2000FUN論壇

搜索
樓主: 牙花*
go

[感想] closed [複製鏈接]

墨香我都玩過一排……但個時練晒五招真就已經冇晒動力玩落去 -.-

玩過星曲WEB

原帖由 pcmsjacky 於 2008-5-31 08:39 AM 發表
墨香我都玩過一排……但個時練晒五招真就已經冇晒動力玩落去 -.-

要升真技都唔易喎....

我果時先岩岩升到一招真....好似係野球拳?

依隻game比我既感覺好似單機咁
係咁一個人升lv, 技....

雖然墨香唔係我第一個online game
不過呢隻game個pk系統好正
i like it

我的第一隻網遊---墨香 ~歡迎討論~

我既第一隻網遊.....對我好重要....
就係我小5玩既.................
果陣 我覺得墨香e隻game
好難升 好有趣 又好好玩....
當然如果唔好玩 我都唔會玩
但係e隻game 真係同其他online
好唔同...第一個俾我既感覺就係...

好特別 好玩 正
haha.....入到正題啦!
由小五玩左幾個月....就無玩lu 因我要玩第2隻網遊.....天外~(我唔係講第二隻網遊\口/)
墨香~我玩左幾個月 因時間不足既關係 只有3x lv
好似係38 但係始終 都唔夠人打T_T
因為...我發覺(事後現在發現的) 就係我自己玩法師 加錯點
學岩技....但係無介子!!!! 我人又老 錢又無(老婆又走佬)(<==gag)
係 人又細錢又少一擊又無沖
好采....我入左一個幫派 有好人幫我買介子-,-但無沖.......

幾年後....因為一次偶遇 我發現有墨香私服
姐係大話墨香(已汁掉 可以說嗎?)  玩到大約10轉77 就無玩lu~
事因:太bt 好悶
之後我就轉玩第n隻online
又過多幾個月
我真真正正既墨香私服出現了~~~~~~~
就係~~~MY墨香~~~

係我玩過唔bt 唔難升既私服其中之一 錢唔多唔少 夠買裝啦....d石又夠bo....
好正既私服~玩左一年.....定半年......haha 10轉-12轉 8x lv.......有全套防身76....+1-+2都有...同一把85+9*45刀...
算好勁-口-"""       之後因為開始少人玩+gm唔理ser  我賣左ac 700$到手.....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
至到現在.....我就玩更 "xx墨香" (因未汁 唔敢講ser名 怕被扣分)
又係唔bt 夠錢買裝夠石等等理由....
留住我的心 玩e個墨香........
可是....我係果個ser 第一個入game既人!!!!
但係因為我要宣傳個ser 令我落後幾名....雖然仲係十大...但係個ser 少勁人 又少人賣野+上 自己無心機升
so.....廢-,-  不過如果有人陪我玩 我都會重玩  
想玩就sd信俾我 我會講墨香名字 但係e個墨香 唔方便係e到講....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
打左2268...字...用左20分鐘....
希望同大家分享~
如果想係到討論一下~歡迎~

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
希望大家新年快樂~ 人在天堂~錢在銀行~
完~

已有 1 人評分威望 收起 理由
善福 + 30 可講私服名,但唔可以宣傳ONLY, thanks of y ...

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

無人理~_~..................搵人幫我回覆一下都好wo

玩過星曲WEB

只記得超級燒錢既墨X訣....洗左幾千蚊落去-_-

回復 67# 善福 的帖子

-0-我無買點數玩正服

搞到我都有d想分享。

一開始我玩既時候我勁傻,咩技都唔學就去打怪,打打下,無啦啦有個人加我入幫,我就當然好開心啦,咁就入左,之後同d人一齊傾,之後玩到16lv就轉玩個拳,但係,我個拳手勁神,4個加齊,咁當然之後我又重玩啦,之後我玩第4次個時,我個fd就係到串嘴,係到開c吼講我真名+串我,但係我個時都冇c吼,唔夠佢串,之後佢仲話:死窮鬼,連c吼都冇,你去食屎啦!我個時真係好唔開心,有d想放棄墨湘,不過之後,我都同佢做返fd,一齊升lv打怪

我既第一隻game都係墨香 玩左2年時間 墨香都算係一隻好game 風光一時既game

十週年勳章(賀詞)

原帖由 牙花* 於 2008-2-15 03:12 PM 發表
真的巧怪的原因=00="
以前天真既我玩開聊天室,,
當然亦有玩所謂的"江湖"
後來,,去到中學時
我識左幾個電腦高手
佢地已經放棄左聊天室/江湖e家野,, XD
她們已經玩網遊了。﹏。"
去到F.2果時,,
雲起出墨香,,
...

小姐    巧怪< THIS =WHAT     電腦文字嗎??

我玩咁多隻game 都未比人爆過帳號
就係墨香隻on XX game 先比人爆帳號
個仆!!!代理 唔能知點做野..咁易比人爆帳號...
我玩過數以十計既game 巨商....亂....吞食天地....天外.......
好多好多..都係長玩..唉..墨香個垃圾
就係比人爆左帳號先唔玩!

