2000FUN論壇

搜索
樓主: 牙花*
go

[感想] closed [複製鏈接]

玩過星曲WEB

原帖由 牙花* 於 2008-3-4 07:14 PM 發表

別咁樣啦-口-"
嘈極有限
旁觀者悲... 也~

唐突問句.....牙花你依家玩緊咩ONLINE GAME

十週年勳章(賀詞)

原帖由 善福 於 2008-3-5 08:33 AM 發表

唐突問句.....牙花你依家玩緊咩ONLINE GAME

除了勁舞, ,其他都冇咩玩了
(其實連勁舞都少玩左極多=)
墨香就最多無聊上下睇睇就OFF,
因為, 太忙也=︿="

原帖由 〝Wilson_〞 於 2008-3-5 07:24 AM 發表
我為你ge ac默哀一分鐘........
可惜我同你唔係同一個時段玩呀~"~
如果唔係識到你都幾好

而家都算識到你牙 AQA"
握握手做個好朋友~

原帖由 新手= 於 2008-3-4 05:49 PM 發表
話人狗果d通常係最狗果班A_A

我留意左一樣野好耐 2kf  裡玩墨魂的人看野只會看一半

我不知道凌逍遙 or 梵天曾經對你地有幾好 給過d咩好處比你們

但事情不是發生在你們身上 你們是不會認同我講法 相反你們就好似依家咁見我開親post都針住我唔放

講番正題 自己的感想

我由墨香公測玩到現在 一開始我是玩墨魂 從沒轉過去其他服玩 無可否認我算是墨魂人

以往我只懂得每晚升lv 朋友亦不多 我也不會對其他玩家作出半點發表

我進過不少幫派 當時我最愛的幫派只有玄武霸天

當時在我27lv的時候到了2f打藍忍 有一天有一班人進來踩場 之後屈我搶場 還叫了幾個不死的人到來殺了我

而我當時的幫主玄氣宗等人也到場了解情況 最後那一班人說了一些謊言令我幫主也不幫我便走了

當時我已經認定了不死的沒有一個是好人

日子過了很久後 我的lv也到了32lv 當時我到了剛剛新出的洞湖打怪升lv (因為聽人說那裡打怪很好賺)

之後有一個叫乂零魂乂的人到了我打怪的地方還把我殺掉 我很不滿 便和他口角了一會

到了第日他便每天追殺我 還把我降了等級 後來他說要我在c頻發出道歉聲明 還要說自己是傻子 開頭我也不肯

我說沒有錢買c子為原因所以不說 後來他說不出c子道歉就以後每天繼續追殺我 直至我放棄墨香為止

無奈的是我不想放棄墨香 最後只好答應了他 出c子3次後人家說我是不是傻了 有些人欺騙我說會幫我把那人殺掉

可笑的是 有誰會幫一位不認識自己的人殺人 當晚我一點不好受 很想哭 可是我對自己說別要這樣傻啦

過了當天 之後乂零魂乂當然還有追殺我 而他也和一位叫幸田來未的女各一起串我

之後有一位好心人和我說 乂零魂乂的正身好像是戰影還是8慾望8 當時我知道原來殺我的人是舊時的不死

直到現在不死和不夜合了盟我還是很討厭一切和戰影有關的人和幫派 無可否認這件事是不關凌逍遙事

但我到現在也忘不了那天晚上發生的事 我以往很喜歡不夜 可是他們也和不死合了幫 我還是算了吧

夜咒ac不是勁 可是我給了很多心機下去玩 經歷不少開心和不開心事情 最後ac也賣了

現在我到了王道玩 在2008年2月開始我已小上線了 這次可能是我最後一次玩墨香
已有 1 人評分威望 收起 理由
善福 + 20 鼓勵

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

原帖由 星夜雨 於 2008-3-5 05:39 PM 發表

我留意左一樣野好耐 2kf  裡玩墨魂的人看野只會看一半

我不知道凌逍遙 or 梵天曾經對你地有幾好 給過d咩好處比你們

但事情不是發生在你們身上 你們是不會認同我講法 相反你們就好似依家咁見我開親p ...

算喇..呢個世界咩人都有

品性難移..扮野唔係可以扮得好耐..日久必見人心

玩online game既人大多數都係趨炎附勢..欺善怕惡

唔少高lv都有搶過低lv場 然後重殺埋人

所以玩online game只有不斷升lv裝備自己先係王道

墨香到而家重有1個月就2年..

強大的勢力已經完全成型..冇可能將佢地打破

有時覺得墨香好黑暗都好正常.

比人蝦..都冇辦法 唯有當自己倒楣

玩過星曲WEB

原帖由 小女孩.點心 於 2008-3-5 08:53 PM 發表

算喇..呢個世界咩人都有

品性難移..扮野唔係可以扮得好耐..日久必見人心

玩online game既人大多數都係趨炎附勢..欺善怕惡

唔少高lv都有搶過低lv場 然後重殺埋人

所以玩online game只有不斷升lv ...

我其實唔係太清楚咩係....墨魂

墨魂訣??? or something like that?

