk/傾計好開心

後來出現bug@@唔洗等時間都入到去:) 超happy@@ 我入左去 成班出門講help me go

我最鍾意打猶大/ 以前既10p10[而家有得玩就好*v*發夢中]

玩過星曲WEB

原帖由 ☆BB仔☆ 於 2008-2-11 08:21 AM 發表

因為個陣我太細...諗野冇咁成熟

個陣我唔係玩月費..係咁買150點玩-.- d卡仲係到..回憶回憶

個陣靈堂*v*等時間出npc

個個玩pk/傾計好開心

後來出現bug@@唔洗等時間都入到去:) 超 ...

果時打猶大唔係一件易事。

傳說中的勇者改左為開啟者-_-

仲要無出過傳勇.....咁靚既稱就咁無左....
~丁引~ + 2 你的文章對我很有用。謝謝!

原帖由 善福 於 2008-2-12 05:04 PM 發表

果時打猶大唔係一件易事。

傳說中的勇者改左為開啟者-_-

仲要無出過傳勇.....咁靚既稱就咁無左....

話唔定佢遲D又再出返呢

可能要160果D先有

K歌達人 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

立花正人,係2.0時期最高lv既人物
不過,雖然lv,但係點就+錯野,又唔係勁
果時最高lv係120,好似係佢最快升到120
佢冇比人過左個lv,唔知佢係放左個ac定係唔玩
但我最記得1次,係pk場
我睇佢地pk
有隊9x-110到既人,組成1隊
同立花正人果隊p
我以為立花果隊會win,但點知,立花果隊好似山西豆腐隊咁,比人清場

玩過星曲WEB

原帖由 常山趙子龍 於 2008-2-23 01:04 AM 發表
立花正人,係2.0時期最高lv既人物
不過,雖然lv,但係點就+錯野,又唔係勁
果時最高lv係120,好似係佢最快升到120
佢冇比人過左個lv,唔知佢係放左個ac定係唔玩
但我最記得1次,係pk場
我睇佢地pk
有隊9x-110到既 ...

話晒佢都唔係主力JOB

一個馴都唔係好勁....加上果時又無話咩神裝...又唔係個個Q裝

佢最高記錄好似係107果時比人破左

係一個叫 大覺魔法師真? 既人超越左....

果時仲話依個魔法師個ACC放左1萬元港元 而聞名

thank you for your post!
已有 1 人評分威望 收起 理由
善福 -5 惡意灌水

總評分:  威望 -5   查看全部評分

玩過星曲WEB

希望各位唔好無意義回覆

各位多多善用綜合貼

十週年勳章(賀詞)

我同一個fd
果時玩過1.0
1.0果時好似冇計掉擋e樣野
我記得果時好似得一個ser
果時同fd玩得都幾開心...
我仲記得我用黎用黎隻pet都係小蝙蝠@@
我個fd就好勁!
佢由1.0玩到4.0...佢係斷斷續續咁玩...玩到成百幾lv
我有時都會玩返@@我會叫佢比d錢黎
已有 1 人評分威望 收起 理由
善福 + 5 鼓勵

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

笑傲無雙

魔力我3.0先開始玩~一直都知有依隻GAME既存在~後來見有D FD都玩~所以心思思想玩下~
後尾有個FD玩緊測試SER~就跟左佢玩了0.0到開始揀玩乜職果陣~見到馴獸師依個職業~見到幾得意就玩下~後尾發覺依個職冇乜用-.-"
跟住就開多個弓手玩~後尾因為太多人玩測試~大宇就開始測人了-口-"就開始沒玩了!~
升到6X定7X馴B= =
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 09:33 PM , Processed in 0.040774 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存