中文程度好強..好多火星文

我只係記得有個好勁好勁的組織叫[七折]

我記得好似你玩打架

第一次入黎呢個區 就入呢個帖睇 雖然都想玩返之前既戰友 不過係呢度好似冇乜可能 墨香真係我第一隻玩既olg 果陣小4 過左對面屋玩 之後見到個中學生哥哥玩墨香 之後覺得好好玩 因為 果陣我仲記得玩緊gba模擬器而已 之後問佢借碟玩 果陣小4 玩olg 真係廢到乜咁 開個ac出黎 果陣我速成又廢廢地 又唔識做任 各樣那樣 不停升lv到左28 32 16 呢d lv數就即該哂錢買裝(著既全是白裝 定盡+1 )

之後升到個人32lv著全身都係紫色既裝(唔記得買 只知係32lv白狼另一款裝) 果陣唔識野 是但見到平就買 點知買錯左 玩刀應該買白狼 之後全身32白裝 同個唔知23 定 24lv既打 比佢一野秒左 諗返起都覺得自己膠  之後就覺得自己唔岩玩olg住 封左墨香唔知年幾定兩年 之後又過對面屋玩 玩玩下又諗返起墨香 同佢傾傾 之後佢就比左個ac我玩(佢果陣時少玩左 我叫佢比我玩 我幫佢升) 之後比左我玩 果陣大個左唔少 玩得都唔錯 再加上之前佢又玩得ookk 一切既野都玩得唔錯 之後升左好耐好耐 先升到招真技 我仲記得係旋風斬 之後開心到爆 因為講真 真係打怪打左成個月 先升到招真 之後搵齊錢 去長安買新刀 果陣34lv本來渣住把25lv秋水 11x攻 之後想買把33lv刀(果陣見到 型就想買 )

之後去長安搵左好耐好耐 比我搵到把800m 13x攻既33lv刀 果陣d價 13x攻 千幾萬先有架 估唔到咁平 之後同條友買 我仲記得條友同我交易左7次 唔知點解都自己取消 之後我心急得制 第8次唔睇就即該易 點知 出事啦 條友比把10x攻既我 之後我當然問佢 易錯左丫 點知佢係咁比籍口我 講左幾粒鐘條友off埋 真係火到黎 果陣第一次比人昆 仲要昆成800萬 果陣冇唔買點 大拿拿800m 真係唔係講笑

之後就又停玩左年幾兩年 之後撞到隻新出既olg 末日戰曲 之後自己爆升lv 最終升到25lv(果陣25lv可以話係幾高 全sev最高lv應該31 32左右) 之後因為掛住墨香 就用個25lv ac 換左個40lv墨香ac 果陣真係好開心 個ac有一千萬 有埋裝槍 真技都有三招 又上埋化境 不過玩玩下 都玩得唔錯 之後有個fd打黎(果陣有個係學校哈哈霸霸既同學 (唔知有冇那些背景)) 佢就同果條友 打黎 駁左線 就話佢想玩墨香 因為佢知我有個40lv ac 之後就叫我比佢 雖然心入面好唔想 但係唔比可能下場仲慘  

之後比左佢 過左冇耐 我上返我自己個ac 見到 錢冇哂 裝冇哂 心都淡埋 大家都知墨香唔買點數 想由0蚊滾大佢 係一件冇可能既事 之後就再冇玩墨香 不過講真 玩左咁多隻olg 我覺得最好玩都係墨香 (ps:唔係墨湘) 因為我本人係鐘意隻game既背景姐 之後冇喇喇出埋d咩時空 那樣那樣 又有巨人咁 覺得完全同隻game最初既發展完全唔同 (開頭玩果陣好古代feel) 整整下 搞到好現代咁 佢唔整出黎既話 隻game我覺得完全係最好玩既一隻olg 順帶一提 假如真係咁有緣可以搵返舊時既戰友就好 我仲記得果陣有個同我玩過既人叫聖痕 果陣msn又未興 玩左一排就唔見左佢 佢個名真係記到而家

真係好掛住墨香 打完先發現自己諗諗下 打左成二千幾字  真係第一次打咁多字 可惜已經冇得返轉頭 越出越覺得唔掂

十週年勳章(賀詞)

玩墨香仲勁過我啵
我個陣都係成日玩...
因為個陣屋企得一部機
我成日洛網吧玩
玩左成年幾
都用唔左唔小錢正係洛網吧我都可算用左幾千蚊囉
之後等左好耐叫到阿媽買一部俾我玩
我就日日食飯 訓教乜時間都唔好哂咁樣去玩
食飯 訓教我都掛寵
仲有得閒再放幾十蚊洛去抽野
個陣俾我搵到一億幾
個陣真係好開心
加埋身上既身都幾正
玩玩下之後因為...上網問題
搞到我放棄左
當我想玩番既時候...
改左做墨湘
我聽朋友講打野好易打
搵錢升級都好易
搞到我個陣真係血本無歸
依家睇番墨湘 我都仲有小小心痛

如果當時封大陸ip 會好好多=-=
成日比人kill up到無心機-0-
想當年發現bu點服都係同埋朋友-0-

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:37 PM , Processed in 0.036369 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存