玩過星曲WEB

原帖由 牙花* 於 2008-3-5 04:40 PM 發表

因為, 太忙也=︿="

握握手做個好朋友~

哈哈....我又係唔係你朋友仔架啊...

其實上得來2000FUN....個個都係我朋友仔....

題外話: 唔知各位前幾日有冇睇小弟自貼

墨香有三個伺服器

分別係墨魂 王道 大乘

墨魂係最早開

大乘係由以前的混元 無相 搖光三個server合併而成

玩過星曲WEB

原帖由 小女孩.點心 於 2008-3-5 09:31 PM 發表
墨香有三個伺服器

分別係墨魂 王道 大乘

墨魂係最早開

大乘係由以前的混元 無相 搖光三個server合併而成

原來係咁....

我好似玩王道.....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 善福 於 2008-3-5 09:03 PM 發表

哈哈....我又係唔係你朋友仔架啊...

其實上得來2000FUN....個個都係我朋友仔....

題外話: 唔知各位前幾日有冇睇小弟自貼

當然是啦 AQA" 握手握手~來來來 ~ 嘿嘿
你自貼 AQA"?! 找來睇下先

= =個自貼關左POST既

玩過星曲WEB

原帖由 牙花* 於 2008-3-5 09:51 PM 發表

當然是啦 AQA" 握手握手~來來來 ~ 嘿嘿
你自貼 AQA"?! 找來睇下先

= =個自貼關左POST既

哈哈....事機無左就無左架啦....

下次啦....我個個月都有POST

係lo - - 個自貼post關左

其實你係男定女尼架~版主?
已有 1 人評分Good 收起 理由
~丁引~ + 1 基本上...佢接近女性

總評分:  Good + 1   查看全部評分

玩過星曲WEB

原帖由 小女孩.點心 於 2008-3-5 10:59 PM 發表
係lo - - 個自貼post關左

其實你係男定女尼架~版主?

我係男....

之前係同女朋友共用....不過依家做左版主....佢唔掂個ACC啦...

笑傲無雙 忍影世界

原帖由 牙花* 於 2008-3-5 04:40 PM 發表

因為, 太忙也=︿="

握握手做個好朋友~

haha~
好高認識你呀~!
係呢
你ge簽名檔整得好好好好好好好令呀@@!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 〝Wilson_〞 於 2008-3-6 07:54 PM 發表

haha~
好高認識你呀~!
係呢
你ge簽名檔整得好好好好好好好令呀@@!

=口="
有待改善啦, 別讚我 (囧|||)

原帖由 善福 於 2008-3-5 10:05 PM 發表

哈哈....事機無左就無左架啦....

下次啦....我個個月都有POST

那下次PM偶通知聲啦+W+ !!!

玩過星曲WEB

原帖由 牙花* 於 2008-3-6 08:41 PM 發表

=口="
有待改善啦, 別讚我 (囧|||)

那下次PM偶通知聲啦+W+ !!!

哈....你依家個限權未必得喎....

我要要求好高架
已有 1 人評分Good 收起 理由
~丁引~ + 2 日本妹

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原來係咁...我就明明覺得你係男

但禁你個人資料見倒寫住女 orz

做左版主的話acc唔好再同人共用了~

如果唔係有咩誤會就唔好喇

十週年勳章(賀詞)

原帖由 善福 於 2008-3-6 09:21 PM 發表

哈....你依家個限權未必得喎....

我要要求好高架

那算了T^T
不看也~

玩過星曲WEB

原帖由 小女孩.點心 於 2008-3-6 09:57 PM 發表
原來係咁...我就明明覺得你係男

但禁你個人資料見倒寫住女 orz

做左版主的話acc唔好再同人共用了~

如果唔係有咩誤會就唔好喇

確實開ACC果個係女

SO....依家唔會共用ACC架啦....都係交晒個波比我....

PS.返正題

我第一隻認真玩的online game 就是墨香

我是公測第一批玩家  猿><阿細

玩咩online game我地都係一大班fd玩

全部都係澳門人  全部都改同一個字頭名

個時岩岩玩成日都6個人一齊組隊

打怪都有打但吹水居多 所以等級一定不比別人高

到左個ser出現左40lv人個時  我地成班都係3x左右

但我地玩game唔係為等級  

係想搵個地方可以俾我地成班人吹下水

有時一玩就玩左6個鐘  但入面有4個鐘都係吹水

每次有唔開心事發生都會係墨香度同人傾

我最記得就係係墨香度識左個香港朋友

到而家都仲有聯絡

哩隻game俾到我最大ge回憶係

朋友係一定要講心 就算係分開兩地都可以成為真正ge朋友

玩過星曲WEB

原帖由 肥西甘 於 2008-5-1 11:20 PM 發表
我第一隻認真玩的online game 就是墨香

我是公測第一批玩家  猿><阿細

玩咩online game我地都係一大班fd玩

全部都係澳門人  全部都改同一個字頭名

個時岩岩玩成日都6個人一齊組隊

打怪都有打但 ...

我都係果段時期既玩家

要升真技...唔得閒谷lv
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:19 PM , Processed in 0.037461 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存